Aynen dedeKonu çok sessiz...

geçenlerde bir arkadaşımda s3 mini almıştı kullandım telefonu telefonda çok kasmalar vardı iyiki s3 mini almamışım discovery incelemelerde çok hızlı gözüküyo bana zaten telefon asphalt 8,real racing 3 gibi oyunları oynamak müzik dinlemek birazda wifi'de gezinmek için lazım bana tavsiye edermisiniz discovery'i
şu anda çakma s4 kullanıyorum telefon menü geçişlerini 3-5 saniye arasında yapıyor çok kasıyo yani çakma s4 den discovery'e geçmek bana çok büyük bir hız gibi gelecektir 

Sarji iyi kotu degil.bu arada ekran 720p.bu yaz ilk android telefonumu alacağım aslında s3 mini alacaktımda discovery'i biraz araştırınca hemen kararım değişti sizlere'de bir kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim
1- telefonun şarzı nasıl gidiyor ortalama ne kadar süre gidiyor sonuçta telefonun 1080p kocaman bir ekranı var ve 4 çekirdekli işlemcisi var bunlar çok şarz götürebilir.
2-telefonda şarz soketi bozulması oluyormuş sizde'de bu oldumu ve telefonda çok kalitesiz gördüğünüz bir yerde oldumu
3- wifi kopması oluyormuş bazı incelemelerde wifi iyi çekiyor aça çok kopmalar oluyor dedilerde.?
4-birde rom falan yüklemeden discovey de oyunları hafıza kartına atabiliyomuşuz doğrumu bu
bende s3 mini alacaktım geçen seneden beri araştırıyodum geçen senede android telefon yerine laptop almıştımgeçenlerde bir arkadaşımda s3 mini almıştı kullandım telefonu telefonda çok kasmalar vardı iyiki s3 mini almamışım discovery incelemelerde çok hızlı gözüküyo bana zaten telefon asphalt 8,real racing 3 gibi oyunları oynamak müzik dinlemek birazda wifi'de gezinmek için lazım bana tavsiye edermisiniz discovery'i
şu anda çakma s4 kullanıyorum telefon menü geçişlerini 3-5 saniye arasında yapıyor çok kasıyo yani çakma s4 den discovery'e geçmek bana çok büyük bir hız gibi gelecektir
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
ben baya çok yazmışım ya![]()
bu yaz ilk android telefonumu alacağım aslında s3 mini alacaktımda discovery'i biraz araştırınca hemen kararım değişti sizlere'de bir kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim
1- telefonun şarzı nasıl gidiyor ortalama ne kadar süre gidiyor sonuçta telefonun 1080p kocaman bir ekranı var ve 4 çekirdekli işlemcisi var bunlar çok şarz götürebilir.
2-telefonda şarz soketi bozulması oluyormuş sizde'de bu oldumu ve telefonda çok kalitesiz gördüğünüz bir yerde oldumu
3- wifi kopması oluyormuş bazı incelemelerde wifi iyi çekiyor aça çok kopmalar oluyor dedilerde.?
4-birde rom falan yüklemeden discovey de oyunları hafıza kartına atabiliyomuşuz doğrumu bu
bende s3 mini alacaktım geçen seneden beri araştırıyodum geçen senede android telefon yerine laptop almıştımgeçenlerde bir arkadaşımda s3 mini almıştı kullandım telefonu telefonda çok kasmalar vardı iyiki s3 mini almamışım discovery incelemelerde çok hızlı gözüküyo bana zaten telefon asphalt 8,real racing 3 gibi oyunları oynamak müzik dinlemek birazda wifi'de gezinmek için lazım bana tavsiye edermisiniz discovery'i
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
ben baya çok yazmışım ya![]()
Orijinal rom flashlaman gerek güncellemelerin silinmesi için telefondan yapılacak bi işlem değilasp
asphalt 8 uyumlu değil ama real racing 3 uyumlu onu yükleyebilirsinarkadaşlar telefonu fabrika ayarlarına geri dön yaparsam güncellemeler gidermi telefon ısınmaya başladı yeni güncellemeyle
asla buyuk konusmayacaksin guncelleme geldi biletelefon güzelde general mobile bugüne kadar hangi android teline güncelleme vermişki bu telefonu alan 4.2 ye çakılmaya razı olucak

Ne güncellemesiasla buyuk konusmayacaksin guncelleme geldi bile![]()

Hangi güncellemeasla buyuk konusmayacaksin guncelleme geldi bile![]()
Bende gözükmüyor güncelleme.eminmisin güncelleme geldiğine??asla buyuk konusmayacaksin guncelleme geldi bile![]()
Flipcover kılıflar kullanişli mı? Tuşlar dışarda kalıyor ya cepte zarar görür mü acaba
2.olanin siyahini ben de kullaniyorum .değişiklik olsun diye pencereli flipcoverlardan almaya düşünüyorum

Aynen bundan alacağım
Bu kılıfı soruyosun galiba ama sorun cıkacağını sanmıyorum![]()