Öneri General Mobile Discovery Aksesuar Bakarmisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile Discovery Aksesuar Bakarmisiniz
Arkadaslar media markt da discovery icin orjinal flip cover 35 tl(General Mobile uretimi)sizce alinirmi pahalimi? Sunuda soyleyim arka kapak telefonun kapagiyla bire bir ayni yan urunler gibi dandirik degil arka kapakta ne yaziyorsa bundada o yaziyor ayrica 19 tlyede sert kapak satiliyor gidip gorebilirsiniz yorumlarinizi bekliyorum

esmeran3

esmeran3

Üye
eğer orjinal Genaral Mobile diyorsa alabilirsin kardeşim

Flip cover kapak alırsan daha iyi senin için :) ekran yönünden felan su felan dökülünce bayağı bi engelliyor :)

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
Gidip tekrar bakacagim bakalim yorumlarinizi bekliyorum

esmeran3

esmeran3

Üye
Resim çekebilrsen çek yoksa link at inceleyim ben bi

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
İnternet sitesinde bulamadim fakat telpanin sitesinde reklam olarak cikiyor su gecen sayfalar varya fakat bastiginuzda telefonun kendisine gidiyor ordan bakabilirsiniz

erdi_s

erdi_s

Üye
Benim ekrana cay döküldü ustu tamemen cay oldu. Bi hafta gecti hala bi sıkıntı cikarmadi. İnsallah da cikarmaz. Bu arada sekeriz iciyorum cayi heralde sekersiz olmasi zarar vermedi :-D

anilari35

anilari35

Üye
    Konu Sahibi
önemli olan içeri girmemesi benimde 4-5 sene önce samsung stara gazoz döküldü ekranın oraya ama içeri girmediginden birşey olmadı :) dua et kameranın oraya falan dökülmemiş

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
3onur5

3onur5

Üye
samsungun çakma flip cover ları 20-25 tl babama media markttan s4 aldık 2 ay önce orijinal flip coverı sordum 90 dediler yan sanayisi vardı başka firma tarafından üretilmiş markası samsung değil 50 tl ye onu aldık bence al yani 35 tl GM üretimi iyi geldi bana

TheMadness

TheMadness

Üye
samsungun çakma flip cover ları 20-25 tl babama media markttan s4 aldık 2 ay önce orijinal flip coverı sordum 90 dediler yan sanayisi vardı başka firma tarafından üretilmiş markası samsung değil 50 tl ye onu aldık bence al yani 35 tl GM üretimi iyi geldi bana
Yan sanayiler çabuk yıpranıyor orjinal s3 flip coverı 60tlye almıştım internetten

• Beğen
Tepkiler: 3onur5

Üst Alt