Secret26
Üye
General Mobile Discovery Orjinal Tasarım Değil mi?
Arkadaşlar merhaba GM discovery çok müthiş bir telefon bence de ki bu öğlen siparişini vermiş biri olarak söylüyorum almamın yanında korkularım da var sağlam çıkmazsa diye çünkü 100 liraya aldığım tablette de 4 üstü android var
ben kesinlikle telefonu çok çok beğeniyorum 4 çekirdek işlemci felan güzel geliyor kulağa da cpu ve gpu olarak ne diyorsunuz sizce?
bir de telefonun
TELEFONUMUZUN ASIL İSMİ BLU LIFE PLAY (BLU L100 DIYE DE BİLİNİYOR)
gm yeni çıkarttığına göre blu dan üretmesini rica etmiş ve sadece isim değiştirmiş yani bu tabiki de bizi üzüyor ama ne yapalım kısmet
telefon 219 USD yani 421,093112 Türk Lirası
yorumlarınızı bekliyorum ben kesinlikle bu telefonu çok çok beğendim 1000 tl de olsa alırdım ama kesinlikle gm kötü marka şu böyle felan demeyin bu telefonda samsung yazsa eminim koşa koşa 2000 tl verecek adamlar bile var yancılık değil tarafsızca karşılaştırın ve unutmayın telefon 599 TL!
bu da ispanyol mu anlamadım işte anlatıyor :
videoya bakın arka kapağı var orjinal hem de !!! bunu mutlaka bulup getirmeliyiz türkiyeye süper bişey s3 deki gibi
şu
ben kesinlikle telefonu çok çok beğeniyorum 4 çekirdek işlemci felan güzel geliyor kulağa da cpu ve gpu olarak ne diyorsunuz sizce? bir de telefonun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tıklayıp bakabilirsiniz TELEFONUMUZUN ASIL İSMİ BLU LIFE PLAY (BLU L100 DIYE DE BİLİNİYOR)
gm yeni çıkarttığına göre blu dan üretmesini rica etmiş ve sadece isim değiştirmiş yani bu tabiki de bizi üzüyor ama ne yapalım kısmet
telefon 219 USD yani 421,093112 Türk Lirası
yorumlarınızı bekliyorum ben kesinlikle bu telefonu çok çok beğendim 1000 tl de olsa alırdım ama kesinlikle gm kötü marka şu böyle felan demeyin bu telefonda samsung yazsa eminim koşa koşa 2000 tl verecek adamlar bile var yancılık değil tarafsızca karşılaştırın ve unutmayın telefon 599 TL!
| OS | Android OS, v4.2 (Jelly Bean) |
| Chipset | MTK MT6589 |
| CPU | Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7 |
| GPU | PowerVR Series 5XT orjinal özellikler bu şekilde |
bu da ispanyol mu anlamadım işte anlatıyor :
videoya bakın arka kapağı var orjinal hem de !!! bunu mutlaka bulup getirmeliyiz türkiyeye süper bişey s3 deki gibi
şu
yi de inceleyin süper şeyler var hem de bedava sayılır