Ccihat67
Üye
rengini gizlemesi için değil telefonu koruması için kap takayım diyordum![]()
Benim telefon beyaz kap mavi güzel bence

rengini gizlemesi için değil telefonu koruması için kap takayım diyordum![]()

telefon bugun garantıden geldı aldıgım gıbı telefoncuya goturdum sımdı sarj oluyor ama pc gormuyor sorudum nıe gormuyo dıye onun ıcın anakartın degısmesı gerekıyo dedı bastan soleseydın hıc yaptırmazdım dedım suan sarjda hıc sıkıntı yok ama telefon pc ye baglayamıyor ve benım acil olarak root yapmam lazım garantıye unroot yapıp gonderdım sımdıde pc gormedıgı ıcın root olmuyor bırı telefondan root yapmanın bı yolunu soyleyebılırmı yoksa durum vahim
teşekkürler buldum sorunu çözdümDh de kullanici kulübünde konusuldu bu konu bugün oraya bak kesin bulursun
1-telpa telefona zam yaptı 649 tl oldu1 ay konuya girmedik neler değişmişpembe membe çıkmış öyle ne ayak
bi gelişme var mı beyler?
1-telpa telefona zam yaptı 649 tl oldu
2-6 ay ıcınde discoverynın ust modeli çıkıcak
3- telefonun pembe rengi geldi
4-telpa telefonu yazılım için çaba harcıyor yenı telefona destek verılıyor
daha bilgi yok.
üst model hakkında bilgi ne kadar var ve ne kadar doğru kardeş???
daha bilgi yok.
6-7 ay süre içinde yada 6-7 ay sonra bunun bir üst modeli gelebilir 2gb ram ile

yani tahmin gibi bişiaslında tahmın değil başka bı forumda bırı telpadakı çalışanlar ıle sohbet kurmuş ve çalışanların dedıklerıne gore 6 ay sonra bunun ust modelı 2 gb ramlısı gelcek demıs ama blu firmasının boyle bı telefonu yok yanı bu seferkı telefonu kendılerı yaparlarsa hem guvenılır olmaz hemde pahalı oluryani tahmin gibi bişi
inş o değildir nedeni ;Harika. yeni modeli muhtemelen benim paylaştığım Gionee E5 olacak. Zam da çok iyi oldu. Artsın fiyatı
normalde marka takıntım var deli gibi ama bu telefondan önce hep ikili üçlü elemeler yaptım marka marka cihazlarda aylardır araştırıyorum yok xperia l yok htc desire x falan derken gm kazandı ya
cezbediyo beni
bu konu altında çeşitli rom ve uygulamalarda paylaşılacak mı acaba?Bu arada koonu güzelmiş beğendim 
baya bi rom çeşidi var şu an için ama romu yapan arkadaş baska forumda oldugu ıcın burda pyalasılmıyorBugün yarın alıcam inşallah memnun kalırım gerçi 4 sene 5800 kullandıktan sonra heralde memnun kalırımnormalde marka takıntım var deli gibi ama bu telefondan önce hep ikili üçlü elemeler yaptım marka marka cihazlarda aylardır araştırıyorum yok xperia l yok htc desire x falan derken gm kazandı ya
cezbediyo beni
bu konu altında çeşitli rom ve uygulamalarda paylaşılacak mı acaba?Bu arada koonu güzelmiş beğendim

Bugün yarın alıcam inşallah memnun kalırım gerçi 4 sene 5800 kullandıktan sonra heralde memnun kalırımnormalde marka takıntım var deli gibi ama bu telefondan önce hep ikili üçlü elemeler yaptım marka marka cihazlarda aylardır araştırıyorum yok xperia l yok htc desire x falan derken gm kazandı ya
cezbediyo beni