Invoke
Üye
yok o anlamda değil mesela .mp4 olarak mı kayıt yapıyor yoksa başka bi formatta mı ?
mp4 olması gerek.
yok o anlamda değil mesela .mp4 olarak mı kayıt yapıyor yoksa başka bi formatta mı ?

Hocam bende most wantedi kaldirmadiBen yazdan beri s3 mini kullanıyorum gayet memnunum su ana kadar cok zorladim telefonu yani oyun bakimindan banamisin demedi hepsini çatır çatır acti mesela oynadığım yuksek oyunları yazayim sana Battlefield 3 gta 3 need for speed most wanted max payne bunlar birkaci daha cok var tek sıkıntı hafiza 4 gb bizim kullanmamız için bos alan var bu da bazen yetmiyor ama hafiza kartiyla halledilir gm discovery kullanma sansm oldu gayet şık ve guzel ama bi sıkıntı apk olarak gonderdgm dosyayi acmadi bence s3 mini al gayet memnun kalirsn sistem bakimindan gayet hızlı ve kullanışlı 7 aydir bi hata ile karsilasmadm![]()
Yer olmayabilir telefonunda ben bir kere sildim daha sonra tekrar yükledim ikisindede sorunsuz sıfır kasmayla actiHocam bende most wantedi kaldirmadi
Most wanted yukledigimde 1.5 gb yer vardi?Yer olmayabilir telefonunda ben bir kere sildim daha sonra tekrar yükledim ikisindede sorunsuz sıfır kasmayla acti
Kaldirmadi derken acmadi mi yuklenmedi mi ?Most wanted yukledigimde 1.5 gb yer vardi?
Yüklendi ama araba sesi falan geldi ama ekran yoktuKaldirmadi derken acmadi mi yuklenmedi mi ?
Diskavri akımını da ben başlattım(yazılış olarak yani =P)
AOG da başladı o akım =))
ya da onlar da düşünmüş olabilir. Ben kimseden görmedim 
amaci olmayan grup. orda baslamadi ama![]()
=P
Ek: Baktım da rezil bir grupmuş 
neler dondugunu tahmin edebiliyorum o yuzden bakmiyorum ben deilgimi cekmiyo