ölümüne
Üye
rica ederim ayrı bi task manager önermem orijinali varken ram yemekten başka işe yaramaz optimize etme widgeti ekle o da iş görüyorDostum sagol yukledim tamamdir aradigim program buydu iste
rica ederim ayrı bi task manager önermem orijinali varken ram yemekten başka işe yaramaz optimize etme widgeti ekle o da iş görüyorDostum sagol yukledim tamamdir aradigim program buydu iste
Framaroot ile root attım telefona istediğimi yaptım şimdilik teşekkürler @Peocawe çok teşekkür ederim![]()

Gm hangi telefonuna guncelleme versin Allah askina.planeta mi vercek en iyisi o gm nin discoveryden sonra.ona 4.0 gunc. verseler telefon kasar ne bicimtelefon güzelde general mobile bugüne kadar hangi android teline güncelleme vermişki bu telefonu alan 4.2 ye çakılmaya razı olucak
Wap internetmiydiBirşey sorucam wap ayarları yapamadım ben telefona nedendir acaba bi bilen var mı?
uygulamada hata olmasın?Uc browser ve whatsap'tan geri tuşuna basarak cıktığımda ekran kararsız kalıyor gibi, anında kapanmıyor slow bir şekilde kat kat gidiyor. Diğer uygulamaları açıp hızlıca kapatıyorum sorun yok. Öyle rahatsız edici bir yanı yok ama ben mi çok inceliyorum yoksa bir hata mı var acaba benim cihazda![]()

Sanmıyorum, aslında telefon ilk aldıgım gündeki performansı sağlamadıgını da düşünmeye başladım. Asla telefonu kötülemiyorum alacak olan arkadaşlara farklı bir imaj sergilemek istemiyroum. Ama rehber'e tıkladıgımda anında acılan rehber, şimdi 2sn bekletmeli acıyor.. Uygulama da yüklemedim cok. whatsapp,facebook ve uc browser var telefonda suan.uygulamada hata olmasın?![]()
Sanmıyorum, aslında telefon ilk aldıgım gündeki performansı sağlamadıgını da düşünmeye başladım. Asla telefonu kötülemiyorum alacak olan arkadaşlara farklı bir imaj sergilemek istemiyroum. Ama rehber'e tıkladıgımda anında acılan rehber, şimdi 2sn bekletmeli acıyor.. Uygulama da yüklemedim cok. whatsapp,facebook ve uc browser var telefonda suan.