General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

dulger1

dulger1

Üye
kısa no lara mesaj atamazsın samsung ta da atılmıyor bildiğim diğerlerini bilmiyorum

wymy

wymy

Üye
Heryerde aynı fiyat büyük mağzalardan alırsan iyi olur vatan vs.

ismail

ismail

Üye
merhabalar bi aralar ölü piksel falan diyolardı bu tel için onu nasıl anlıyoruz acaba ? :allalla:

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
wymy

wymy

Üye
Lcd test isminde sanırım program vardı onu yükle anlarsın

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

flunight

Üye
arklar guncelleme harika olmus tlf hizlandi sarj omru uzadi.yuklemeyenler yuklesin.keske su 3gyi tek tikla acip kapayacak bir witgette yapsalardi.3g sarji emiyor hemen.

ölümüne

ölümüne

Üye
Son güncellemeye dek yarım saat civarı real racing 3 oynamama rağmen ısınmayan cihaz 10 dakikada ısınmaya başladı güncelleme bütün problemleri giderdi fakat ısınmayan cihaz ısınmaya başladı

calypso16

calypso16

Üye
pili dolduracak orjinal pil doldurucu var mı? piyasada olanlardan var elimde ama firmanın kendi ürettiği var mı

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Kardesim benide ekler misin siyah model bi ben cihazi ilk actigimda ne yapmaliyim? Ya da yapmam gereken bir şey var mı?

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Açma tuşuna bas

Kardesim benide ekler misin siyah model bi ben cihazi ilk actigimda ne yapmaliyim? Ya da yapmam gereken bir şey var mı?

• Beğen
Tepkiler: caglar b

black.37

Üye
arkadaşlar ben telefona real racing 3ü yüklicem pcdende doc dosyasını nereye atıcam indirdiğim sitede yazmıyor nereye atacağım

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
:)

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
İlk gece sabaha kadar şarjda birakmani öneririm hayirli olsun kardeşim

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Önceden HTC evo ve ip 4 kullansim emin ol bunlardan daha iyi bu telefonun sarji

• Beğen
Tepkiler: n000k
polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
İsim gereği hep net acil arka planda sürekli senkron calisir oyun oynamam 2 yada 3 gine yakin gidiyor

• Beğen
Tepkiler: n000k
erdi_s

erdi_s

Üye
Mesaj yazarken bildirim cubugunda cikan klavye simgesini kaldirmanin bi yolu var mi? Samsungta falan vardi onun ayari ama bunda bulamadim

Üst Alt