General Mobile DST33

Sponsorlu Bağlantılar

maske_61

Üye
general mobile g777 kullanıyorum 2senedir böyle kalitedefotoğraf çekme yüksek ses ve kalite olmaz hiçbir telefonda gayet güzerl telefon

..nazmi..

Üye
dst11 aldım önceki kullandıgım değişik markalrdaki telefonların kullanımınıda unuttum.:@çok sert beton zemin acil lazım telefonumu yere çalmak istiyorum..:@:aman2::vur:sopa:

furempati2

furempati2

Üye
ya arkadaşlar general mobile dst 250 ye oyun warmı

senol celbis

senol celbis

Üye
n82 nasıl telefon sizce

--------------- Ekleme ---------------

Zafer ''Zafer Benimdir'' diyebilenindir. Başarı lafa ''Başaracağım'' diye başlayıp, ''Başardım'' diye bitirebilenindir.

M.Kemal ATATÜRK

MOD: Geri DÖNDÜ!!!

furempati2

furempati2

Üye
Beni BiLgiLendirdiğin için TeşekkürLer Kardeşim

serkan_60

Üye

hayatımda böle iğrenç bi tel görmedim.daha dün akşam aldım ve baştan sona olumsuz. sakın ama sakın almayın arkadaşlar. aldığımada,sayapanada satanada lanet ediyorum.evin içinde telle konuşmak mümkün değil.karşıya ses çoook az gidiyor ama şayet sokaktaysanız karşıya iyi gidiyor. ben böle bi saçmalık görmedim nasıl olduğunuda anlamadım. kaç kere denedim resmen böle oluyo ve hattın birinden konuşurken ikinci hattın çekimi sıfıra düşüyor.yok ikiside aynı anda cağrı alıyormuş.fiyasko telin çekimi sıfıra düşüyo alsa bile birini bekletip diğreiyle konuşamıyorsunuz çünkü çekmediği için sesde kesilme oluyo ki zaten kapalı biryerdeyseniz sesinizde gitmiyor...
SONUÇ OLARAK MI GENERAL MOBİLE Mİ ASLA AMA ASLA ALMAYIN.
eniştem samsung d880 kullanıyor ve hiç böle şeyler söz konusu değil.bilgilerinize.
ben aldım ben yandım siz alıpta yanmayın.varsa alıpta kullanmaya başlayan onlarda yazsın lütfen buraya...:vur:vur:vur
arkadaşlar bnm bi sorum olucak size
bnde general mobıle dst33 var bn arkadaşların veridği *#84666364*# bunu yazıp dedikelrini yptım ses iice gitti eski rakamlarını bilen veya fabrika ayaralrına geri yüklemem için şifre soruyor bunları bilen vrsa söleyebilrmi acillll :S

selamun alyküm ardaşlar sizden bi ricam olucaktı bndede dst33 var bn arkadaşların verdiği şifreyi girip sesi yaptım ama ses bi değişik oldu eski sayılarınıda unuttum eski sayılarını bilen veya fabrijka ayarlarının şifresini bilen vrsa lütfn söyleyebilrimi acba ??? acilll

hellboy130

Üye
super telefon general mobile g777 var 1.5 sene oluyor hic bi sorun yoq...

mavi-yeşil

Üye
bende dst3gcool black modeli var fena diil ama oyun indirmek falan biraz sorun ama çin malı telefonlara kıyasla çok iyi kulağı rahatsız etmiyo ve çift hat...

Errol

Üye
Camı kırılan telefon için yetkili servis gün veremiyor.Ne zaman telefonun tamir edilip geleceğini bilmiyorum.Aldığım tek cevap yasal süre olan 30 gün içinde alırsınız oluyor. Çin malı almayacağım diye söz vermiştim ama çift hatlılarda çin malı olmayan bulamadım,General Mobile alayım bari markalı bir ürün olsun demiştim.Bİ DAHA GENERAL MOBİLE YADA ÇİN MALI ALIRSAM YUH OLSUN BANA. ÇİN MALLARINI TÜRKİYEYE GETİRENE DE , SATANA DA, BU FİRMALARIN TÜRKİYE BÜROLARINDA VE SERVİSLERİNDE ÇALIŞANLARA DA YAZIKLAR OLSUN.

tetikçi_80

Üye
çok gözel

atakanciftci22

atakanciftci22

Üye
arkadaşlar alo diyelim yeter yani ille herkes pahalı en iyi telefonu alacak diye bişi yok ben general mobile dstq100 kullanıyorum millet blackberyy sanıyor :)

seboizm

Üye
kare84666463kare yazıyorum tamamlanamadı dio ne yapmalıyım pm pls

ben kare84666463kare yazıyorum tamamlanamadı dior ne yapmalıyım ???

(kasım çiçek) arkadasım cok saol ALLAH RAZI OLSUN NE ZAMANDIR UGRASIYODUM SENİN SAYENDE TELEFONUN SESİNİ YUKSELTTİM COK SAOLL TSKKUR ARKADASLAR (GENERAL MOBİLE DST33 DE SES PROBLEMİ OLANLAR *KARE84666364*KARE YAZIP ARASIN VE TALİMATLARI YAZIYORUM) 2ses dosyası
3-Normal mod
4-melodi
5-16Levelsettings
Analog gain 210 yap step 255 tamam de ve çık
Dikkat başka ayarlarla çok fazla uğraşmayın telefon hepten uçar
uyarmadı demeyin
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ayrıca telefon oyun harici çok güzel oluyor böyle

dolphin1504

Üye
Arkadaşlar bende dst 3g cool var. Uzun zamandır kullanmıyordum bunu. Asıl telefonum arızalanınca buna kaldım. Maalesef koyduğum güvenlik kodunu unutmuşum. Bunu açmanın bir yolu var mı? Telefonculara götürmek istemiyorum malum imei hırsızlığı yaygın bu aralar.

Üst Alt