eğer wifi açıkken telefonu kilitler ve uzun süre o şekilde bırakırsanız açmaya çalıştığınızda açılmayabilir kitlenebilir bu yüzden telefonu kullanmayacaksanız wifi kapatıp koyun
evet sorun fakat büyük bir sorun değil bu başka telefonlarda da olan bir şey sadece bizim telefona has değil yazılımla düzeltilebilir bir şey
Peki bu bir sorun değil mi???

evet sorun fakat büyük bir sorun değil bu başka telefonlarda da olan bir şey sadece bizim telefona has değil yazılımla düzeltilebilir bir şey![]()
Rica ederim saygıdeğer üyemiz
Anladım sayın sevgili moderatör bey.

Peki bu bir sorun değil mi???
general mobile discovery cep telefonunda ndrive11 çalışmıyor sizlerle paylaşayım
general mobile discovery cep telefonunda ndrive11 çalışmıyor sizlerle paylaşayım
Evet hocam farkettim onu wi-fi kapalı iken böyle bir sorun yoktu acaba tüm telefonlarda böyle mi bu olay yoksa bazı cihazlarda mı böyle gidip değişim talep edeceğim diğer cihazın kusuru ise. Birde bu mekanik midir yazılımsal mıdır sizce yani yeni güncelleme ile çözülebilir mi?
Bu operatör ile alakalı bence. Bende normal net var turbo falan değil ama indirme 700-800kb arası
turkcell kullaniyorum şuan köydeyim ondan olabilirmi ?
3g çekim gücü önemli.
Hocam nereden indireceğimiz hakkında bir bilgi verirseniz yada foruma siz kendiniz bir konu açarak düzenlerseniz sevinceğim .Canvas 4 romu cikti arkadaslar rom ucuyor cidden tavsiye ederim![]()
burda 3g çekmiyo herhalde sadece E işareti var