General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

cunun08

Üye
Arkadaşlar bana asphalt 8 indirebileceğim bir link verir misiniz. Çok denedim ama indiremedim

attach97

attach97

Üye
abiler son olarak bişey daha sormak istiyorum 4GB ile 16GB arasındaki temel farklar ne ? 50 tl daha fazla verip 16GB almak daha iyidir heralde

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
ölümüne

ölümüne

Üye
60 lira verip 32 gb kart alırsın 36 gb hafızan olur 16 gb gereksiz

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
TheOldBros

TheOldBros

Üye
Telefon sabah hirkami giyerken cebimden mermer fayans a dustu 1m30cm gibi bi yuksekligi var sapasaglam tas gibi bi arka kapagin ustune dustu zipladi ekran ustune dustu :D tel de sorun yok ama yarin gidip silikon kapak alicam okul cikisi bu 2. Dusurusum yemiyo :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Telefon sabah hirkami giyerken cebimden mermer fayans a dustu 1m30cm gibi bi yuksekligi var sapasaglam tas gibi bi arka kapagin ustune dustu zipladi ekran ustune dustu :D tel de sorun yok ama yarin gidip silikon kapak alicam okul cikisi bu 2. Dusurusum yemiyo :)
Bencede fazla zorlama test olayını :D

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Bencede fazla zorlama test olayını :D
Test degil ya ilki ranzanin alt katinda kulakligi takip zombi oyunu oynarken bi anda elimden firladi 30 cm gibi yerden dusmustu simdide bu artik bi onlem almaliyiz :D kapagi silikonmu kaucukmu almaliyim

tory1tory

tory1tory

Üye
Beyler telefonu aldım Siyah rengini benide ekleyin
@Kerim.Çok süper bişey ya acayip hızlı :D

• Beğen
Tepkiler: Dede

flunight

Üye
:birak:
Dostum class10 64gb sandisk micro sd al netten ama güvenilir satıcı bul sahte çıkmasın. 25 tl ye ben aldım 3 ay önce. Sapasağlam geldi ve tüm tanıdıklarımı aynı satıcıya yönlendirdim.

İşte şimdi aldığım ss;

damam kanka.almasini bilirsen 32 de alirsin 64de.

tory1tory

tory1tory

Üye
Saolasın @Dedeben bu asphalt 8 data dosyasını nereye atıcam H:\Obb H:\Android\Obb ve H:\Android\Data ya denedim olmadı .. yardımmm

• Beğen
Tepkiler: Buğra
TheOldBros

TheOldBros

Üye
Saolasın @Dedeben bu asphalt 8 data dosyasını nereye atıcam H:\Obb H:\Android\Obb ve H:\Android\Data ya denedim olmadı .. yardımmm
İlk oyunun apksini at telefona wifi mobil veri kapat ac oyunu download ister yada acilmaz gorev yoneticisinden kapat sonra obb klasorunu sdcard/android/obb dizinine at wifi yi ac oyuna gir

tory1tory

tory1tory

Üye
apkmania.com diyor oyundan atıyor şimdide girer girmez neden acaba ?tamam beyler oldu wifiyi kapayınca teşekkür ederim herkese :D

KayraBey

KayraBey

Üye
Bu yeni bir haber değil hikmet...

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Class10 karttan bahsediyorum zaten 60 lira dememden anlamanı beklerdim

zaten anladım kardeş ama class 10 olsa ne olacak yine de telefonun kendi hafızası ile aynı performansı gösteremez. bence 16 gb lık versiyonu almak daha mantıklı

Üst Alt