General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
eğer wifi açıkken telefonu kilitler ve uzun süre o şekilde bırakırsanız açmaya çalıştığınızda açılmayabilir kitlenebilir bu yüzden telefonu kullanmayacaksanız wifi kapatıp koyun

KayraBey

KayraBey

Üye
eğer wifi açıkken telefonu kilitler ve uzun süre o şekilde bırakırsanız açmaya çalıştığınızda açılmayabilir kitlenebilir bu yüzden telefonu kullanmayacaksanız wifi kapatıp koyun

Peki bu bir sorun değil mi???

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin

evet sorun fakat büyük bir sorun değil bu başka telefonlarda da olan bir şey sadece bizim telefona has değil yazılımla düzeltilebilir bir şey :D

KayraBey

KayraBey

Üye

evet sorun fakat büyük bir sorun değil bu başka telefonlarda da olan bir şey sadece bizim telefona has değil yazılımla düzeltilebilir bir şey :D

Anladım sayın sevgili moderatör bey.

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Storm Worm

Üye

Ufak bir ekleme yapayım partinin bazı telefonlarında bir yeni yazılım yüklenmiş bu fark edildiğinde düzeltildi zaten bu sorunla karşılaşanlar telefonlarını servise yollasınlar direk yeni bir yazılım yüklüyorlar ve gün içi teslim ediyolar ayrıca yüklenen yazılımda çoğu yer türkçe ve bazı yazılımsal hatalar giderilmiş ayrıca eklemeler yapılmış yakında güncelleme ile tüm discoverylere gelecek.Yok ben ücretsiz kargo ile servise yollamak istemem güncellemeyi de bekleyemem ama bu yazılımı istiyorsanız forumdan bulup telefona kurabilirsiniz ama tavsiyemiz servisin yüklemesi veya güncelleme.

• Beğen
Tepkiler: Dede

egg155

Üye
general mobile discovery cep telefonunda ndrive11 çalışmıyor sizlerle paylaşayım

Secret26

Secret26

Üye
general mobile discovery cep telefonunda ndrive11 çalışmıyor sizlerle paylaşayım

Gerek yok zaten telefonun orjinal navigasyonunu ben 3 gündür kullanıyorum yaklaşık 9 saat kullandım fıstık gibi Eskişehir'deyim.

- - - Eklendi - - -

Evet hocam farkettim onu wi-fi kapalı iken böyle bir sorun yoktu acaba tüm telefonlarda böyle mi bu olay yoksa bazı cihazlarda mı böyle gidip değişim talep edeceğim diğer cihazın kusuru ise. Birde bu mekanik midir yazılımsal mıdır sizce yani yeni güncelleme ile çözülebilir mi?

evdeyken sürekli wifi kullanıyorum bende hiçbir sorun çıkmadı kaçıncı parti o ürün

egg155

Üye
sygic kurdum sorunsuz çalışıyor ndrive apk orijinal yazılım kurduktan sonra lisanslama yapılıyor kurmada sorun yok açılınca donuyor sebebini çözemedim

Storm Worm

Üye
Navigasyon için %100 uyumlu igo var.

Y_u_X

Y_u_X

Üye
::::: SÜPER ROM'LAR GELİYOR ::::: @burakgoncu12

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46, Secret26 ve pinokyotr
pinokyotr

pinokyotr

Üye
Bekliyoruz evet

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46
Ccihat67

Ccihat67

Üye
  • Beğen
Tepkiler: muslumcu46 ve Dede

kerem28yuksel

Üye
Yakinda aranizdayim allahin izni ile

Buğra

Buğra

Admin
Canvas 4 romu cikti arkadaslar rom ucuyor cidden tavsiye ederim :spr

• Beğen
Tepkiler: CABBAR
muslumcu46

muslumcu46

Üye
Canvas 4 romu cikti arkadaslar rom ucuyor cidden tavsiye ederim :spr
Hocam nereden indireceğimiz hakkında bir bilgi verirseniz yada foruma siz kendiniz bir konu açarak düzenlerseniz sevinceğim .

• Beğen
Tepkiler: Dede

Üst Alt