General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Ccihat67

Ccihat67

Üye
rom ısımlerı sunlar
gamerz rom v.1.0
gamerz rom v.1.5
gamerz rom v.1.7
gamerz rom v.1.9 jetpack
gamerz rom secret editon v.1.0
gamerz rom secret editon v.1.1
gamerz rom secret editon v.1.4
gamerz rom secret editon v.2.0
gamerz rom nexus editon v.1.0
sıralam bu sekılde ama ben gamerzrom 1.9 u kullanıyorum bana yetıyor

Ne yönden yetiyor ben nete çok giriyorum ve oyunda oynuyorum ?

06kubilay06

06kubilay06

Üye

Ne yönden yetiyor ben nete çok giriyorum ve oyunda oynuyorum ?
bende oyun oynarım ağır oyunalrda oynuyorum ve kasma yasamıyorum net desen akıyor zaten durdurabılene ask olsun :D artık bılgısayrdan cok bunda nete gırıyorum

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
tufless

tufless

Üye
600 tl lik telefon ama kaç tane bu fiyat çerçevesinde böyle telefon var ?

06kubilay06

06kubilay06

Üye
600 tl lik telefon ama kaç tane bu fiyat çerçevesinde böyle telefon var ?
nokıa lumıa 520 ıle aynı fıyat yada samsungun 3 senelık telefonları galaxy ace wonder gıbı telefonları bıle daha pahalı ve bunun performansının yarısı bıle degıl

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67 ve Dede
Ccihat67

Ccihat67

Üye
bende oyun oynarım ağır oyunalrda oynuyorum ve kasma yasamıyorum net desen akıyor zaten durdurabılene ask olsun :D artık bılgısayrdan cok bunda nete gırıyorum

ya atmak istiyorum ama bişey olur garantiye göndermem gerekir diye korkudan atamıyorum :(

- - - Eklendi - - -

Türkçemi ?

tufless

tufless

Üye
nokıa lumıa 520 ıle aynı fıyat yada samsungun 3 senelık telefonları galaxy ace wonder gıbı telefonları bıle daha pahalı ve bunun performansının yarısı bıle degıl

Çok haklısın ama halâ marka takıntıları vs. Var , gidip 1200 tl verseler rahatlıcaklar , onlar hiç sorun çıkarmıyo sanki

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Çok haklısın ama halâ marka takıntıları vs. Var , gidip 1200 tl verseler rahatlıcaklar , onlar hiç sorun çıkarmıyo sanki

Androidde htc ve samsung kullandim hicsorun cikarmadi. Marka takintisi degil bu buyuk markalar guven veriyor bu konuda. General mobile adi mal kullaniyor

sanal hacker

sanal hacker

Üye
güzel cihaz değil sonuçta general mobile yanı kontrol ettım telı malzemesi filan berbat artı donanımı i örünüyor ama tabanı bellı general mobıle yanı ence almaya değmez çok hata vercek gibi

Buğra

Buğra

Admin
güzel cihaz değil sonuçta general mobile yanı kontrol ettım telı malzemesi filan berbat artı donanımı i örünüyor ama tabanı bellı general mobıle yanı ence almaya değmez çok hata vercek gibi

Telefonu gm uretmiyor :spr

thebancally

Üye
Bunlara telefonun üstündeki general mobile yazısını kazıtıp,samsung yazacan.1000 tl ye satacan.

06kubilay06

06kubilay06

Üye

ya atmak istiyorum ama bişey olur garantiye göndermem gerekir diye korkudan atamıyorum :(

- - - Eklendi - - -

Türkçemi ?
evet türkçe ve rom attıktan sonra garantı dısında oluyor ama tekrar garantı ıcıne alınabılyıor yanı donulmez bı yol degıl garantılık bı sorunu olursa eskı halıen dondurup gonderebılrısın

- - - Eklendi - - -

Androidde htc ve samsung kullandim hicsorun cikarmadi. Marka takintisi degil bu buyuk markalar guven veriyor bu konuda. General mobile adi mal kullaniyor
general mobıle ıle alakası yok cunku blu adında amerıkan bı sırket uretıyor gm yı karalamayın bu telefondan

- - - Eklendi - - -

1 aydır kullanıyorum en ufak bı hatasını gormedım
telefon general mobıle ın degıl blu adında bır sırketın
ayrıca tabanı bellı general mobıle demıssınız ama ıcındekı parcaları general mobıle uretmıyor kı

- - - Eklendi - - -

Buğra kardeş ne diyelim işte :D adı general mobile sonuçta
samsung u ele alalım dunyanın kaçtane ulkesınde fabrıkası var sonucta tek bı fabrıkadan cıkmıyor general mobıle de aynı sekıle ve telefon general mobıle uretmıyorkı yanı ısmı samsung olunca samsung tek fabrıkadan cıkarmıs olmuyor gm uretıncede tek fabrıkadan cıkmıyor bılmem anlatabıldım mı

enterneoll

enterneoll

Üye
arkadaşlar ben s3 kullanıyorum annemede bir tane gm alıcaktım ama vazgeçtim ölü piksel ve stock rom bazlı hataları bana pek güven vermedi telefon güzele benziyor ama almışken sorunsuz olsun diye s3 mini veya s3 alıcam anneme :)

06kubilay06

06kubilay06

Üye
arkadaşlar ben s3 kullanıyorum annemede bir tane gm alıcaktım ama vazgeçtim ölü piksel ve stock rom bazlı hataları bana pek güven vermedi telefon güzele benziyor ama almışken sorunsuz olsun diye s3 mini veya s3 alıcam anneme :)
butcen varsa tabıkı s3 daha ıyı ama s3 mini alma bana kalırsa
rom bazlı hatalar ıcın telefondan vaz gecmeyın cunku guncelleme hazırlanıyo orjınal guncelleme rom fealn degıl
ölü pixelde değişim zorunludur ölü pixelli telefonu değiştirmezlerse dava açma hakkınız bıle var

enterneoll

enterneoll

Üye
butcen varsa tabıkı s3 daha ıyı ama s3 mini alma bana kalırsa
rom bazlı hatalar ıcın telefondan vaz gecmeyın cunku guncelleme hazırlanıyo orjınal guncelleme rom fealn degıl
ölü pixelde değişim zorunludur ölü pixelli telefonu değiştirmezlerse dava açma hakkınız bıle var

s3 almayı deniyicem ama olmadı en kötü ihtimal s3 mini var onu alırım ben telefonu aldıktan sonra tamir ve değiştirmekle uğraşmak istemiyorum doğrusu bide aksesuar konusunda sıkıntı çekiceğimi bildiğimden samsung'a yönelicem ama telefonu takip etmeye devam edicem belki daha sonra da bi tane discovery alırım :D

tufless

tufless

Üye
evet türkçe ve rom attıktan sonra garantı dısında oluyor ama tekrar garantı ıcıne alınabılyıor yanı donulmez bı yol degıl garantılık bı sorunu olursa eskı halıen dondurup gonderebılrısın

- - - Eklendi - - -

general mobıle ıle alakası yok cunku blu adında amerıkan bı sırket uretıyor gm yı karalamayın bu telefondan

- - - Eklendi - - -

1 aydır kullanıyorum en ufak bı hatasını gormedım
telefon general mobıle ın degıl blu adında bır sırketın
ayrıca tabanı bellı general mobıle demıssınız ama ıcındekı parcaları general mobıle uretmıyor kı

- - - Eklendi - - -

samsung u ele alalım dunyanın kaçtane ulkesınde fabrıkası var sonucta tek bı fabrıkadan cıkmıyor general mobıle de aynı sekıle ve telefon general mobıle uretmıyorkı yanı ısmı samsung olunca samsung tek fabrıkadan cıkarmıs olmuyor gm uretıncede tek fabrıkadan cıkmıyor bılmem anlatabıldım mı

evett kardeş , bende bunu anlatmak istiyorum , direk telefonu üstündeki markayı karalamaya gerek yok. Telefonu general mobile üretmiyo zaten.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Pardon kardes "dunya devi" blunun urettigini bilmiyordum

Üst Alt