Kalbimiz var niye böyle yapıyorsun
İsim ver hemen![]()

Savas mi istiyorsun![]()

G2yi siparis et abi bir an onceŞu telefon elime geçse de kullansam artık![]()

Ugrastim ama degdi sanirim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben temayı kullanınca menü tusu standarta döndü sen nasıl yaptın?
Var hocamRoot yapan varmı
Ramexpander çalışıyormu yada oc uygulamalarıVar hocam
Onlari denemedim. Oc a gerek yok ki zaten, cihaz canavar gibi. Ram expander a da gerek yok ama bende hafiza karti olmadigi icin yapamam da zatenRamexpander çalışıyormu yada oc uygulamaları

Ya canavar gibide sayfa kaydırırken arada takılma yapıyor bi oc denemesi yapayım diyorumHafıza kartsız olurmu ya bende 16 lık var 3 gb boş yer kaldıOnlari denemedim. Oc a gerek yok ki zaten, cihaz canavar gibi. Ram expander a da gerek yok ama bende hafiza karti olmadigi icin yapamam da zaten![]()
Ya canavar gibide sayfa kaydırırken arada takılma yapıyor bi oc denemesi yapayım diyorumHafıza kartsız olurmu ya bende 16 lık var 3 gb boş yer kaldı
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var ne yaptıysam resmi ekrana tam oturtamıyorum kırpma yapıyorum ama resim büyüyor ve tam olarak gözükmüyor
Aynı sorun bendede var ve çözümü bulamadımArkadaşlar yardıma ihtiyacım var ne yaptıysam resmi ekrana tam oturtamıyorum kırpma yapıyorum ama resim büyüyor ve tam olarak gözükmüyor
Holo launcher kullanıyorum görünüm tıpkı nexus4 gibi az ram kullanıyor ama takılmalar var telefonda kendi app leri dahil toplam 4 sayfa uygulama var çoğu oyun zaten arkaplanda sürekli açık durmayan şeylerOlmazda alamiyorum firsat olmuyor. Launcher degistir kasma olmasi imkansiz bu cihazda. Yani bende asla olmuyor.