General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
telefon bugun garantıden geldı aldıgım gıbı telefoncuya goturdum sımdı sarj oluyor ama pc gormuyor sorudum nıe gormuyo dıye onun ıcın anakartın degısmesı gerekıyo dedı bastan soleseydın hıc yaptırmazdım dedım suan sarjda hıc sıkıntı yok ama telefon pc ye baglayamıyor ve benım acil olarak root yapmam lazım garantıye unroot yapıp gonderdım sımdıde pc gormedıgı ıcın root olmuyor bırı telefondan root yapmanın bı yolunu soyleyebılırmı yoksa durum vahim

Dh de kullanici kulübünde konusuldu bu konu bugün oraya bak kesin bulursun

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
1 ay konuya girmedik neler değişmiş :D pembe membe çıkmış öyle ne ayak :D bi gelişme var mı beyler?

aBouT

aBouT

Üye
beyler gm orjinal romda klavyeyi rootlu cihazda nasıl kaldırırım 40mb ram yıyor arkadaş

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar listede olmayan varsa hemen şimdi pm atsın bana müsaitim şimdi ekliyim

06kubilay06

06kubilay06

Üye
1 ay konuya girmedik neler değişmiş :D pembe membe çıkmış öyle ne ayak :D bi gelişme var mı beyler?
1-telpa telefona zam yaptı 649 tl oldu
2-6 ay ıcınde discoverynın ust modeli çıkıcak
3- telefonun pembe rengi geldi
4-telpa telefonu yazılım için çaba harcıyor yenı telefona destek verılıyor

WanWan

Üye

üst model hakkında bilgi ne kadar var ve ne kadar doğru kardeş???

• Beğen
Tepkiler: Buğra
06kubilay06

06kubilay06

Üye
:tşk::D yani tahmin gibi bişi
aslında tahmın değil başka bı forumda bırı telpadakı çalışanlar ıle sohbet kurmuş ve çalışanların dedıklerıne gore 6 ay sonra bunun ust modelı 2 gb ramlısı gelcek demıs ama blu firmasının boyle bı telefonu yok yanı bu seferkı telefonu kendılerı yaparlarsa hem guvenılır olmaz hemde pahalı olur

Secret26

Secret26

Üye

Harika. yeni modeli muhtemelen benim paylaştığım Gionee E5 olacak. Zam da çok iyi oldu. Artsın fiyatı

Buğra

Buğra

Admin
Ama merak etmeyin once bu disvovery 6-7 ay deli gibi satacak sonra bir ust modeli gelebilir :)

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
liste guncellendi:)

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Harika. yeni modeli muhtemelen benim paylaştığım Gionee E5 olacak. Zam da çok iyi oldu. Artsın fiyatı
inş o değildir nedeni ;
1- o telefondada 1 gb ram var
2- tasarım olarak pek ıyı sayılmaz discoverynın tasarımıyla devam edilse çok bomba olur

edit : o telefonun discovery den fazlaları

1- 0.5 ghz daha hızlı işlemci
2- 200 mah daha fazla batarya
3- 12 gb daha fazla dahili hafıza
4- 3 mp daha kaliteli ön kamera
5- 0.1 inç daha büyük ekran
eksik olarakda
1- tek sım kart girişi
2- köşeli kasa tasarımı
bu özellikler o telefon almaya yetmez yanı arada baya bi fıyat farkı var ama çok yuksek özellikler yok

discovery nın ust modelınde olması gereken özellikler (kendimce )
ekranı aynıda olabilir ama 5.0 inç. olsa daha iyi olur
kalıtelı bır kasa tasarımı
android 4.3
kasa tasarımı değiştirilmemeli
2 gb ram
16 gb rom
1.5 ghz işlemci
bence bu özellikler gelirse ortalığa bomba gibi düşer birde 1000 tl nin altında bir fiyat olursa

xmanyak

xmanyak

Üye
Bugün yarın alıcam inşallah memnun kalırım gerçi 4 sene 5800 kullandıktan sonra heralde memnun kalırım :) normalde marka takıntım var deli gibi ama bu telefondan önce hep ikili üçlü elemeler yaptım marka marka cihazlarda aylardır araştırıyorum yok xperia l yok htc desire x falan derken gm kazandı ya :) cezbediyo beni :) bu konu altında çeşitli rom ve uygulamalarda paylaşılacak mı acaba?Bu arada koonu güzelmiş beğendim :)

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Bugün yarın alıcam inşallah memnun kalırım gerçi 4 sene 5800 kullandıktan sonra heralde memnun kalırım :) normalde marka takıntım var deli gibi ama bu telefondan önce hep ikili üçlü elemeler yaptım marka marka cihazlarda aylardır araştırıyorum yok xperia l yok htc desire x falan derken gm kazandı ya :) cezbediyo beni :) bu konu altında çeşitli rom ve uygulamalarda paylaşılacak mı acaba?Bu arada koonu güzelmiş beğendim :)
baya bi rom çeşidi var şu an için ama romu yapan arkadaş baska forumda oldugu ıcın burda pyalasılmıyor

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

1- telpa fırsattan istifade etmiş
2- fiyatı discovery gibi olursa mmmh :D
3- pembe iyi olmuş bayanlar için
4- destek veriliyorsa gözünüz aydın :)

kerem28yuksel

Üye

3üncü yada 4üncü parti al kardeşim 1-2 parti sorunlu oluyo genelde...

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Beyler kesinlikle cihazla gelen usb kablosunu kullanmayın ben 1 haftadir filan nokia usb kablosuyla kullanıyorum gerçekten çok daha rahat takılabiliyor.Hatta bunu fark ettikten sonra usb sorununun kronik bie problem değilde usb kablosundan kaynaklanan bir şey olduğunu bile düşünmeye başladım.

Üst Alt