Ccihat67
Üye
Şarja takılı ya internette az çekiyor o yüzden![]()
Prime le ücretsizin farkı ne ? güzel oldu indirdim packi ona göre primeyi indireyim

Şarja takılı ya internette az çekiyor o yüzden![]()

şarza takılıyken hiç bir telefonu kullanmamalısınız. elbette her telefonda ısınma olur![]()
Peki patlama riski var mıdıronu bilemem pek sanmıyorum o kadarda olmaz. ama dikkat edin şarz girişini bozabilirsiniz malum nedense çoğu kişi şarz girişini bozuyor. benim 3 ay oldu alalı hiç sorun yokYok hani Nokia'nın bazı Asha modellerinin kullanım klavuzlarında "şarjdayken kullanabilirsiniz" yazıyor da ondan şey ettimPeki patlama riski var mıdır
eğer uzun süre boyunca telefon şarzdayken oyun açıp oynarsanız batarya şişebilir sorun olabilir kesin bir şey diyemiyorumIsınma dışında başka bir risk var mı ya?![]()

onu bilemem pek sanmıyorum o kadarda olmaz. ama dikkat edin şarz girişini bozabilirsiniz malum nedense çoğu kişi şarz girişini bozuyor. benim 3 ay oldu alalı hiç sorun yok
onu bilemem pek sanmıyorum o kadarda olmaz. ama dikkat edin şarz girişini bozabilirsiniz malum nedense çoğu kişi şarz girişini bozuyor. benim 3 ay oldu alalı hiç sorun yok
Peki 5. seri üretime başlandı mı? Bir de sence 4 GB yerine 16 GB versiyonu almaya değer mi?

Zaten 16 gb versiyonu bile 11 gb kullanım alanı sunuyormuş.Al 4 gb olanı bide 16 gb c10 hafıza kartı mis gibi kullan.![]()

NovaSolo launcher mi kullanıyon cem![]()

kardeşim en son yaptığın son umut cfw sinde coğu yama aktif olmuyor ev ekranında saat kalıyor hem telefona hem hafıza kartına attım biçim sonuç ayı değişmedi çook harika bi cfw en çok beğendiğim hatta ama bu sorunlar biraz kalite düşürmüş ginede harika birde bu bildirimler bölümüne twitter facebook gelen bildirimleri nasıl koyarım andiroid misali ve mesaja basınça nasıl sohbete giderim bunlarda olsa varya andiroid almayı 3 4 ay ertelerimSolo launcher mi kullanıyon cem![]()
Yamalar fwde gömülü olduğu için başka yama kabul etmiyordr. Ve symbian bölümünden araştrmalısn o dediklerini burası discovery konusu spam yapmayalım. Desteği çektim o konulardankardeşim en son yaptığın son umut cfw sinde coğu yama aktif olmuyor ev ekranında saat kalıyor hem telefona hem hafıza kartına attım biçim sonuç ayı değişmedi çook harika bi cfw en çok beğendiğim hatta ama bu sorunlar biraz kalite düşürmüş ginede harika birde bu bildirimler bölümüne twitter facebook gelen bildirimleri nasıl koyarım andiroid misali ve mesaja basınça nasıl sohbete giderim bunlarda olsa varya andiroid almayı 3 4 ay ertelerim
Hala alayım mı diye düşünenlere de tavsiyem: Pişman olursan ben neyim...Hatırlıyorum da aylar önce bu telefon beş para etmez, buna güncelleme gelmez, bu telefona tekrar bakmazlar diyen üyeler vardı. Şuanki durumumuz onlara kapak olsun. Telefonum ilk günkü gibi seksi, çekici, BABA bir telefon herkese selamlarHala alayım mı diye düşünenlere de tavsiyem: Pişman olursan ben neyim...