General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

caglar b

caglar b

Üye
Orjinal kamera uygulamasında autofokus yaparken çıkan sesi telefonu sessize almadan nasıl kapatabilirim. Börtü böcek çekecem, sesi duyan kaçıyo :D

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç., Kerim. ve Neagf

pinokyotr

pinokyotr

Üye
Arkadaşlar orijinal romda kilit ekranı sesi nasıl değişiyor acaba

NedenLan

Üye
sizce hangi romu kurmalı siz hangisini kullanıyorsunuz.romları ayrı ayrı detaylı anlatan link falan varsa atar mısınız

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
sizce hangi romu kurmalı siz hangisini kullanıyorsunuz.romları ayrı ayrı detaylı anlatan link falan varsa atar mısınız
Nerdeyse tum romlari denedim soracaginiz varsa siz sorun.benim tavsiyem note3 veya nexus v2 romdur.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
5Mc_Must6

5Mc_Must6

Üye
telefonda rehberde hafıza kartında olan kişileri dahili hafızaya içe aktar diyorum birini arıyorum aradan 1-2 saat geçiyor tek rar bakıyorum rehber boş her defasında kişilerimi gormek için hep içe aktar yapıyorum nereye gidiyor bu rehber ne yapmalıyım

NedenLan

Üye
Nerdeyse tum romlari denedim soracaginiz varsa siz sorun.benim tavsiyem note3 veya nexus v2 romdur.
bahsettiğiniz 2 romun linlerini paylaşır mısınız görsel olarak samsung romları daha çekici geliyor performans ve şarj süresi olarak hangisini tavsiye edersiniz

Neagf

Üye
telefonda rehberde hafıza kartında olan kişileri dahili hafızaya içe aktar diyorum birini arıyorum aradan 1-2 saat geçiyor tek rar bakıyorum rehber boş her defasında kişilerimi gormek için hep içe aktar yapıyorum nereye gidiyor bu rehber ne yapmalıyım
Hocam rehber için Super Backup isimli uygulamayi deneyebilirsin. Sorunsuz calisiyor :)

black.37

Üye
arkadaşlar telefonuma class 4 hafıza kartı alsam olurmu real racing yüklicemde telefona hafıza yetmiyo

Nikolayco

Nikolayco

Üye
Class10 alsan daha iyi yaparsin

deforze

deforze

Üye
Telefon sarjiniz nasil kaç gün gidiyor kullaniminiz nasil full net acik mi hangi prolar yüklü? 5 saat pilde %55 de şarj su an

breksan67

breksan67

Üye
Hafiza kaclik aldin telrfonu

deforze

deforze

Üye
16 GB lik 7 saat 30 dk oldu %48 de bu saat boyunca full mobil veri acikti ama telefonu elime alsam oynasam şarj su gibi gidiyor sanki

calypso16

calypso16

Üye
burda yorumlarda bir arkadaş gmd'de çalıştı diyor nasıl kullanılıyor

neyhu

Üye
OTG desteği gerek arkadaşlar. Ne yapmam lazım? Belki konuda geçmiştir ama google'da maxicepte aradım bulamadım.
Nasıl bir çözüm yolu olabilir, otg desteği yazılımsal mıdır? Romla sağlanır mı?

maktama

maktama

Üye
OTG desteği gerek arkadaşlar. Ne yapmam lazım? Belki konuda geçmiştir ama google'da maxicepte aradım bulamadım.
Nasıl bir çözüm yolu olabilir, otg desteği yazılımsal mıdır? Romla sağlanır mı?

Otg hem donanımsal hem yazılımsal bildiğim kadarıyla. Ancak normalde otg desteği olmayan galaxy w'ya CM rom'ların birinde destek kazandırıldığını okumuştum xda'de. Yani yazılımla yapılabilir belki, eğer donanımsal destek zaten varsa(resmi olarak yok görünüyor). Cihazı root'layıp sistem.klasörlerine girdiğinizde birkaç tane usb drive klasörü ve cdrom klasörü görüyorsunuz, hatta bunların birinde otg ve micro usb bağlantı kabloları ile ilgili detaylar bulunan bir pdf dosyası da var. Bunu görünce belki yazılımla(kernel ve rom desteği ile) gelebilir diye düşünüyorum(olabilirlik hakkında bilgim yok yine de)
Şu an o konu hakkında çalışma yok, onun için çok ümitlenmeyin.

neyhu

Üye
Nikon DSLR makinamı bağlayacaktım :( Kötü oldu.

deforze

deforze

Üye

Beyler bu telefon beklemesi ile telefon bosta neden cok sarj yiyor

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
bahsettiğiniz 2 romun linlerini paylaşır mısınız görsel olarak samsung romları daha çekici geliyor performans ve şarj süresi olarak hangisini tavsiye edersiniz

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Guncelleme gelmis :)

ölümüne

ölümüne

Üye
36 mb bir güncelleme geldi güzel şeyler yapılmış ama galeride iki klasör sorunu yazmıyor umarım düzelmiştir

Üst Alt