General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

ölümüne

ölümüne

Üye
Dostum sagol yukledim tamamdir aradigim program buydu iste
rica ederim ayrı bi task manager önermem orijinali varken ram yemekten başka işe yaramaz optimize etme widgeti ekle o da iş görüyor

sparrov61

Üye
real racing 3 mü hatalı ???

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
kim demiş hatalı diye ben ayarlaryla hiç oynamadım gram takılmıyor.

yolcu02

Üye
Ben asphalt 8 oynuyorum ona da takılma yok

neyhu

Üye
Uc browser ve whatsap'tan geri tuşuna basarak cıktığımda ekran kararsız kalıyor gibi, anında kapanmıyor slow bir şekilde kat kat gidiyor. Diğer uygulamaları açıp hızlıca kapatıyorum sorun yok. Öyle rahatsız edici bir yanı yok ama ben mi çok inceliyorum yoksa bir hata mı var acaba benim cihazda :s

• Beğen
Tepkiler: Buğra
calypso16

calypso16

Üye
Deep sleep battery saver kullaniyordum s2 kullanirken ekran kapaninca calisan herseyi kesip pili koruyordu gmd de calistiramadim smart cover programi engel mi oluyor acaba kapagi kapayinca otomatik kapanma programi baska program kullanan var mi? Pili uzun süre kullanmak icin çünkü pil hemen bitmeye müsait gibi

calypso16

calypso16

Üye
Birde samsunglarda olan tam ekran takvim widget benzeri ne kullanabilirim.

calypso16

calypso16

Üye
Pil konusunda ne yapiyorsunuz yaninizda yedek pil mi tasiyorsunuz yoksa doldurucu aparat vb mi?

ölümüne

ölümüne

Üye
Güç tasarrufu kullanıyorum o da aynı işi görüyor smart cover da normal çalışıyor

cunun08

Üye
Arkadaşlar özel dosyalarıma kimsenin erişmemesi için önerdiğiniz program falan var mı?

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Framaroot ile root attım telefona istediğimi yaptım şimdilik teşekkürler @Peocawe çok teşekkür ederim :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Peocawe

neyhu

Üye
bildirim ekranı uygulaması öneriniz var mı? Whatsapp ve mesajlarda led yanmıyor...

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Birşey sorucam wap ayarları yapamadım ben telefona nedendir acaba bi bilen var mı?

Peocawe

Peocawe

Üye
arkadaşlar nexus2 yi kurunca az kullandım 1 saat kadar ve sonra ekranda nexus2 nin ekranı şeffaf bir biçimde yansıma olarak kaldı ekranda. chrome'u felan çok net görebiliyorum ekranda dikkatli bakınca. orjinal roma geçtim hala aynı. nasıl düzelir bu sorun

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
telefon güzelde general mobile bugüne kadar hangi android teline güncelleme vermişki bu telefonu alan 4.2 ye çakılmaya razı olucak
Gm hangi telefonuna guncelleme versin Allah askina.planeta mi vercek en iyisi o gm nin discoveryden sonra.ona 4.0 gunc. verseler telefon kasar ne bicim

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
Uc browser ve whatsap'tan geri tuşuna basarak cıktığımda ekran kararsız kalıyor gibi, anında kapanmıyor slow bir şekilde kat kat gidiyor. Diğer uygulamaları açıp hızlıca kapatıyorum sorun yok. Öyle rahatsız edici bir yanı yok ama ben mi çok inceliyorum yoksa bir hata mı var acaba benim cihazda :s
uygulamada hata olmasın? :)

neyhu

Üye
uygulamada hata olmasın? :)
Sanmıyorum, aslında telefon ilk aldıgım gündeki performansı sağlamadıgını da düşünmeye başladım. Asla telefonu kötülemiyorum alacak olan arkadaşlara farklı bir imaj sergilemek istemiyroum. Ama rehber'e tıkladıgımda anında acılan rehber, şimdi 2sn bekletmeli acıyor.. Uygulama da yüklemedim cok. whatsapp,facebook ve uc browser var telefonda suan.

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
Sanmıyorum, aslında telefon ilk aldıgım gündeki performansı sağlamadıgını da düşünmeye başladım. Asla telefonu kötülemiyorum alacak olan arkadaşlara farklı bir imaj sergilemek istemiyroum. Ama rehber'e tıkladıgımda anında acılan rehber, şimdi 2sn bekletmeli acıyor.. Uygulama da yüklemedim cok. whatsapp,facebook ve uc browser var telefonda suan.

Rehberin hizli acilmasini istiyorsaniz rami temizlemeyeceksiniz temizlerseniz arkaplanda kapanir o yuzden hizli acilma tum android telefonlarda bu olay boyledir.

• Beğen
Tepkiler: neyhu

Üst Alt