flunight
Üye
64 bile alirim.ne yani alamam mi20 liraya 16 cigolayt bile yok.Nasıl 32 almayı planlıyorsun.

64 bile alirim.ne yani alamam mi20 liraya 16 cigolayt bile yok.Nasıl 32 almayı planlıyorsun.

nedenini bilemicem ama onunla alakası yoktur kanımca.. benim laptopta da arada bir piksel ölüyor hafifçe masaj yaparak diriltiyorum. ekran biraz yumuşak
peki seninki gibi olanın adı ne? arka kapakla birleşik olan telfonu koruyacak gibi gelmedi gözüme. sadece ekranı kapatıyor![]()
64 bile alirim.ne yani alamam mi![]()

Ekrana masaj yapam diye benimi kekliyon napıyon![]()
biraz hafif hafif ovuştur yani. ne bileyim bende işe yarıyor 
Evet mantikliÇünkü iki sim kart girişi var.
tesekkur ederimnedenini bilemicem ama onunla alakası yoktur kanımca.. benim laptopta da arada bir piksel ölüyor hafifçe masaj yaparak diriltiyorum. ekran biraz yumuşak
peki seninki gibi olanın adı ne? arka kapakla birleşik olan telfonu koruyacak gibi gelmedi gözüme. sadece ekranı kapatıyor![]()
sadece tavsiye biraz hafif hafif ovuştur yani. ne bileyim bende işe yarıyor![]()

Kapagı olan flip cover işte ha cüzdanı ha bitişikBuda flip cover olarak geciyor diye biliyorum ben.

15 dakkadır ekranı mıncıklıyom ya
Kapagı olan flip cover işte ha cüzdanı ha bitişik![]()

Kapakla birlesik olandan istiyom ben![]()
çözdüm, 64 yerine 32 kb'da biçimlendirmek gerekiyormuşArkadaşlar cihaz hafıza kartını görmüyor, ne yapabilirim?
dr. web kullanıyorum benhangi virus programını önerirsiniz ?
dr. web kullanıyorum ben
fena kazık yedin her yerde 600-650 ilk çıktığında bile öyleydibenim telefonum çok memnunumben 800 e aldım şuan nerede 600 ?
hangi virus programını önerirsiniz ?
değil ama forumda full sürüm varücretsizmi ?
değil ama forumda fu ll sürüm var
rica ederim güle güle kullanTamam indirdim ayarladm ücretsiz sürümü teşekkürler