General Mobile DST33

Sponsorlu Bağlantılar

coffin

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile DST33

hayatımda böle iğrenç bi tel görmedim.daha dün akşam aldım ve baştan sona olumsuz. sakın ama sakın almayın arkadaşlar. aldığımada,sayapanada satanada lanet ediyorum.evin içinde telle konuşmak mümkün değil.karşıya ses çoook az gidiyor ama şayet sokaktaysanız karşıya iyi gidiyor. ben böle bi saçmalık görmedim nasıl olduğunuda anlamadım. kaç kere denedim resmen böle oluyo ve hattın birinden konuşurken ikinci hattın çekimi sıfıra düşüyor.yok ikiside aynı anda cağrı alıyormuş.fiyasko telin çekimi sıfıra düşüyo alsa bile birini bekletip diğreiyle konuşamıyorsunuz çünkü çekmediği için sesde kesilme oluyo ki zaten kapalı biryerdeyseniz sesinizde gitmiyor...
SONUÇ OLARAK MI GENERAL MOBİLE Mİ ASLA AMA ASLA ALMAYIN.
eniştem samsung d880 kullanıyor ve hiç böle şeyler söz konusu değil.bilgilerinize.
ben aldım ben yandım siz alıpta yanmayın.varsa alıpta kullanmaya başlayan onlarda yazsın lütfen buraya...:vur:vur:vur

• Beğen
Tepkiler: furempati2, Denny Archer ve yalnizbozkurt96

Dampierre

Dampierre

Üye
benim annem aldı kullanıyor hiç problem yok 2 hat aynı anda sorunsuz kullanılıyor.Sadece telefon biraz karışık.seste hiç yankı derinden gitme falan yok bluetooth çok hızlı n73'undan biraz daha yavaş
.içinde bedavadan 512 mb hafıza kartı var.çok şık ve zarif bir görüntüsü var.kutudan 2 batarya çıkıyor.eksiği kulaklık dandik.

b_t_b_t_b_t

Üye
Bendede Var Hıc Problem Yok Super Bence Herkez Alsın Tavsıye Edrım Super

xkadir61

xkadir61

Üye
telefon dediğin nokia n73'tür, hiç şikayet edeni gördünüzmü?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
şekli sık gibi

xkadir61

xkadir61

Üye
önemli olan kalitedir özellik veya şekil değil.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
haklısın ama sekli güzel

coffin

Üye
    Konu Sahibi
telefonun şekli güzel ona diyecek yok ama ekranı kötü buda bi gerçek...nokia n73 verdimde aldım.nokia telefonlarında n73 leri sorunlu çoğu ve gerçekten çok ağır makina.şimdi ise letus t808 kullanıyouym ve hayatımda kullandığım en iyi telefonlardan birisi çook memnunum tabikide eksikleri var ama geliştirilecektir eminim ki...

macline

macline

Üye
Bu tarzlarda şikayet oluyor.

sanal87

sanal87

Üye
ses ayarını yapmak isterseniz *#84666463*# yapın oradan ses seviyesini 200 e cıkartın yada googleye gencell yazın oradan irtibat kurun telefon hakkında herşeyi öğrenebilirsiniz bence çok güzel telefon ama servisinden başka bi yere sakıın götürmeyin telefonu katlediyorlar

mkcelenk

Üye
Neredeyse 1 sene önce, General Mobile markasının DST-11 modeli çift hatlı telefonlarından bana bir tane hediye edildi. Ankara'da Necatibey Caddesi'nde yerleşik Telefon Borsası isimli bir işyerinden alınmış.

Daha aldıktan 2-3 gün sonra 2. hattı görmemeye başladı. Mersin’de oturuyorum, telefonun kutusunda verilen servis listesinde Adana’da servis gözüküyor, ama orası bakmadığını söyleyerek beni geri çevirdi. Neyse ki, o ara bir Ankara’ya gelme durumum oldu, buradaki servislerine götüreyim dedim, ama yine geri çevrildim. Liste resmen geçersizdi! Epey bir arandıktan sonra, tamamen tesadüfen, bu telefonlara bütün Ankara’da tek bir yerin baktığını öğrendim ve oraya götürdüm ! 2. hattı görmeme sorununu zar zor halledebildiler.

Fakat ondan sonra telefonun ciddi bir ses iletim sorunu olduğunu farkettik. Sesim karşıdan doğru dürüst alınamıyordu. Kesik kesik veya yankılı gidiyordu. Defalarca servise gitmesine karşın bunu yapamadılar. Hiçbir şekilde düzelmedi. Artık sesim karşı tarafta çoğu zaman anlaşılmıyor.

Buna ek olarak, bir yığın yeni arıza çıktı. Bataryalar 1-2 saatte bitmeye başladı. Defalarca servise gittikten sonra yalvar yakar pillerini değiştirtebildik. (O ana dek, pillere hep “normal” demişlerdi halbuki !) Bazen güç düğmesine basmama rağmen cihaz açılmıyor veya kapatılamıyordu. Ve hep kendi kendine, hem de hiç haber vermeden kapanıyordu. Bir kez aniden kendiliğinden açıldı ve çok ısınmaya başladı. Patlayacak diye korktum. Ayrıca, bellekten numaraları siliyor, Türkçe karakterleri göstermiyor, vs. vs..

Ama en fenası, kendi kendine açılabilmesi. Geçenlerde uçakta iken, sırf bu olmasın diye bataryasını çıkarmak zorunda kaldım. Yanımdakiler bana garip garip bakıyordu.

Değiştirmek için çok uğraştım. Merkezlerine telefonlar ettim. Yetkili kimseye ulaşamadım. Sürekli “yetkili servis halleder” diyorlardı, ama tabii ki, bu doğru değil. Mektup yazdım. Cevap bile vermediler. Yetkili servisine gittim. Telefonun iyi çalıştığını iddia ettiler, bana terbiyesizce laflar söylediler, sinirlerimi bozdular. Kargo parasını bana ödettikleri oldu.

Tanıdığım başka insanlar da arızalı General Mobile telefonlarını değiştirmek için uğraştılar, ama başaramadılar.

Bir ton para verilmiş olan bu telefon halen kullanılamaz bir halde. Şu ana dek tam 8 kez servise gitmesine karşın (bir keresinde neredeyse 2 ay kaldı serviste !!), dediğim gibi, düzelmek bir yana, daha beter oldu. Şu anda hala serviste ..

Bir sürü telefon satıcısı ile konuştum. Hepsi de bu General Mobile markasının çok kötü olduğunu söylediler. Hatta “dükkanımıza bu markayı sokmuyoruz” diyenler oldu. Bana Amerikan malıdır denmişti, halbuki Çin’den geldiği söyleniyor.

En son, telefonu İstanbul'daki merkezlerine istediler. Yolladım. Ama aradan haftalar geçmesine karşın, ortada hiçbir çözüm yok. Bana geri gelen telefonda herşey eski tas, eski hamam. Ve ben bu telefonu son 1 sene içerisinde 1 gün bile düzgün kullanamadım.

Azıcık ararsanız, internet General Mobile hakkında bu tür şikayetlerle kaynıyor !!

Telefon satıcılarının da bu işte sorumluluğu var: General Mobile’in ne olduğunu çok iyi bildikleri halde, bunları göklere çıkararak satmaya devam ediyorlar. Kendilerine gelen kullanıcıları da göstermelik ayarlamalarla savsaklıyorlar. Sırf iade almamak için.

Benim çevremde hemen herkes hala bu telefonların çok iyi olduğunu zannediyor. Hatta, General Mobile'in güya "üst" modellerini almak için para biriktiren insanlarla bile karşılaştım. Eminim sizler de bu tür arkadaşlarla karşılaşıyorsunuzdur. Bunda elbette TeknoSA gibi General Mobile 'i satan yerlerin vicdana sığmayan reklam kampanyalarının büyük rolü var. Ama biz de çok şey yapabiliriz: Lütfen etrafımızdaki herkesi uyaralım, olup bitenleri anlatalım. Bu sitenin adresini verelim.

Unutmayın ki, kötü bir şeyi bilip de insanları ikaz etmemek, haberdar etmemek büyük günahtır. Ve ben, yaşadığım bu “General Mobile felaketi”ni tüm arkadaşların dikkatine sunuyorum.

Mehmet Çelenk

fbkerem

Üye
general mobile hiç kullanmadım ama iyi bir telefon olduğu söyleniyor

--------------- Ekleme ---------------

demekki telefon alırken enine boyuna inceliyecez ve başkalarının etkisinde kalmadan telefon veya herhangi bir şey satın alıcaz

tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
Çift hat teknolojisine sakın girmeyin...samsung D880 de bile mühendislik hataları var.İyisimi biraz daha beklemek.

coolcagi

Üye
orta seviyeli telefon

raskey

raskey

Üye
aldım tavsıyen uzerıne ama lanet bı şey gordum ne uyun ne prgram hıc bırşey bulamıyom tşkr

talha456

Üye
hadi beee babam bugün aldı... ilk aramada ses sorunu zaten oortaya çıkıyor. Babamla konuşurken o sanki kuyudn konuşuyo bişey anlaşılmıyo... ama görüntsü iyi gibiydi zaten buna güvenip aldık.aratınca sitede tek bu sayfa çıkıyo hiç program falan yok mu yaaaa:agla

qwedcsxaz

qwedcsxaz

Üye
arakadaşlar bende dst12 var işime yarıo ama oyun isterseniz yok ama ses cok cıkıo

kasimcicek

Üye
sanal87 verdiğin kodu hiçbir şekilde dst33 tele giremedim yapılacak işlemide anlatırsan seviniirm
çünkü bendede arkadaşların dert yadığı o lanet telefondan var
birikimin varsa paylaşabilirmisin teşekkürler yazarsan çok sevinirim

kasimcicek

Üye
uzun uğraşlar sonucu bu telefonun ses menüsüne ulaşabildim umarım sizde benim gibi ses problemini halledersiniz
1-Ekrana *#84666364*# yapın (sanal87 ye düzeltmedir)
2-ses dosyası
3-Normal mod
4-melodi
5-16Levelsettings
Analog gain 210 yap step 255 tamam de ve çık
Dikkat başka ayarlarla çok fazla uğraşmayın telefon hepten uçar
uyarmadı demeyin
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ayrıca telefon oyun harici çok güzel oluyor böyle

dokuma-07

Üye
lanet olsun bu general mobile bidaha tel alcak olursanız Lütfen Lütfen KesinLiqLe GeneraL MobiLe Almayınız Nokia'dan Şaşmayın Kim Ne Derse Desin Arkadaşım GeriSi Yalan

Üst Alt