arkadaslar nova3 yükledim oyun ıçı kasma yok fakat çok geç açılıyo acaba neden bir bilgisi olan varmı
müdür bu gravity box tam olarak hangisiGravity Box yükledim stock roma
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

müdür bu gravity box tam olarak hangisi![]()
Yav biri yardımcı ola da root yapak.d
Silip yeniden yükledim ama yine aynı...Facebook sürümünüz güncel mi bende böyle bir durum söz konusu değilde.
Gecen gun bende de ayniydi guncelleme geldi yaptim suan normalSilip yeniden yükledim ama yine aynı...
Yapmasına yapıyorum araştırmayı ama işte ilk olunca insan yardım arıyo..
Guncelemeyi bende aldim ama ayni halaGecen gun bende de ayniydi guncelleme geldi yaptim suan normal
Bilemiyorum dostumSilip yeniden yükledim ama yine aynı...
Bende normal şuanArkadaşlar yokmu aynı şeyi yaşayıp sorunu düzelten... Facebookta mesajı gönder'e dokundugumda yolladıgım mesajlar bir yukarı aşağı iniyor, kendini yeniliyor.
Benim sorum telefonu root yapan varmı yapan varsa hangi root yöntemini tavsiye eder root yapcam ama yemiyor![]()
Frama ile sadece root yapıp bırakmak olurmu Recovery felan uğraşmadan benim sorunum eternity warriors 2 deki karakterini titanium backup ile yedeklemek sonrada play Store'dan orjinal eternity warriors 2 yi yükleyip geri titanium backup LA Restore yapıp Online oynamaframaroot ile en kolay şekilde yapabilirsin.