General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Sanırım discovery otg desteklemiyor

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar ben denediğim için söylüyorum OTG desteği yok yani flash bellek takamıyoruz.ama bu özellik s3 de var.

Görmeden yazdım :D Özellik bende de var :pro:

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye

Enerji gerektiren bir olay sonuçta batarya ile ilgilidir, yazılımla ilgilidir, çipsetle ilgili olabilir, çeşitli şeyler olabilir.

Yazılımla ilgili olsa yeni bi yazılımla çözülürdü sanırım chipset i bilgisayarda biliyorum ama telefonda duymadım

M.D.hakan

M.D.hakan

Üye
bu türlü şeyler donanım ve yazılım desteği ile ilgilidir.her ikisininde olması lazım.yoksa custom rom ile bu destek eklenebilirdi.

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Buğra

Buğra

Admin
Bizim cihaza belki bi ihtimal otg destegi gelebilir ama geldiginde ekstra guc kaynagi lazim :spr

ugur426a

Üye
Bizim cihaza belki bi ihtimal otg destegi gelebilir ama geldiginde ekstra guc kaynagi lazim :spr

Benim onceki telefonum nokia 603 1300mAh bataryasi vardi ve otg destegi vardi. Gmd ise 1800mAh batarya.yani bataryayla alakali oldugunu sanmiyorum.bazi cihazlarda kernel vs eklenebiliyormus ama sanirim donanimsal bir destegin de bulunmasi lazim cihazda.

M.D.hakan

M.D.hakan

Üye
hocam bu konuda çok haklısın. 3G ile internete girmeyi bırak 3G yi açmaya bile korkuyorum :ehe ikisi arasında gerçekten uçurum kadar fark var stock romda. 3G açık 2 saat dayanamıyor internete girince ve normal kullanım ile bir günü zor geçiriyor. 3G kapalı iken normal mesajlaşarak arama yaparak ve 3G siz biraz internet ile 3 gün kullandım

cunun08

Üye
hocam bu konuda çok haklısın. 3G ile internete girmeyi bırak 3G yi açmaya bile korkuyorum :ehe ikisi arasında gerçekten uçurum kadar fark var stock romda. 3G açık 2 saat dayanamıyor internete girince ve normal kullanım ile bir günü zor geçiriyor. 3G kapalı iken normal mesajlaşarak arama yaparak ve 3G siz biraz internet ile 3 gün kullandım

Arkadaşım seninki yine iyi. Ben şarjdan çıkarıyorum. 5 dk içinde %85 e iniyor. Parlaklık az interneti toplasan 1 saat açmıyorum. Mesajlaşıyorum ve arama ile konuşurken çok gidiyor. Sorunu çözemedim bir türlü

EmReRoĞlU

Üye
Arkadaşım seninki yine iyi. Ben şarjdan çıkarıyorum. 5 dk içinde %85 e iniyor. Parlaklık az interneti toplasan 1 saat açmıyorum. Mesajlaşıyorum ve arama ile konuşurken çok gidiyor. Sorunu çözemedim bir türlü

Arkadaşım siz napıyorsunuz ben de hiç öle sorunlar yok ben sadece konuşma yapmıyorum parlaklık orta internetten whatss app falan nba 2k 13 modern combat 4 oynyorum bir gün gidiyor bazende ihtiyaç oladığında uçak moduna alıyorum galiba 3g biraz fazla jarz yiyiyor

cunun08

Üye
Arkadaşım siz napıyorsunuz ben de hiç öle sorunlar yok ben sadece konuşma yapmıyorum parlaklık orta internetten whatss app falan nba 2k 13 modern combat 4 oynyorum bir gün gidiyor bazende ihtiyaç oladığında uçak moduna alıyorum galiba 3g biraz fazla jarz yiyiyor
Benim 3g açık değil. Ne oluyor anlamadım bende.

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Ccihat67

Ccihat67

Üye
Nedir bu otg ?

yusuf4695

yusuf4695

Üye
Merhaba arkadaşlar ben bu General Mobile Discovery telefonunu 2-3 gün araştırdım sorun yaşatıyor gibi duyumlar çok okudum burada ve dün vazgeçtim. Başka markalara yöneldik araştırdım özelliklerini ama Discovery ile karşılaştığırdığımda büyük bir hüzün yaşadım. Bu Telpa sorun olunca 100 tl istiyormuş öyle duyumlar okudum Ama yine gönlüm el vermedi bırakmaya şimdi 2-2,5 ay kullanlar varsa lütfen onlar yanıtlasın çünkü bir telefon zıptatanak 1 günde sorun vermez. Sizde ciddi problemler yaşattı mı bu telefon lütfen cevapsız bırakmayın :) Hepinize İyi Günler .

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
Ccihat67

Ccihat67

Üye
Merhaba arkadaşlar ben bu General Mobile Discovery telefonunu 2-3 gün araştırdım sorun yaşatıyor gibi duyumlar çok okudum burada ve dün vazgeçtim. Başka markalara yöneldik araştırdım özelliklerini ama Discovery ile karşılaştığırdığımda büyük bir hüzün yaşadım. Bu Telpa sorun olunca 100 tl istiyormuş öyle duyumlar okudum Ama yine gönlüm el vermedi bırakmaya şimdi 2-2,5 ay kullanlar varsa lütfen onlar yanıtlasın çünkü bir telefon zıptatanak 1 günde sorun vermez. Sizde ciddi problemler yaşattı mı bu telefon lütfen cevapsız bırakmayın :) Hepinize İyi Günler .
1 ay 5 gündür kullanıyorum yetermi :) :) Bende sorun yok wifi sorunu vardı oda artık yok güncelleme ile gitti galiba hiç karşılaşmadım ilk haftadan sonra

Üst Alt