Karşılaştırma General Mobile Discovery mi ? Samsung Galaxy SIII Mini mi?

Sponsorlu Bağlantılar

bilo45

bilo45

Üye
    Konu Sahibi
hm tamam arkadaşım teşekkür ederim

Invoke

Invoke

Üye
Rica ederim. :bigstar:

• Beğen
Tepkiler: bilo45
canermutluer

canermutluer

Üye
Ben yazdan beri s3 mini kullanıyorum gayet memnunum su ana kadar cok zorladim telefonu yani oyun bakimindan banamisin demedi hepsini çatır çatır acti mesela oynadığım yuksek oyunları yazayim sana Battlefield 3 gta 3 need for speed most wanted max payne bunlar birkaci daha cok var tek sıkıntı hafiza 4 gb bizim kullanmamız için bos alan var bu da bazen yetmiyor ama hafiza kartiyla halledilir gm discovery kullanma sansm oldu gayet şık ve guzel ama bi sıkıntı apk olarak gonderdgm dosyayi acmadi bence s3 mini al gayet memnun kalirsn sistem bakimindan gayet hızlı ve kullanışlı 7 aydir bi hata ile karsilasmadm :)

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Ben yazdan beri s3 mini kullanıyorum gayet memnunum su ana kadar cok zorladim telefonu yani oyun bakimindan banamisin demedi hepsini çatır çatır acti mesela oynadığım yuksek oyunları yazayim sana Battlefield 3 gta 3 need for speed most wanted max payne bunlar birkaci daha cok var tek sıkıntı hafiza 4 gb bizim kullanmamız için bos alan var bu da bazen yetmiyor ama hafiza kartiyla halledilir gm discovery kullanma sansm oldu gayet şık ve guzel ama bi sıkıntı apk olarak gonderdgm dosyayi acmadi bence s3 mini al gayet memnun kalirsn sistem bakimindan gayet hızlı ve kullanışlı 7 aydir bi hata ile karsilasmadm :)
Hocam bende most wantedi kaldirmadi

bilo45

bilo45

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim ben discoveryi almaya karar verdim

drivenn

Üye
Discovery

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Tabikide discovery

mcnpl4

mcnpl4

Üye
amaci olmayan grup. orda baslamadi ama:D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
mcnpl4

mcnpl4

Üye
neler dondugunu tahmin edebiliyorum o yuzden bakmiyorum ben de:D ilgimi cekmiyo

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
neler dondugunu tahmin edebiliyorum o yuzden bakmiyorum ben de:D ilgimi cekmiyo

Yanlışınız var diskavri aog a sponsorluk verdi .siz evinizde metin2 oynarken diskavri kullanıyodu aog :bleh:

Invoke

Invoke

Üye
Metin mi 2 ? :blink:

Neyse arkadaşlar konuyu dağıtmayalım, dağılalım. :bigstar:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben metin 2 oynamiyorum sen cok oynadin ki kafan oraya gitti direkt. aogden once bile vardi discovery sohbeti sponsorluk verdi diye o baslatmis olmaz

Üst Alt