General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
Chrome gerçekten çok seri cihazda kendi tarayıcısına göre kat kart daha iyi. Ama yine sorun yaşarsanız tapatalk kullanın forumlar için.Bide bende kartı bozdum yenisini almadım daha 40 mb bos yer var problem yok
chrome bizim cihazda yavaş kalıyor ve flash player desteği yok. Bizzat kronometre tutarak test yaptım en hızlıları boat browser, dolphin,next

TheOldBros

TheOldBros

Üye
onlardan hangisini önerirsin

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Kendi tarayıcısına hayran kaldım ben şahsen :)

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Aynen maxicep sorununuda çozdum tarayici ayarlarindan her seyi temizledim cerez form vs. Temizle secenegi olan hepsini tarayicisi gayet hizli

black.37

Üye
bu gm discovery de corning gorilla glass 2 varmı bazı yerler var diyor bazı yerlerde yok diyor

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Yok diye biliyorum ama kutusundan ekran koruyucu cikiyo yani cizlmez

caglar b

caglar b

Üye
Duvar kagıdını tam ekran yapamayan arkadaşlar, atom launcher kullanırsanız duvar kagıdı tam istediginiz gibi oluyor

cunun08

Üye
Arkadaşlar bu telefonda ekolayzer var mı. Yoksa da nasıl ayarlayabilirim.

cunun08

Üye
Telefona attığım müzikleri dinlerken üzgünüz açılamıyor diyor.

black.37

Üye
müziğin formatını söylermisin

cunun08

Üye
Mp3

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Dayanamadım root attım cihaza cihaz swap destekliyor 768 mb swap ayırdım fakat overclock olmuyor en fazla 1209 mhz de çalışıyor cihaz ama nasıl olduysa cpu-z ye baktım 4 çekirdek aynı anda 1209mhz de çalışıyor hemen antutu test yaptım swapla beraber puan 13789 çıktı

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Dayanamadım root attım cihaza cihaz swap destekliyor 768 mb swap ayırdım fakat overclock olmuyor en fazla 1209 mhz de çalışıyor cihaz ama nasıl olduysa cpu-z ye baktım 4 çekirdek aynı anda 1209mhz de çalışıyor hemen antutu test yaptım swapla beraber puan 13789 çıktı

Haci bende simdi sandisk ultra android class 10 16 gb sd aldim allahtan telefon c10 destekledi tasinabilen tum uygulamalari tasidim telefonu yeniden baslattim ucuyo swap ne oluyo ??

Uhops

Uhops

Üye
Telefonu alırken kutusundan kaçıncı part olduğunu anlıyabilirmiyiz ?

DalvikCache

DalvikCache

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
BaranASYA

BaranASYA

Üye
Swap atan arkadaşlar farkı hissettiniz mi ? Neler ?

Yunkaai

Yunkaai

Üye
4.3 rom çıktımı ?

Üst Alt