General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

muratkrm

muratkrm

Üye
32gb hafiza karti alacam bana hangisini onerirsiniz.butce 20tlbeyler 32gb hafiza karti alacam bana hangisini onerirsiniz.butce 20tl

Dostum class10 64gb sandisk micro sd al netten ama güvenilir satıcı bul sahte çıkmasın. 25 tl ye ben aldım 3 ay önce. Sapasağlam geldi ve tüm tanıdıklarımı aynı satıcıya yönlendirdim.

İşte şimdi aldığım ss;

attach97

attach97

Üye
abiler bende almayı düşünüyorum bayramda bu telefonu.ama biraz tedirginim markasından dolayı sonucta hayatımda hiç general mobile markalı telefon kullanmadım alan abilerim tavsiye edermisiniz ?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
bende hiç general mobile kullanmamıştım ama kullanılabiliyormuş demek. ben öneririm çok memnunum.

attach97

attach97

Üye
bende hiç general mobile kullanmamıştım ama kullanılabiliyormuş demek. ben öneririm çok memnunum.
peki telefon ilk cıktıgında 550 tl civarındaymış şimdi 649 tl daha pahalılaşırmı sizce ? hepsiburada.com da 4gb lık secenegi tükenmiş çoktan

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
peki telefon ilk cıktıgında 550 tl civarındaymış şimdi 649 tl daha pahalılaşırmı sizce ? hepsiburada.com da 4gb lık secenegi tükenmiş çoktan
ben aldığımda 600 tl idi bilmiyorum daha çıkarmı. telpamarkette 16 ve 4 gblık versiyonları stokta olmalı ordanda alabilirsn

Buğra

Buğra

Admin
telefon ilk çıktığında 599tl idi doların yükselmesiyle fiyatı arttı 649tl oldu

xmanyak

xmanyak

Üye
arklar telefonun 16 gb lık modeşi çıktı 700-800 tl falan bu arada benim şarj portunda bi sorun oluştu yukarı doğru ittirmeyince yani altına defter falan koymayınca şarj olmuyo bir kaç farklı kabloyla denedim bu arada telden çok memnunum söylemişymiydim :) servise vericem bakalım servisi nasılmış :)

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
arklar telefonun 16 gb lık modeşi çıktı 700-800 tl falan bu arada benim şarj portunda bi sorun oluştu yukarı doğru ittirmeyince yani altına defter falan koymayınca şarj olmuyo bir kaç farklı kabloyla denedim bu arada telden çok memnunum söylemişymiydim :) servise vericem bakalım servisi nasılmış :)
direkt olarak söyleyeyim 50Lira ücret çıkaracaklardır.
Çünkü sadece şarz giriş yeri değişmiyor anakart da değişiyor.
eğer gidip telefoncuya yaptırırsanız 10-20 liraya yaparlar ama sadece şarz olur bilgisayara taktığınızda tanımaz :)

attach97

attach97

Üye
direkt olarak söyleyeyim 50Lira ücret çıkaracaklardır.
Çünkü sadece şarz giriş yeri değişmiyor anakart da değişiyor.
eğer gidip telefoncuya yaptırırsanız 10-20 liraya yaparlar ama sadece şarz olur bilgisayara taktığınızda tanımaz :)
telefonda sık görülen bi sorun mu bu yoksa kullanıcı hatasımı ?

• Beğen
Peocawe

Peocawe

Üye
Bu güncellemeyi ne zaman çıkaracaklar yahu. :D

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
telefonda sık görülen bi sorun mu bu yoksa kullanıcı hatasımı ?
Telefonun şarz giriş yeri biraz sıkı o yuzden takıp çıkarırken dikkat etmek lazım.
ben 3 ay oldu alalı ve orjinal kablosuyla kullanıyorum sorun yok ama işte 3. partiden sonraki cihazlarda sıkı yapıldığı için sert takıp çıkarırsanız bu sorun olabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: attach97
Peocawe

Peocawe

Üye
  • Beğen
Buğra

Buğra

Admin
Facebook da gmd fan sayfasının general mobile ile konuşmasında yakın zamanda bir güncelleme verilecek demişlerdi hala yok ortada :D
ben general mobil ile 2 kere görüştüm mailden şuan için bir tarih veremeyiz dediler. android sürüm güncellemesi için ise henüz kodlar yok denildi.kodlar mediatek tarafından verilirse onlarda bize verecek güncellemeyi

Peocawe

Peocawe

Üye
ben general mobil ile 2 kere görüştüm mailden şuan için bir tarih veremeyiz dediler. android sürüm güncellemesi için ise henüz kodlar yok denildi.kodlar mediatek tarafından verilirse onlarda bize verecek güncellemeyi

Yaş iş yani..

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
çıkmaya çıkabilir ama geç çıkar gibi. xperia s'e bile 4.3 güncellemesi vermiyor adamlar :blink:

muratkrm

muratkrm

Üye
Evet mağazalara girmeye başladıkça baz fiyat dediğimiz geliş fiyatı artıyor. Vatan Bilgisayarda 599 du şimdi 649 TL

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
telefon ilk çıktığında 599tl idi doların yükselmesiyle fiyatı arttı 649tl oldu

bence dolar bahane. diğer telefonlar ucuzluyor gmd nin fiyatı artıyor :D ticaret taktiği olabilir.

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
bence dolar bahane. diğer telefonlar ucuzluyor gmd nin fiyatı artıyor :D ticaret taktiği olabilir.
o da var tabi talep arz meselesi :)

----

güncelleme konusuna gelirsek merak etmeyin gm bu telefonun arkasında duruyor güncellemeleri eksik etmeyecektir.

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.

Üst Alt