Özkan Ç.
Üye
Ben team class 10 16 gb kullanıyorum çok memnunum, dahili hafıza gibi hızlı. Öneririm son karar senn tabi.O zaman team mi toshiba mı artık alcam bir tane.
Ben team class 10 16 gb kullanıyorum çok memnunum, dahili hafıza gibi hızlı. Öneririm son karar senn tabi.O zaman team mi toshiba mı artık alcam bir tane.
Flip cover kilif aldim 25tl dedi 15 verdim 10 sonra birak dedi ama pisman oldum ya. Pek kullanisli degil![]()

ya ben flip cover hastasıyım ama bu pek istediğim gibi değil. cüzdan kılıflardan birazcık kaba duruyo. ama iş görür yaBen sana dedim flip guzel deil diye ben harcligimi alinca arka kapak kilifi alicam

Beyler bu kilit tusu pek saglikli degil kilit uygulamasi varmi g2 gibi ekrana iki kere dokununca acilan
ekran kitlemeyi geri tusuna uzun basarak yapıyorum gravity box sayesinde. ama açılış için bir şey bulamadım. flip coverlar için kapağı açınca açılıp kapatınca kapananlar var ama sensör sürekli devrede olduğu için şarjı içiyor resmen.
power toggles widgeti içinde kapatmak için kısayol var ben onu kullanıyorum ama açmak için yine tuşa basıyorum. araştırıyorum ama yakınlık sensörü ile çalışıyor hepsi buda aşırı şarj demek
Shake Screen On Off FREE bunu yükle bence aradığın bu hareket sensörü ile kitliyor açıyorUygulamasi felan yokmu telefon uzun vadeli gitsin diye kilit programi ariyorum

Shake Screen On Off FREE bunu yükle bence aradığın bu hareket sensörü ile kitliyor açıyor![]()
nasıl?Deniyorum hemen

nasıl?![]()
bide sadece kitlemeye yariyo buyanlışın var ben hem kitliyorum hem açıyorumCihaz sapitti yukleyincebide sadece kitlemeye yariyo bu
yan sallayınca kitliyor üste doğru kaldrnca açıyorchoose shaking sensivity level bölümünü very sensitive yap daha ideal oluyor![]()
kitlemek sanki daha hassasbiraz öyle ama bu modu yapınca daha iyi oluyorAynen oyle yaptim ama kilit acmak biraz zorluyokitlemek sanki daha hassas
aradığınız uygulama bu olabilir mi yani iş görür mü gerisi hep yaknlık sensörübiraz öyle ama bu modu yapınca daha iyi oluyoraradığınız uygulama bu olabilir mi yani iş görür mü gerisi hep yaknlık sensörü

Rica ederimAynen bi sure kullanayim bakalim tesekkur ettim![]()