Gerek yok indirme.bosu bosuna calisiyor arkadahangi virus programını önerirsiniz ?
60 lira verip 32 gb kart alırsın 36 gb hafızan olur 16 gb gereksiz
Bencede fazla zorlama test olayınıTelefon sabah hirkami giyerken cebimden mermer fayans a dustu 1m30cm gibi bi yuksekligi var sapasaglam tas gibi bi arka kapagin ustune dustu zipladi ekran ustune dustutel de sorun yok ama yarin gidip silikon kapak alicam okul cikisi bu 2. Dusurusum yemiyo
![]()

Test degil ya ilki ranzanin alt katinda kulakligi takip zombi oyunu oynarken bi anda elimden firladi 30 cm gibi yerden dusmustu simdide bu artik bi onlem almaliyizBencede fazla zorlama test olayını![]()
kapagi silikonmu kaucukmu almaliyimHayırlı olsun...Beyler telefonu aldım Siyah rengini benide ekleyin
@Kerim.Çok süper bişey ya acayip hızlı![]()
damam kanka.almasini bilirsen 32 de alirsin 64de.Dostum class10 64gb sandisk micro sd al netten ama güvenilir satıcı bul sahte çıkmasın. 25 tl ye ben aldım 3 ay önce. Sapasağlam geldi ve tüm tanıdıklarımı aynı satıcıya yönlendirdim.
İşte şimdi aldığım ss;
İlk oyunun apksini at telefona wifi mobil veri kapat ac oyunu download ister yada acilmaz gorev yoneticisinden kapat sonra obb klasorunu sdcard/android/obb dizinine at wifi yi ac oyuna girSaolasın @Dedeben bu asphalt 8 data dosyasını nereye atıcam H:\Obb H:\Android\Obb ve H:\Android\Data ya denedim olmadı .. yardımmm
Class10 karttan bahsediyorum zaten 60 lira dememden anlamanı beklerdimaldığın hafıza kartı dahili hafızanın yerini tutamaz. sd kartın okuma yazma hızı diye bir şey de var
Bunlar farkli uygulamalarmi eger trk uygulamaysa link verirmisinizShake Screen On Off FREE bunu yükle bence aradığın bu hareket sensörü ile kitliyor açıyor![]()
Class10 karttan bahsediyorum zaten 60 lira dememden anlamanı beklerdim
Google playda var ordan indirip yükleyebilirsnBunlar farkli uygulamalarmi eger trk uygulamaysa link verirmisiniz