General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
benim cihazımda da hiç sorun yok şükür :)

KayraBey

KayraBey

Üye
Arkadaşlar bende telefonu güncelledim ama ufak bir sorun oluştu bende. Mesaj geldiği zaman sim kart hafızası dolu mesaj silin uyarısı geliyor. Ama kartta 20 mesaj var yada yok. Çözümü ne olabilir?

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Sim karttaki mesajları telefon belleğine alamıyor musun

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Sim karttaki mesajları telefon belleğine alamıyor musun
Almak istemiyorum.Zaten telefonu eşim kullanıyor.Normalde ayarlardan kayıt yerini Telefon olarak seçtim ama güncellemeden önce böyle bir hata vermiyordu.Format atarak düzebilir diye düşünüyorum ama oda işime gelmiyor :oops:

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Almak istemiyorum.Zaten telefonu eşim kullanıyor.Normalde ayarlardan kayıt yerini Telefon olarak seçtim ama güncellemeden önce böyle bir hata vermiyordu.Format atarak düzebilir diye düşünüyorum ama oda işime gelmiyor :oops:

Hmm bende uygulama ve veri yedekleme diye bisey var fotmat atıyorum 300 mblik dosyayi kuruyorum herseyim geri geliyo :)

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Hmm bende uygulama ve veri yedekleme diye bisey var fotmat atıyorum 300 mblik dosyayi kuruyorum herseyim geri geliyo :)
Telefonu ben kullansam ümmüğünü sıkacağım ya işte elimden birşey gelmiyor :P

yusuf4695

yusuf4695

Üye
1 ay 5 gündür kullanıyorum yetermi :) :) Bende sorun yok wifi sorunu vardı oda artık yok güncelleme ile gitti galiba hiç karşılaşmadım ilk haftadan sonra
Yanıtladığınız için teşekkürler .Gönlüm biraz olsun yattı peki bu Telpa sadece donanımsal sorunlara 100 tl istiyor değil mi ? örneğin telefon içi bir sorun olsa garanti'ye girer istemez heralde sıkıntı yaşamayalım :)

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Yanıtladığınız için teşekkürler .Gönlüm biraz olsun yattı peki bu Telpa sadece donanımsal sorunlara 100 tl istiyor değil mi ? örneğin telefon içi bir sorun olsa garanti'ye girer istemez heralde sıkıntı yaşamayalım :)

O konu hakkında bilgim yok :)

xmanyak

xmanyak

Üye
Arkadaşlar telefonumu bugün aldım darty den beyaz gerçekten bu telefonu seçmemde forum bana çok yardımcı oldu çok güzel ya :) çok teşekkür ederim :) şarj aleti gm marka ama heralde 4. parti çünkü içinde 10 ağustos güncellemesi yüklüydü

yusuf4695

yusuf4695

Üye
Arkadaşlar telefonumu bugün aldım darty den beyaz gerçekten bu telefonu seçmemde forum bana çok yardımcı oldu çok güzel ya :) çok teşekkür ederim :) şarj aleti gm marka ama heralde 4. parti çünkü içinde 10 ağustos güncellemesi yüklüydü
Evet bende kaç gündür incelemelerini okuyorum inceleme videolarını izliyorum hayran kaldım benim ihtiyaçlarıma fazlasıyla yetecek bir telefon İnşallah epeyi dayanır :)

KayraBey

KayraBey

Üye
Evet bende kaç gündür incelemelerini okuyorum inceleme videolarını izliyorum hayran kaldım benim ihtiyaçlarıma fazlasıyla yetecek bir telefon İnşallah epeyi dayanır :)
Sıkıntı olmaz rahat olun.

yusuf4695

yusuf4695

Üye
Sıkıntı olmaz rahat olun.
Fazla konuştuğum için özür diliyorum,ama Eylül'de gelen güncelleme ile tedirginliğim azaldı hatalar giderildi.Sitede hata oranları epeyi bir düştü yani hata yorumları azaldı. heralde telefon piyasaya sürülür sürülmez güncelleme çıkarmaz aynı örneğin bir oyunun betası olur kullanıcılar oyunun açılarını görsün, bize haber etsinler diye bu da bi yönden bunun gibi :) sorunlar öğrenilince çözülür.Teşekkürler yorumunuz için :)

xmanyak

xmanyak

Üye
telefon çok iyi ya :) ama şöyle bi sorun var pili şarj ediyorum %100 şarjdan çıkarıyorum güç tasarrufu açık skype açıyorum anında %98 wassap açıyorum falan 5 dk bekliyorum %80 wtf?

---------- her an şarj %1 azalıyo sanki her saniye arkadaşlar noluyo ya daha telefonu bugün aldım :/

Son düzenleme:
mesutcinik

mesutcinik

Üye
arkadaşlar benim gm discory cihazda flaş video çekerken kullanılmasına rağmen fotoğraf çekiminde flaş kullanamıyorum flaşla ilgili ayarlar kapalı oluyor fotoğraf modunda acaba sorun nedir ?

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben güç tasarrufu özelliğini hiç açmıyorum

caglar b

caglar b

Üye
telefon çok iyi ya :) ama şöyle bi sorun var pili şarj ediyorum %100 şarjdan çıkarıyorum güç tasarrufu açık skype açıyorum anında %98 wassap açıyorum falan 5 dk bekliyorum %80 wtf?

---------- her an şarj %1 azalıyo sanki her saniye arkadaşlar noluyo ya daha telefonu bugün aldım :/
bende ilk aldıgımda öyle oldu, 1-2 haftaya batarya açılır

• Beğen
Tepkiler: xmanyak
Secret26

Secret26

Üye
Arkadaşlar şarj yerine bir kablo takıyorlar, diğer ucu da usb oluyor. Yani öyle olunca kullanılabiliyor. işte link

caglar b

caglar b

Üye
ankarada kap arayan arkadaşlar balıkçıoglu iş merkezinde toptancılar var diger telefoncularda ve internette 25tl olan cüzdanlı kabı 10tl ye aldım haberiniz olsun

• Beğen

ugur426a

Üye
Arkadaşlar şarj yerine bir kablo takıyorlar, diğer ucu da usb oluyor. Yani öyle olunca kullanılabiliyor. işte link

O bahsettiginiz otg kablosundan bende var.ise yaramiyor.malesef telefonun otg destegi bulunmamaktadir. Yazilimla halledilebilir birsey ise muhakkak yazilimla ilgilenen arkadaslar yardimci olacaktir. Linkteki general mobile discovery otg ifadesi yanlis olmus. Kabloyu satanda general mobile discovery yok sanirim :)

• Beğen
Tepkiler: EmReRoĞlU ve Dede

Üst Alt