General Mobile Discovery Orjinal Tasarım Değil mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Secret26

Secret26

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile Discovery Orjinal Tasarım Değil mi?
Arkadaşlar merhaba GM discovery çok müthiş bir telefon bence de ki bu öğlen siparişini vermiş biri olarak söylüyorum almamın yanında korkularım da var sağlam çıkmazsa diye çünkü 100 liraya aldığım tablette de 4 üstü android var :D ben kesinlikle telefonu çok çok beğeniyorum 4 çekirdek işlemci felan güzel geliyor kulağa da cpu ve gpu olarak ne diyorsunuz sizce?
bir de telefonun Tıklayıp bakabilirsiniz
TELEFONUMUZUN ASIL İSMİ BLU LIFE PLAY (BLU L100 DIYE DE BİLİNİYOR)
gm yeni çıkarttığına göre blu dan üretmesini rica etmiş ve sadece isim değiştirmiş yani bu tabiki de bizi üzüyor ama ne yapalım kısmet
telefon 219 USD yani 421,093112 Türk Lirası

yorumlarınızı bekliyorum ben kesinlikle bu telefonu çok çok beğendim 1000 tl de olsa alırdım ama kesinlikle gm kötü marka şu böyle felan demeyin bu telefonda samsung yazsa eminim koşa koşa 2000 tl verecek adamlar bile var yancılık değil tarafsızca karşılaştırın ve unutmayın telefon 599 TL!

OSAndroid OS, v4.2 (Jelly Bean)
ChipsetMTK MT6589
CPUQuad-core 1.2 GHz Cortex-A7
GPUPowerVR Series 5XT

orjinal özellikler bu şekilde

bu da ispanyol mu anlamadım işte anlatıyor :

videoya bakın arka kapağı var orjinal hem de !!! bunu mutlaka bulup getirmeliyiz türkiyeye süper bişey s3 deki gibi

şu yi de inceleyin süper şeyler var hem de bedava sayılır

Buğra

Buğra

Admin
Telefon fiyatina gore cok iyi :spr

• Beğen
Tepkiler: Secret26
avcitalip

avcitalip

Üye
fiyatına göre en iyi bence f/p ürünü :oke:

• Beğen
Secret26

Secret26

Üye
    Konu Sahibi
ha bu arada telefonda gram türk işçiliği yok %1 bile yok en fazla general mobile yazan kağıt varya yapışkan onu türkçeye çevirmişlerdir :D bir de içeriğindeki %95lik yarım yamalak çeviriyi yapmışlardır ne bekliyoruz ki türklerden ama allahı var telefon manyakkk

caglar b

caglar b

Üye
pek çin malı cihazlar gibi durdugunu söyleyemem. s3 ile malzeme kalıtesi olarak kapışıyor ve çok hoş bir tasarımı var mavisini tavsiye ederim

• Beğen
Secret26

Secret26

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle çok ucuz çin mallarına nazaran kalite olarak güzel zaten millet kapışıyor ya samsung'u boşa kazık yiyoruz s3 ün aynısını adamlar en fazla 300 dolara satıyorlar ya

Baskentliia

Baskentliia

Üye
samsung garanti kapsamı çok daha iyi

Üst Alt