internete bağlı olun oyunu ilk açarkenBeyler ben telefona oyun yükleyemiyorum ya sd kart android>data ya wild blood dosyasını attım oyunu açıyorum check licence diyor onaylıyor gameloft ekranı gelip oyundan atıyor :S yükleyebilen hangi oyunu nasıl yüklediğini yazabilirmi

bağlı olmadan girin?bağlıyım zaten :S
bağlı olmadanda denedim bi kere soru sormuştu ingilizce yeniden indirmek istermisiniz diye ben no dedim o soruyu daha sormadı luckypatcher ne oluyo bide sizin cihazda çalıştırabildiğiniz oyunların linklerini ve nasıl yüklediğinizi yazabilirmisinizbağlı olmadan girin?
luckypatcher deneyin
şuan müsait değilimbağlı olmadanda denedim bi kere soru sormuştu ingilizce yeniden indirmek istermisiniz diye ben no dedim o soruyu daha sormadı luckypatcher ne oluyo bide sizin cihazda çalıştırabildiğiniz oyunların linklerini ve nasıl yüklediğinizi yazabilirmisiniz

normalde apk dosyası telefon hafızasına kurulur ki böyle olması daha iyi bence? karttan yer kullanmamış olur apkneyse başka oyunlar deneyeyim bide mesela apk yi sd karta attım tıklayıp kurdum apk tel hafızasınamı sd kartamı kuruluyo ayarlardan sd kartı varsayılan seçtim depolamada ama şuan baktım tel hafızasına kurulmuş apk

anladım can knockdown 2 yi deneyecem çalışırsa bildiririmnormalde apk dosyası telefon hafızasına kurulur ki böyle olması daha iyi bence? karttan yer kullanmamış olur apk![]()
sorunsuz çalışıyor ben oynadımanladım can knockdown 2 yi deneyecem çalışırsa bildiririm

oda sadece apk dimi düşük boyutlu datalı nişe denemem lazım o zaman burdaki internet biraz yavaşsorunsuz çalışıyor ben oynadım![]()
oyundan kaynaklı bir sorun silin tekrar kurun google play'denBen Real Racing 3'ü sildim ve tekrar yüklediğimde uygulama güncellenmiş her halde ve kurduğumda oyun açılıyor ve birden donuyor ve ancak bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum, bunu yaşayan biri var mı hiç?
müzik formatınız nedir? önce müziği dosya yöneticisinden açın sonra telefonu kapatın açın görmesi lazımArkadaşlar ben sd karta müzik atmak için bilgisayara taktım. Müzik attım. 100 küsür müzik attım 30 tane çıktı. Telefondan çıkarttım tekrar taktım. Okutamadım. Ne yapmam lazım. Yardımcı olun acil.
uygulamada sorun olmasın ?Artık onu bıraktım. Artık uygulamalar daha yüklenmiyor. Açılmıyor. Facebook açarken bile açılmıyor kararıyor. Telefona bişey oldu

uzun zamandır orjinal rom kullanmıyorum ayarlar telefon hakkında kısmına bir bakınFabrika ayarlarına nasıl geri yükleyebilirim