1.9 umu kuruyorsuncwm yi açınca sevimli android maskotumuzun resmi çıkıyor üstündede komut yok diyor.Güç tuşuna basınca geliyor menü.Acaba cwm yimi kuramadık
- - - Eklendi - - -
Super su dan discovery costumizer e yetki vermemişimoda cwm yi kuramamış
şimdi kuruluyor rom.

akşami bekleseydin :d 1.9.5 çikiyor :devet :d
zaten değişim yapmıyorlar hocam hd ekranlarda en az 6 tane ölü piksel gerekiyormuş öyle söylediler yarın tüketici haklarına gidicemarkadaşlar bence 2 ölü pixel için garantiyle uğraşmaya değmez çünkü cihazın yenisini isteseniz size stok kalmadı diyecekler ve en az 2 hafta bekletecekler. bende de var ölü pixel ama rahatsız etmıyor sadece gece belli oluyor
Renk seçeneği yok mu acaba
Telpa garantili yazmıyor ama gm Türkiye garantisi diyor. Aynı şey mi acaba
Aynen abi benim de dikkatimi çekti

Yaz kardeş beni beyaz aldım mutluyum ilk akıllı telefonum.
Oyuncular için şunları söyleyeyim.Oynayamayacağınız oyun olmaz bende şu an Mostwanted, MC4, Vice City, Pes 12, Real Boxing, Repulze var oyun akıyor resmen sadece biraz MC4'te ısınma oldu diğerlerinde olmadı bile.Sıkıntı yok iki sene sonra çıkan oyunları bile rahat oynarsınız.Ölü pixele felan rastlamadım şanslıyım
İnternetçiler size sesleniyorum.Rakibi yok bence f/p ürünü zaten kralı hatta.Yeni bir Atrix olacak.Gerekli testleri yaptım sıkıntı yok.
Bilgi için teşekkür ederim ama keşke nova 3 oynasaydın merak eden çok arkadaş var :-)

arkadaslar renki kılıflar yakinda geliyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız