General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

frdgngr

frdgngr

Üye
Atrix i discovery ile kafa kafa ya değiştireceğim tavsiye edermisiniz arkadaşlar

Alper1045

Alper1045

Üye
Bence yapma. Kârlı bir alışveriş olmaz. Atrix eski bir model.

frdgngr

frdgngr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: UpOneTR
BeatsBox

BeatsBox

Üye
benide yaz listeyeÜzeyiride yaz beyaz

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Beyler kardeşime Discovery aldım 4.4.2 kurmak istedik indirdim geçersiz dosya gibi bir hata ile karşılaştık sebebi ne olabilir diğer kardeşime 1 ay önce discovery aldığımızda güncellemeyi kurabilmiştik aynı telefon ikisi de 16 gb versiyon.

serhat71_71

Üye
GM jelly bean dönüş için dosya yayınlamıș

cihanoner86

Üye
Bu kaynak GM Discovery 2 kapsayacak mı yoksa ayrı bir forum tagı mı açacaksınız? GMD2 alacağım harika telefon.

• Beğen
Tepkiler: Dede
EnverYigit

EnverYigit

Üye
Çift hatlı diye telefonu amcama aldırdım, bir hatla konuşurken diğeri kapalı çalışıyor. Ne yapabiliriz arkadaslar?

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Bir hat ile görüşme yaparken ötekine ulaşılamıyor zaten...

EnverYigit

EnverYigit

Üye
Nasıl olacak peki @Dede yonlendirme mi yapilacak kapali calmasi işi için kotu o yuzden

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Telefon kenarda duruyor ve Kitkat almamış güncelleme olarak, Beta hâlâ bitmedi mi?

• Beğen
Tepkiler: Heroata
Heroata

Heroata

Üye
kitkat güncellemesi resmi olarak çıktı mı @TeknoÖmer hocam?

Heroata

Heroata

Üye
ha tamam :DD sağolun

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
calypso16

calypso16

Üye
Birkaç gündür telefon oyun hariç yoğun kullanımda en fazla 2 saat gidiyor neden olabilir

Anil-D

Anil-D

Üye
su elinde balon olan resmi paylasabilirmisiniz kısacasi Discovery 2 ile eliteninkileri Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Dede ve TeknoÖmer
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Atrix i discovery ile kafa kafa ya değiştireceğim tavsiye edermisiniz arkadaşlar
bendedr discovery var s4le tks yapayimmi arkadaslar kafa kafaya togbe estag senin mantik bu laf olsun torba dolsun

Üst Alt