General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

the_jolly

the_jolly

Üye
Resim ler le alakalı değil farklı boyutlarda resimlerde denedim sonuç olumsuz

the_jolly

the_jolly

Üye
Hayırlı geceler

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
Aldim gm discovery suan ondan yaziyorum gercekten harika tel

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Maviyi de iyi denk getirdim ama :D

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Beyler bir kac sorum var :
1. Class 10 sd kart destekliyormu tel hafiza karti yok uygulamalari tele kura kura anlik gecislerde takilma oluyo sanki face te

2. Kendi tarayacisinfa önceden maxicepte sorun olmuyodu ama artik takiliyo maxicepte hic bir sey olmuyor diger ditelerin hic birinde sorun yok maxicepte basinca sonra bekle yada kapat butonlari cikiyo

3. Chrome mu daha iyi kendi tarayicisimi

Peocawe

Peocawe

Üye
Beyler bir kac sorum var :
1. Class 10 sd kart destekliyormu tel hafiza karti yok uygulamalari tele kura kura anlik gecislerde takilma oluyo sanki face te

2. Kendi tarayacisinfa önceden maxicepte sorun olmuyodu ama artik takiliyo maxicepte hic bir sey olmuyor diger ditelerin hic birinde sorun yok maxicepte basinca sonra bekle yada kapat butonlari cikiyo

3. Chrome mu daha iyi kendi tarayicisimi

Normalde chrome kullanmam ama cihaz canavar gibi oldugundan chrome cok duzgun calisiyor. Kendi tarayicisindan daha iyi buldum ben.

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Df kart?Sd pardon

TheOldBros

TheOldBros

Üye
insallah ta bi alamadik karti

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Sd ile kaucuk kilif bi alsam tamam telefonjn hafizasinin sadece 1.75 gb inimi kullanabiluyoruz bende bos 1.61 sizde ?? bide sistem kapasitesi var o ne 2 gb kusurluk ondada 650 kusur bos

Peocawe

Peocawe

Üye
Sd ile kaucuk kilif bi alsam tamam telefonjn hafizasinin sadece 1.75 gb inimi kullanabiluyoruz bende bos 1.61 sizde ?? bide sistem kapasitesi var o ne 2 gb kusurluk ondada 650 kusur bos

Biri dahili biri sd yerine geciyo sanirim

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Alla alla ya takilma maxicep in genelinde degil sadece bu konuda 15 sn gibi bir sure gecince konu da bi seye tiklanmiyo :S

TheOldBros

TheOldBros

Üye
sende bos kac her ikisindede ??walla iki oyun ikide uygulama var daha baska bisey yuklemeyi dusunmuyorum sd alana kadar

Peocawe

Peocawe

Üye
Biri 310 mb digeri tamamen bos 1.75 mb

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Chrome gerçekten çok seri cihazda kendi tarayıcısına göre kat kart daha iyi. Ama yine sorun yaşarsanız tapatalk kullanın forumlar için.Bide bende kartı bozdum yenisini almadım daha 40 mb bos yer var problem yok

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Üst Alt