General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

a_snmz

Üye
Real racing 3 ü yükledim.oyuna girdim 880 MB civarı indirme yaptı.sonra oyuna girdim 2-3 sn görüntü geldi sonra gitti ama ses vardı.ana menüye de gidemedim.bataryayı çıkarmak zorunda kaldım.neden kaynaklanıyor bu sorun?

wymy

wymy

Üye
İlk yüklemede beklemen gerekiyordu uzun sürüyor biraz açılması keşke bekleseydin bendede öyle oldu bekledim açıldı

sparrov61

Üye
Real racing 3 ü yükledim.oyuna girdim 880 MB civarı indirme yaptı.sonra oyuna girdim 2-3 sn görüntü geldi sonra gitti ama ses vardı.ana menüye de gidemedim.bataryayı çıkarmak zorunda kaldım.neden kaynaklanıyor bu sorun?

kaldırıp tekrar yükle ben öyle yaptım optimize yüzünden hafif takılmalar var ama

attach97

attach97

Üye
arkadaşlar tamam indirdik programı bildirimi flashtan vericekse o zaman bizim telefonu hep ters koymamız gerek :D

a_snmz

Üye
Olmadı hocam baya bekledim

NedenLan

Üye
arkadaşlar twitter uygulamasından bildirim alamıyorum napacam

stay23

stay23

Üye
Bu telefondan 2 tane aldim. Benim kullandigim telefonun odagi super ve çok net. Diğer telefonda odak bulanik ve puslu. Yeğenlerinden ikisinde bu telefondan aldi. Yegenlerimden biri bugün yanina geldi. 3 telefonu kiyasladik. Yeğeninin telefonundan da odak problemi var. Sanirim fabrikasyon hatasi. İsin ilginç yani ayni zamanda ve ayni yerden alinan ayni marka ve ayni model telefonlarda 2 si odak problemli, 1 inin de odaginin super olması.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Ayarlari değiştirmiş olmasinlar?
Elle odaklama yapin.
Birde kamera lensini silin hemen leke tutuyor :)

• Beğen
Tepkiler: stay23
stay23

stay23

Üye
Maalesef herşeyi denedim. Robot yaptim. ROM yukledim. Sonra sifirdan servis orginal roomunu flasladim yinede olmadi. Telefon halen elimde ve denemediğim şey kalmadi. Lensden de değil.

calypso16

calypso16

Üye
telefonu kapatma tuşuna basmadan bir program ile kapatmak ve tekrar başlatmak için bir program kullanıyormusunuz hangisini?
tuşu çok zorlamamak açısından soruyorum

Peocawe

Peocawe

Üye
Maalesef herşeyi denedim. Robot yaptim. ROM yukledim. Sonra sifirdan servis orginal roomunu flasladim yinede olmadi. Telefon halen elimde ve denemediğim şey kalmadi. Lensden de değil.

Dediğiniz olay bende sadece lensin leke tutmasından dolayı oluyor ve sildiğimde geçiyor. Sizin probleminiz donanımsal olsa gerek. Bi servisle görüşün derim.
İşe yaradı.hocam.çok teşekkürler

yaradı mı?? ben boşa mı sildim rr3 ü 2 saat beklemiştim insin diye. :ehe :ehe

• Beğen
Tepkiler: stay23, a_snmz ve Buğra
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
o değilde ben rr3ü en yüksek ayarda takılma donma olmadan oynuyorum ne iş ?? :D :karisti:

sparrov61

Üye
nasıl ya :D bende yüksek ayarda zorla oynuyorum :)

stay23

stay23

Üye
Dediğiniz olay bende sadece lensin leke tutmasından dolayı oluyor ve sildiğimde geçiyor. Sizin probleminiz donanımsal olsa gerek. Bi servisle görüşün derim.

Programsal olarak her şeyi denedim, lens temiz. Bir şey daha deneyeceğim. Root gerektiren kamera programı. Ondan da sonuç alamazsam telefonu satmaktan başka seçenek yok.

Servise gelince; servisin bunu fark edeceğini bile sanmıyorum çünkü; örnek vermek gerekirse; Mesela bir barkod okutacağım. Lensi sağlam olan telefonum küçücük barkodları bile netleştiriyor. Bırakalım barkodu saç telini bile gayet net bir şekilde gösteriyor. Bu durum diğer telefon için geçerli değil maalesef. Doğru düzgün barkod okuyamıyor..

Bu arada diğer yeğenimin telefonunu da karşılaştırdık. Yani bizde olan 4 telefondan 1'inin lens iyi diğer 3 tanesi maalesef berbat. :(

Bu telefonu beğenerek almıştım ve çok seviyordum, halen daha seviyorum ama lens olayı beni hayal kırıklığına uğrattı.

wymy

wymy

Üye
Oyunu bende kısmadan en yüksek ayarda oynuyorum ilginç hem odakta süper

sparrov61

Üye
kasma değil zaten fps düşüşü diyorum oyun akıcı olmuyor fazla :D

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
arkadaşlar power tuşu bir sure sonra deforme olacaktır ben tuşun ömrünü iki katına çıkartmak için tuş kilidini widget ile yapıyorum tuş açmak için LG g2 deki gibi ekrana tıklayınca açılan veya sanal tuşlara dokununca açılan bir uygulama lazım bilen duyan veya kullanan var mı ?

Üst Alt