General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

AHMED...

AHMED...

Üye
1-3g gıttıgınde telefonu kapatma gıbı bırseye gerek kalmıyor 3g gelınce kendısı gene baglanıyor ben hıc bır sorun yasamadım 3g ıle ılgılı
2-ölü pizel telefonun ekranındakı her hangi 1 pixelin fabrikadan ölü olarak cıkmasıdır cok gozle gorulur bısı degıl ama garantı kapsamındadır değiştirmek zorundalar ölü pixel var ise
3-kulaklıgı nokıa ve samsung un orjınal kulaklıklarıyla kıyasladım açık ara onde daha guclu bası var kı son ses dınleyınce kulagı rahatsız edıyor hoparlör sesi gayet yeterlı s3 den daha ıyı bır hoparloru var ahıze sesıde rahatlıkla duyuluyor sıkıntı cekmedım bugune kadar
4-şarj aleti her telefoncuda bulabılrısın ıphone 5 gıbı ozel bı sarj aletı yok
kapak,sılıkon kılıf suanda yok yurtdısından getırttırıyolar ama yakın zamanda turkıyeyede gelcek dedı telpa
telefon 2 sene garantılı oldugu ıcın tum parcaları telpa desteklıyo eger parcası yoksa buna sevın cunku telefonu degıstırmek zorunlar

teşekkürler kardeşim gerçekten çok kafama yattı ama bulamadım yaw :( telpanın sitesinde yok konyada ki bir kaç bayisinide aradım onda da yok moralım bozuldu

06kubilay06

06kubilay06

Üye

teşekkürler kardeşim gerçekten çok kafama yattı ama bulamadım yaw :( telpanın sitesinde yok konyada ki bir kaç bayisinide aradım onda da yok moralım bozuldu
benımde arkadaşım alcaktı gecen gun gıttık haftaya pazartesı gleın bı dedı yarın gıdıcez bakalım ne olru ne bıter ama en yısı yakındakı bı telefoncuya telpa bayısıne git sıaprıs edecegını sole arıyıp stok durumunu soruyorlar ama tahmınımce bu hafta yada bıdahakı hafta bası gıbı tekrar stoklara gırer

AHMED...

AHMED...

Üye
bulamadım :D

09Samet60

Üye
htcnın cakması gıbı :D

AHMED...

AHMED...

Üye
Buğra

Buğra

Admin
599'dan fazla vermeyin ben telpamarket sitesinden almistim

06kubilay06

06kubilay06

Üye

telefonu bulamadım hem telpa markette webde hem telpa bayilerinde diğer sitelerede satılıyor ama 700tl civarı

- - - Eklendi - - -

telefonu bulamadım hem telpa markette webde hem telpa bayilerinde diğer sitelerede satılıyor ama 700tl civarı bayramdan önce alsam iyi olacak hem bayram tatilinde tadını çıkarırdım
700 tl vermek yerıne 1-2 gun daha bekleyın yada dırak telpa musterı hızmetlerını arayın kesın bı gun ogrenın :D ben 1 hafta once arkadasım ıcın aramıstım musterı hızmetlerıne bağlanıcna koturum bıtmıstı :( bıdahada arayamadım :D

AHMED...

AHMED...

Üye
telpa markette bitmiş sabah olsunda bir kaç yere telefon acacam GM de hata ulan üretimi durdurulacak telefon mu bu :D

Ccihat67

Ccihat67

Üye
şuanda sorunlar ortadan kalktı :) launcher yükledim düzeldi

Buğra

Buğra

Admin
telpa markette bitmiş sabah olsunda bir kaç yere telefon acacam GM de hata ulan üretimi durdurulacak telefon mu bu :D
Uretim durdurulmadiki sadece cihazlar yurtdisindan getiriyorlar peynir ekmek gibi kapisiliyor bitiyor

asrabi

asrabi

Üye
Bende alıcam 2 haftadan beri alamadım gitti 2 tane alıcamya :(

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ne cihazmis yahu .:)
Adamlarin ticaret anlayisi resmen sifir ...

a_snmz

Üye
AHMED kardeş Konya daysan Metro markette vardı.Bir bak istersen 600 TL fiyatı

AHMED...

AHMED...

Üye
konyadayim kardeşim metro hiç aklıma gelmedi arayim soruyum teşekkür ederim dostum

a_snmz

Üye
Önemli değil ne demek...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Burada firma,marka,yada kurumlar hakkında bu şekilde düşüncenizi iletmeniz yanlış."Aldım ancak şu ,şu ,şu sebeblerden dolayı memnun kalmadım diyebilirsiniz.Telefonu gördüm inceledim kullanan kişiler var Maxicep site politikası olarak ürün karalamaya karşıyız.Bilginize

tufless

tufless

Üye
Kafam çok karıştı yaaa

salih1478

Üye
Burada firma,marka,yada kurumlar hakkında bu şekilde düşüncenizi iletmeniz yanlış."Aldım ancak şu ,şu ,şu sebeblerden dolayı memnun kalmadım diyebilirsiniz.Telefonu gördüm inceledim kullanan kişiler var Maxicep site politikası olarak ürün karalamaya karşıyız.Bilginize
dogruları söylemek ne zaman karalama oldu

Üst Alt