
rr3 de nitro yokArkadaşlar ben telefonu yeni aldım 3-4 gün oluyor rr3 yükledim introyu gecmek için ekrana tıkladım telefonun ekranı gitti ve sesleri hala gelmeye devam ediyordu size bu neden böyle asphalt 8 dede çok kasıyordu benim hafıza kartı nokia 5800dan çıkan 8 gblik ondan olabilirmi? hemen cavaplarsanız sevinirim.
kullandığınız kart class 10 olmalı o yüzden kasıyor olabilir. rr3 ilk açılış ilk oyun tüm animasyonların bitmesini bekle takılma donma bişey olmaz ilerde. asphalt 8'i çözünürlük orta yap.rr3 de nitro yokkullandığınız kart class 10 olmalı o yüzden kasıyor olabilir. rr3 ilk açılış ilk oyun tüm animasyonların bitmesini bekle takılma donma bişey olmaz ilerde. asphalt 8'i çözünürlük orta yap.

he neremle okuduysam demekkiintro diyo introooo![]()

O değişmez benim bildiğim...Gelen arama ekranını nasıl değiştirebiliriz
o kadar da dikkat ettik, birlikte gelen uyduruk kabloyu hiç kullanmadık bile,1kere denedim telfona girerken bile zorlanıyordu,attık kabloyu, samsung kablosu kullandık. Ama en sonunda bu kronik sorun bizim de başımıza geldi. İşin yoksa garantiyle uğraş, bi de üstüne tamir parası ver garantiye girmediği için. 
