General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
şarza takılıyken hiç bir telefonu kullanmamalısınız. elbette her telefonda ısınma olur :spr

Yok hani Nokia'nın bazı Asha modellerinin kullanım klavuzlarında "şarjdayken kullanabilirsiniz" yazıyor da ondan şey ettim :D Peki patlama riski var mıdır

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Yok hani Nokia'nın bazı Asha modellerinin kullanım klavuzlarında "şarjdayken kullanabilirsiniz" yazıyor da ondan şey ettim :D Peki patlama riski var mıdır
onu bilemem pek sanmıyorum o kadarda olmaz. ama dikkat edin şarz girişini bozabilirsiniz malum nedense çoğu kişi şarz girişini bozuyor. benim 3 ay oldu alalı hiç sorun yok

• Beğen
Tepkiler: Dede ve GuiTaRisT111
big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Isınma dışında başka bir risk var mı ya?:bilmm

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
  • Beğen
Tepkiler: Dede
big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
onu bilemem pek sanmıyorum o kadarda olmaz. ama dikkat edin şarz girişini bozabilirsiniz malum nedense çoğu kişi şarz girişini bozuyor. benim 3 ay oldu alalı hiç sorun yok

Zaten kendi kablosunu kullanmıyorum eski s2 nin yada bir tane nokia kablosu var onu kullanıyorum o yüzden pek bir problem olacağını sanmıyorum.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

Peki 5. seri üretime başlandı mı? Bir de sence 4 GB yerine 16 GB versiyonu almaya değer mi?

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Peki 5. seri üretime başlandı mı? Bir de sence 4 GB yerine 16 GB versiyonu almaya değer mi?

Zaten 16 gb versiyonu bile 11 gb kullanım alanı sunuyormuş.Al 4 gb olanı bide 16 gb c10 hafıza kartı mis gibi kullan.:yuru

• Beğen
Tepkiler: Secret26 ve Buğra
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
the_jolly

the_jolly

Üye
Arkadaşlar her ne kadar Class 10 hafıza kartı kullasanızda orjinal ram ve hafızanın yerini tutmaz

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Ama ben 5 gb a 1 üstü en az 3 oyun kurarım ki bence daha mantıklı:bilmem:

Peocawe

Peocawe

Üye
Ram :biggrin:

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Solo launcher mi kullanıyon cem :)

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Benim widgetlardan herhalde 40 ın atına inmiyor.

0serdar090

0serdar090

Üye
Solo launcher mi kullanıyon cem :)
kardeşim en son yaptığın son umut cfw sinde coğu yama aktif olmuyor ev ekranında saat kalıyor hem telefona hem hafıza kartına attım biçim sonuç ayı değişmedi çook harika bi cfw en çok beğendiğim hatta ama bu sorunlar biraz kalite düşürmüş ginede harika birde bu bildirimler bölümüne twitter facebook gelen bildirimleri nasıl koyarım andiroid misali ve mesaja basınça nasıl sohbete giderim bunlarda olsa varya andiroid almayı 3 4 ay ertelerim

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
kardeşim en son yaptığın son umut cfw sinde coğu yama aktif olmuyor ev ekranında saat kalıyor hem telefona hem hafıza kartına attım biçim sonuç ayı değişmedi çook harika bi cfw en çok beğendiğim hatta ama bu sorunlar biraz kalite düşürmüş ginede harika birde bu bildirimler bölümüne twitter facebook gelen bildirimleri nasıl koyarım andiroid misali ve mesaja basınça nasıl sohbete giderim bunlarda olsa varya andiroid almayı 3 4 ay ertelerim
Yamalar fwde gömülü olduğu için başka yama kabul etmiyordr. Ve symbian bölümünden araştrmalısn o dediklerini burası discovery konusu spam yapmayalım. Desteği çektim o konulardan

Secret26

Secret26

Üye
Hatırlıyorum da aylar önce bu telefon beş para etmez, buna güncelleme gelmez, bu telefona tekrar bakmazlar diyen üyeler vardı. Şuanki durumumuz onlara kapak olsun. Telefonum ilk günkü gibi seksi, çekici, BABA bir telefon herkese selamlar :D Hala alayım mı diye düşünenlere de tavsiyem: Pişman olursan ben neyim...

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Hatırlıyorum da aylar önce bu telefon beş para etmez, buna güncelleme gelmez, bu telefona tekrar bakmazlar diyen üyeler vardı. Şuanki durumumuz onlara kapak olsun. Telefonum ilk günkü gibi seksi, çekici, BABA bir telefon herkese selamlar :D Hala alayım mı diye düşünenlere de tavsiyem: Pişman olursan ben neyim...

Biz bide tereddüt edip alanlardanız ama hala bu cihaz alınır mı diyen kalmamıştır herhalde
:bira:

• Beğen
Tepkiler: Secret26

sek07

Üye
arkadaşlar herkese selam ben bu telefonu düşünüyorumda ilk android deneyimim olucak bir kaç sorum olucaktı ? şimdi n8 kullanıyorum n8 e göre söylerseniz çok iyi olur :)

1) ses kalitesi nasıl hoparlör ( arama falan geldiğinde rahat duyulurmu) ve kulaklık
2) şarj bir gün gidermi n8 artık bir günü çıkarmıyor 3 sene oldu galiba bataryası öldü
3)telefonda whatsapp facebook maxicep dh gibi sitelerde takılıyorum zaten
4) video ve film izlemeyi çok severim telde ekranı bugun inceledim güzeldi
5) şu şebeke sorunu hayla varmı ?**

Üst Alt