General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Yunkaai

Yunkaai

Üye
cwm yi açınca sevimli android maskotumuzun resmi çıkıyor üstündede komut yok diyor.Güç tuşuna basınca geliyor menü.Acaba cwm yimi kuramadık

- - - Eklendi - - -

Super su dan discovery costumizer e yetki vermemişim :D oda cwm yi kuramamış :D şimdi kuruluyor rom.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
cwm yi açınca sevimli android maskotumuzun resmi çıkıyor üstündede komut yok diyor.Güç tuşuna basınca geliyor menü.Acaba cwm yimi kuramadık

- - - Eklendi - - -

Super su dan discovery costumizer e yetki vermemişim :D oda cwm yi kuramamış :D şimdi kuruluyor rom.
1.9 umu kuruyorsun :D

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Evet :D

salih1478

Üye
arkadaşlar bence 2 ölü pixel için garantiyle uğraşmaya değmez çünkü cihazın yenisini isteseniz size stok kalmadı diyecekler ve en az 2 hafta bekletecekler. bende de var ölü pixel ama rahatsız etmıyor sadece gece belli oluyor
zaten değişim yapmıyorlar hocam hd ekranlarda en az 6 tane ölü piksel gerekiyormuş öyle söylediler yarın tüketici haklarına gidicem

EmReRoĞlU

Üye
Benim telefonun rengi siyah ana sayfaya ekleyebilirisin .

• Beğen
Tepkiler: Dede
OPC

OPC

Üye
Telefon Metro markete gelmiş

• Beğen
Tepkiler: Buğra
KayraBey

KayraBey

Üye
Telpa garantili yazmıyor ama gm Türkiye garantisi diyor. Aynı şey mi acaba

• Beğen
Tepkiler: OPC
OPC

OPC

Üye
:ehe aksesuarlar gelse de bi kilif alsam

• Beğen

byelektronik

Üye
Yaz kardeş beni beyaz aldım mutluyum ilk akıllı telefonum.

Oyuncular için şunları söyleyeyim.Oynayamayacağınız oyun olmaz bende şu an Mostwanted, MC4, Vice City, Pes 12, Real Boxing, Repulze var oyun akıyor resmen sadece biraz MC4'te ısınma oldu diğerlerinde olmadı bile.Sıkıntı yok iki sene sonra çıkan oyunları bile rahat oynarsınız.Ölü pixele felan rastlamadım şanslıyım :)

İnternetçiler size sesleniyorum.Rakibi yok bence f/p ürünü zaten kralı hatta.Yeni bir Atrix olacak.Gerekli testleri yaptım sıkıntı yok.

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Yaz kardeş beni beyaz aldım mutluyum ilk akıllı telefonum.

Oyuncular için şunları söyleyeyim.Oynayamayacağınız oyun olmaz bende şu an Mostwanted, MC4, Vice City, Pes 12, Real Boxing, Repulze var oyun akıyor resmen sadece biraz MC4'te ısınma oldu diğerlerinde olmadı bile.Sıkıntı yok iki sene sonra çıkan oyunları bile rahat oynarsınız.Ölü pixele felan rastlamadım şanslıyım :)

İnternetçiler size sesleniyorum.Rakibi yok bence f/p ürünü zaten kralı hatta.Yeni bir Atrix olacak.Gerekli testleri yaptım sıkıntı yok.

Bilgi için teşekkür ederim ama keşke nova 3 oynasaydın merak eden çok arkadaş var :-)

m_kan

m_kan

Üye
arkadaşlar (reklam yapmak gibi olmasın)carrefoursada stışa sunulmuş mu çünkü telpanın sitesinde carrefour un telpayla anlaştığı yazıyor e o yüzden discoverynin satıldığı bayilerden carrefourda geliyor yani carrefourdan alan var mı

Cihad Özkan

Üye
arkadaslar renki kılıflar yakinda geliyor

• Beğen
OPC

OPC

Üye
Bir ara Modern Combat 4 gameplay hazırlayabilirim yükledim canavar gibi Maşallah :nazar:

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer ve Dede
Anil-D

Anil-D

Üye
bu telefonu alsammı tavsiye edermisiniz :hmmm:

• Beğen

Üst Alt