General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

caglar b

caglar b

Üye
Nova 3 ü gmd de açamdım s2 de rahat oynanıyoGmd de loading ekranında donup kalıyodu hani kalın bi erkek sesi ingilizce bir metin okuyor ya orda takılıp kalıyodu
Gmd yi geçtim tek çekirdekli tabletimde (piranha business tab 7) bile açılan oyun :D neyse degiştirmişsin artık. s2 nin aldıgı rom destegini ve aksesuarları gmd de bulamazdın hayırlı olsun :)

sparrov61

Üye
arada çözünürlük farkı var bırakında s2 daha rahat olsun yani :)

DalvikCache

DalvikCache

Üye
tamam çözünürlük farkı varda s2 gpu suda gmd gpu suda 267 mhz de çalışıyor bari gmd ye hd çözünürlük koyuyorsun gpu saat hızınıda yükselt samsungun s3 te yaptığı gibi hadi bari biz yapalım dicem bu işe uygun kernel de yokki gmd için s2 gpu sunu siyah kernel ile 520mhz kadar çekebiliyoruz gmd de bu avantaj yok

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
tamam çözünürlük farkı varda s2 gpu suda gmd gpu suda 267 mhz de çalışıyor bari gmd ye hd çözünürlük koyuyorsun gpu saat hızınıda yükselt samsungun s3 te yaptığı gibi hadi bari biz yapalım dicem bu işe uygun kernel de yokki gmd için s2 gpu sunu siyah kernel ile 520mhz kadar çekebiliyoruz gmd de bu avantaj yok

Ne diyelim yazık olmuş bence.Bu arada bozulma ama bi ara pikselleri sayıp tam bi sayı atabilir misin:bleh:

• Beğen
Tepkiler: sparrov61
Ccihat67

Ccihat67

Üye
tv izlemek istiyorum hangi programı tavsiye edersiniz ?

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Ne diyelim yazık olmuş bence.Bu arada bozulma ama bi ara pikselleri sayıp tam bi sayı atabilir misin:bleh:
haklısın pikseller rezalet nokia c7 nin ekranı bile daha net ama onun haricinde çok iyi tasarım oyun performansı falan mutluyum zaten discovery i düşürmüştüm mikrofonun olduğu kısım biraz ezilmişti aldığım s2 de kenar soyulması bile yok silikon kılıfınıda verdi hatta üstüne 70 lira aldım kulaklığını bile vermedim zarar ettiğimi düşünmüyorum

flunight

Üye
bir oyun icin degmez bence ama tercih meselesi tabi.saygi duyuyorum.

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
haklısın pikseller rezalet nokia c7 nin ekranı bile daha net ama onun haricinde çok iyi tasarım oyun performansı falan mutluyum zaten discovery i düşürmüştüm mikrofonun olduğu kısım biraz ezilmişti aldığım s2 de kenar soyulması bile yok silikon kılıfınıda verdi hatta üstüne 70 lira aldım kulaklığını bile vermedim zarar ettiğimi düşünmüyorum

Bende +200 250 verip bir nexus 4 almak istiyorum ama bakınıyorum bu aralar:bira:

İnsan değişiklik istiyor bea

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Bazılarının kıprışma sorunu vardı. O sorun yazılımsal mı donanımsal mı?

calypso16

calypso16

Üye
telefon az önce kendi kendine kapanmış düğmelere basıyorum hareket yok yalnız sağ üst-ortada kırmızı ışık gibi bişey vardı sensör heralde,pili çıkarıp taktım çalıştı
en son 360antivirüs programı yükledim.

Son düzenleme:

flunight

Üye
telefon az önce kendi kendine kapanmış düğmelere basıyorum hareket yok yalnız sağ üst-ortada kırmızı ışık gibi bişey vardı sensör heralde,pili çıkarıp taktım çalıştı
en son 360antivirüs programı yükledim.

bit defenderi dene ben çok memnunum zaten testlerde 1.gelmiş.

Ccihat67

Ccihat67

Üye
lg smart tvye bağlayamıyorum yardım edin kablosuz ekranı açıyorum ama bağlayamıyorum yardım edin ? :)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Antivirüs falan yüklemeyin bence. RAM yemekten başka yaptıkları bir şey yok. Zaten her gördüğünüz ne olduğu belirsiz şeyleri yüklemezseniz virüs falan giremez.

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.

sparrov61

Üye
arkadaşlar nova 3 oynayabilen varmı :vurben bi türlü bulamadım forumdakilerede baktım hep hatalı beceremedim heralde bilen biri varsa bana özelden anlatsın bide linkleri falan atsın :agla2:

kerem28yuksel

Üye
Beyler bi kax bisey soracagum :D

Simdi bazinfotolarda goruyorum(gmd ile cekilmis) adam cicek cekmis arkasi bulanik programsiz yapmis nasil yaptigini bilen varsa anlatabilirmi :D

Birde bende 8 gb hafiza karti var 16 gb alacagim 8 gb dan 7 gb dolu bu 7 gb dosyayi 16 gb ye ortalalama kac dakikida atarim ?? Class 10 hafiza karti

Son sorum nova 3 mu inditeyim modern combat 4 mü :D

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
dosya aktarım süresini microsoft bile hesaplayamıyor biz nerden bilelim içeriğin sayısına bağlı o :D çiçeğe odaklanırsan arkasını bulanık yapar + - pozlama deniyor ona :smdance:

• Beğen
Tepkiler: kerem28yuksel ve GuiTaRisT111
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kerem28yuksel ve Özkan Ç.

Üst Alt