General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
:D ben symbian daki cfw mantığıyla hareket ettiğim için :D peki linki felan yokmu rom atacak arkadaşlar da öğrensin bu sayede :) gamerzrom desem çıkarmı goodle den :)

*****farkli site linki paylasmak yasaktir***** Secret editionun konusu burda ama nexus edition çıkcak oda xda dan devam edecek.Bu konuyu takip edebilirsin.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
baska forumalrın adreslerını yayınlamak ban sebebıdır

Megandroid

Megandroid

Üye
Forumumuzdaki bir arkadasimiz paylasti. Oradan yuklesenize.

pinokyotr

pinokyotr

Üye
Hepinize teşekkür ederim

NedenLan

Üye
arkadaşlar ben mobil veriyi kapatıyorum ama 3g yi kapatamıyorum. Yani mesaj yazarken mesela tel 3g de mi oluyor yoksa EDGEde mi 3gde oluyorsa nasıl kapatacak bi yardım edin

Anil-D

Anil-D

Üye
hahaha

pinokyotr

pinokyotr

Üye
Az önce 20 mblık bir güncellem geldi içeriği neidi bilemiyorum ama

• Beğen
Tepkiler: Dede
Ccihat67

Ccihat67

Üye
Off ya yine telefoncuları aradım ağustos ortası dedi biri diğeri gün yok dedi telpa marketten numara aldım aradım adama sordum discovery geldimi diye adam sen nereyi aradın dedi telefoncunun ismini verdim yok biz kıyafet pantolon t-shirt satıyoruz dedi :( :ehe

• Beğen
Tepkiler: pinokyotr
Buğra

Buğra

Admin
Nexus edition kurdum ses muhtesem bu rom bir harika :ehe

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
telefonu 31.07.2013 te telpadan aldım harika muhteşem inanılmaz süper bi telefon ekran kalitesi mükemmel tek kafamdaki ekran kalitesi vardı ama gördüğümde gözlerime inanamadım herkeze tavsiye ederim.

calypso16

calypso16

Üye
ölü pixel sorunu oluyormuş galiba? bende s2 var garanti bitmesine 2 ay kaldı,takasla almayı düşünüyorum ama sorunları oluyor diye okuyorum,ne dersiniz

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Arkadaşlar bana stokta olan site versenize nolur yardım edin hiç bi yerde bulamadım ?

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben baktım güncelleme yok son sürüm diyor...

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Ccihat67

Ccihat67

Üye
Hiç bir sitede bulamadım eldende bulamadım bende casper vıa aldım hata yaptım biliyorum ama olsun yapıcak bişey yok :(

- - - Eklendi - - -

sanalpazarda var ama 650tl

İlk siparişleri çıkardık.Yoğun talep olduğundan Ön Sipariş Alınmaktadır. yazıyo yani burdada yok :(

Buğra

Buğra

Admin
Hiç bir sitede bulamadım eldende bulamadım bende casper vıa aldım hata yaptım biliyorum ama olsun yapıcak bişey yok :(

- - - Eklendi - - -

İlk siparişleri çıkardık.Yoğun talep olduğundan Ön Sipariş Alınmaktadır. yazıyo yani burdada yok :(

On siparis verin 1 haftaya gelir herhalde

Üst Alt