General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Lambritsche

Lambritsche

Üye
arkadaşlar discovery için en stabil ve görselliği en iyi launcher hangisi bide kitkat güncellemesi gelecekmi?

sparrov61

Üye
nemus güncelleme telpa mtk kodları verirse destekleriz demiş yani büyük ihtimalle güncelleme alacaktır :)

Buğra

Buğra

Admin
Arkadaslar belki 15-20 defa ayni seyi soyledim halen soyluyorum. Daha 4.4 resmi olarak cikmadi bile yani 2014 de diger cihazlar icim gelecektir daha cok erken

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Beyler bugün apartmandan çıkarken düşürdüm telefonu yaklaşık 1.5 metreden küçük bir ezik var belli bile olmuyor ama kamera da sadece fotoğraf çekerken siyah bir nokta var minnacık birşey olmasına rağmen beni çok rahatsız etti kamera lensin bir zedelenmeden mi kaynaklanıyor o yaşayan var mı?

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
ben ROM tavsiye etmiyorum daha çok erken GM ne zaman güncellemeleri bitirir o zaman ROM kurarım

sparrov61

Üye
şahsen eskiden wonder kullanıp sıkıntıdan hergün bi rom denediğim için stock da kalmak sarmadı :D

frkanyldz

frkanyldz

Üye
Arkadaşlar ben telefonu yeni aldım 3-4 gün oluyor rr3 yükledim introyu gecmek için ekrana tıkladım telefonun ekranı gitti ve sesleri hala gelmeye devam ediyordu size bu neden böyle asphalt 8 dede çok kasıyordu benim hafıza kartı nokia 5800dan çıkan 8 gblik ondan olabilirmi? hemen cavaplarsanız sevinirim.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Arkadaşlar ben telefonu yeni aldım 3-4 gün oluyor rr3 yükledim introyu gecmek için ekrana tıkladım telefonun ekranı gitti ve sesleri hala gelmeye devam ediyordu size bu neden böyle asphalt 8 dede çok kasıyordu benim hafıza kartı nokia 5800dan çıkan 8 gblik ondan olabilirmi? hemen cavaplarsanız sevinirim.
rr3 de nitro yok :yuru kullandığınız kart class 10 olmalı o yüzden kasıyor olabilir. rr3 ilk açılış ilk oyun tüm animasyonların bitmesini bekle takılma donma bişey olmaz ilerde. asphalt 8'i çözünürlük orta yap.

Peocawe

Peocawe

Üye
rr3 de nitro yok :yuru kullandığınız kart class 10 olmalı o yüzden kasıyor olabilir. rr3 ilk açılış ilk oyun tüm animasyonların bitmesini bekle takılma donma bişey olmaz ilerde. asphalt 8'i çözünürlük orta yap.

intro diyo introooo :D

marketten rr3 graphic uygulamasını indirip dene bi kardeş. Ayrıca en az class 6 hafıza kartı şart.

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
frkanyldz

frkanyldz

Üye
hafıza kartı telefon hafızasına yükledigim oyunların performansınıda etkilermi?

pearl lexicon

pearl lexicon

Üye
Arkadaşlar 3 gün önce aldım kesinlikle fiyat/performans canavarı. kamerası da oldukça iyi hatta diyafram (aperture) kalitesi de iyi sayılır. oyun oynamadım ama geriye kalan bütün özelliklerini kullandım. müzik player gercekten güzel ve hoparlörde DTS sound sistemi kullanılmış Beatsaudio dan geriye kalmıyor bas ve tizi mükemmele yakın diyebilirim. kutu içinde verilen kulaklıkta aynı şekilde ses kalitesi çok iyi. telefon alacaklara tavsiye ediyorum bu özellikteki s3 - xperia sp 1200-1300 civarı satılıyor.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
calypso16

calypso16

Üye
Gelen arama ekranını nasıl değiştirebiliriz

calypso16

calypso16

Üye
Yok hani full screen caller tarzı hangisi iyi

mustafa2018

Üye
Navigasyon ayarıyla uğraşıyorum 2 gündür sygic kurdum bişeyler kapattım ama gene kontör alıyor 18 tl ücret kesti 3-4 girişte ayarı yapamadım sim yönetimi-mobil ağlar-konum erişimi s rım ayarlar buralardan yapılıyor avea interneti nasıl kapatabiliriz kontör bırakmadı 0 a indik bi yardım edin lütfen

Lambritsche

Lambritsche

Üye
beyler en iyi launcher hangisi?

maktama

maktama

Üye
2ay önce abime aldığım discovery'nin şarj girişi bugün temazsızlık yapmaya başladı:( o kadar da dikkat ettik, birlikte gelen uyduruk kabloyu hiç kullanmadık bile,1kere denedim telfona girerken bile zorlanıyordu,attık kabloyu, samsung kablosu kullandık. Ama en sonunda bu kronik sorun bizim de başımıza geldi. İşin yoksa garantiyle uğraş, bi de üstüne tamir parası ver garantiye girmediği için.
Bilmediğim bir sorun değildi, olabileceğini bilerek almıştık ama başa gelince can sıkıcı oluyormuş. Şeytan diyor aç içini kendin yap, uyduruk lehim yapmışlardır, lehimi tazele...:(

Buğra

Buğra

Admin
Telefoncularda yaptirmayin.size anlatayim.
Bir arkadas telefoncuda yaptirmis telefon artik şarz oluyormus ama pc tanimiyormus telefonu. Garantiye gittiginde genellikle anakartla birlikte degisiyor zaten

Üst Alt