Almak istemiyorum.Zaten telefonu eşim kullanıyor.Normalde ayarlardan kayıt yerini Telefon olarak seçtim ama güncellemeden önce böyle bir hata vermiyordu.Format atarak düzebilir diye düşünüyorum ama oda işime gelmiyorSim karttaki mesajları telefon belleğine alamıyor musun
ops:Almak istemiyorum.Zaten telefonu eşim kullanıyor.Normalde ayarlardan kayıt yerini Telefon olarak seçtim ama güncellemeden önce böyle bir hata vermiyordu.Format atarak düzebilir diye düşünüyorum ama oda işime gelmiyorops:

Telefonu ben kullansam ümmüğünü sıkacağım ya işte elimden birşey gelmiyor :PHmm bende uygulama ve veri yedekleme diye bisey var fotmat atıyorum 300 mblik dosyayi kuruyorum herseyim geri geliyo![]()
Telefonu ben kullansam ümmüğünü sıkacağım ya işte elimden birşey gelmiyor :P

Yanıtladığınız için teşekkürler .Gönlüm biraz olsun yattı peki bu Telpa sadece donanımsal sorunlara 100 tl istiyor değil mi ? örneğin telefon içi bir sorun olsa garanti'ye girer istemez heralde sıkıntı yaşamayalım1 ay 5 gündür kullanıyorum yetermi![]()
Bende sorun yok wifi sorunu vardı oda artık yok güncelleme ile gitti galiba hiç karşılaşmadım ilk haftadan sonra

Yanıtladığınız için teşekkürler .Gönlüm biraz olsun yattı peki bu Telpa sadece donanımsal sorunlara 100 tl istiyor değil mi ? örneğin telefon içi bir sorun olsa garanti'ye girer istemez heralde sıkıntı yaşamayalım![]()

Evet bende kaç gündür incelemelerini okuyorum inceleme videolarını izliyorum hayran kaldım benim ihtiyaçlarıma fazlasıyla yetecek bir telefon İnşallah epeyi dayanırArkadaşlar telefonumu bugün aldım darty den beyaz gerçekten bu telefonu seçmemde forum bana çok yardımcı oldu çok güzel yaçok teşekkür ederim
şarj aleti gm marka ama heralde 4. parti çünkü içinde 10 ağustos güncellemesi yüklüydü

Sıkıntı olmaz rahat olun.Evet bende kaç gündür incelemelerini okuyorum inceleme videolarını izliyorum hayran kaldım benim ihtiyaçlarıma fazlasıyla yetecek bir telefon İnşallah epeyi dayanır![]()
Fazla konuştuğum için özür diliyorum,ama Eylül'de gelen güncelleme ile tedirginliğim azaldı hatalar giderildi.Sitede hata oranları epeyi bir düştü yani hata yorumları azaldı. heralde telefon piyasaya sürülür sürülmez güncelleme çıkarmaz aynı örneğin bir oyunun betası olur kullanıcılar oyunun açılarını görsün, bize haber etsinler diye bu da bi yönden bunun gibiSıkıntı olmaz rahat olun.
sorunlar öğrenilince çözülür.Teşekkürler yorumunuz için 
bende ilk aldıgımda öyle oldu, 1-2 haftaya batarya açılırtelefon çok iyi yaama şöyle bi sorun var pili şarj ediyorum %100 şarjdan çıkarıyorum güç tasarrufu açık skype açıyorum anında %98 wassap açıyorum falan 5 dk bekliyorum %80 wtf?
---------- her an şarj %1 azalıyo sanki her saniye arkadaşlar noluyo ya daha telefonu bugün aldım :/
Arkadaşlar şarj yerine bir kablo takıyorlar, diğer ucu da usb oluyor. Yani öyle olunca kullanılabiliyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızişte link