General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
Flip cover kilif aldim 25tl dedi 15 verdim 10 sonra birak dedi ama pisman oldum ya. Pek kullanisli degil :D

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Flip cover kilif aldim 25tl dedi 15 verdim 10 sonra birak dedi ama pisman oldum ya. Pek kullanisli degil :D

Ben sana dedim flip guzel deil diye ben harcligimi alinca arka kapak kilifi alicam internette 9 tl konya mevsei kargo ile 14 bizim burda 10 tl :D

Peocawe

Peocawe

Üye
Ben sana dedim flip guzel deil diye ben harcligimi alinca arka kapak kilifi alicam
ya ben flip cover hastasıyım ama bu pek istediğim gibi değil. cüzdan kılıflardan birazcık kaba duruyo. ama iş görür ya :D

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Beyler bu kilit tusu pek saglikli degil kilit uygulamasi varmi g2 gibi ekrana iki kere dokununca acilan

Peocawe

Peocawe

Üye
Beyler bu kilit tusu pek saglikli degil kilit uygulamasi varmi g2 gibi ekrana iki kere dokununca acilan

ekran kitlemeyi geri tusuna uzun basarak yapıyorum gravity box sayesinde. ama açılış için bir şey bulamadım. flip coverlar için kapağı açınca açılıp kapatınca kapananlar var ama sensör sürekli devrede olduğu için şarjı içiyor resmen.

TheOldBros

TheOldBros

Üye
ekran kitlemeyi geri tusuna uzun basarak yapıyorum gravity box sayesinde. ama açılış için bir şey bulamadım. flip coverlar için kapağı açınca açılıp kapatınca kapananlar var ama sensör sürekli devrede olduğu için şarjı içiyor resmen.

Uygulamasi felan yokmu telefon uzun vadeli gitsin diye kilit programi ariyorum

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
power toggles widgeti içinde kapatmak için kısayol var ben onu kullanıyorum ama açmak için yine tuşa basıyorum. araştırıyorum ama yakınlık sensörü ile çalışıyor hepsi buda aşırı şarj demek

Peocawe

Peocawe

Üye
power toggles widgeti içinde kapatmak için kısayol var ben onu kullanıyorum ama açmak için yine tuşa basıyorum. araştırıyorum ama yakınlık sensörü ile çalışıyor hepsi buda aşırı şarj demek

Sensör felaket yiyo sarji ya

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
Tamam simdi oldu :D

• Beğen
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
choose shaking sensivity level bölümünü very sensitive yap daha ideal oluyor :)

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Aynen oyle yaptim ama kilit acmak biraz zorluyo :D kitlemek sanki daha hassas
biraz öyle ama bu modu yapınca daha iyi oluyor :) aradığınız uygulama bu olabilir mi yani iş görür mü gerisi hep yaknlık sensörü

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
  • Beğen

Üst Alt