General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye

OPC

OPC

Üye
6 tane mi :oha: kesin servise ver bence

kılıf fena değilmiş demekki yakında telefonculara da gelicek

• Beğen
Tepkiler: Dede
OPC

OPC

Üye
Samsung'un Facebook sayfasından dağıttığı s3 kılıfından var arkadaşımda bizim telefona oluyor bende olsa geceleri ona koyucam toz için

• Beğen
kaanslmz

kaanslmz

Üye
arkadaslar baska kilif alabilecegimiz yer yok mu boyle turkiyeden olan?

enterneoll

enterneoll

Üye
off ne kadar ölü pixel varmış :D almaya korktum bir an

Sarangni

Sarangni

Üye
Ölü pixel olan bölgeye silgi ucu ile bastırmayı denediniz mi?

Cihad Özkan

Üye
arkadaslar telefonu kardesimde alicak o nun c5-03 u var kac tl isterler sizce

AnilGuder

Üye
arkadaşlar benim gibi Nexus 4 ekran koruyucusu kullananlara gün doğdu diyebilirim 1 kaç gün içinde stoklarda hayırlı olsun fiyatta makul :)

aBouT

aBouT

Üye
16 GB SD kart alcam internette 24 26 tl 30 tlye buldum daha uygun fıyata bulamama sanırım

AnilGuder

Üye
Tahir abi buda senin için bir çok renk seçeneği var 1 kaç güne stoklarda kaçırmayın derim :)

• Beğen
Tepkiler: Dede ve 06kubilay06

cihatyılmaz

Üye
arkadaşlar telefon için düzgün bi suite programı varmı hi suite-myphone explorer hariç

Koraycann05

Koraycann05

Üye
bende de c5-03 vardı takas + ücrete gittim benim telefon temizdi 130 saydı.

enterneoll

enterneoll

Üye
arkadaşlar bu arada ölü pixel için markette dead pixel fix var o programı açıp yarım saat işlem yapmasına izin verin biraz fark olabilir ölü piksellerde

• Beğen
Yunkaai

Yunkaai

Üye
arkadaşlar bu arada ölü pixel için markette dead pixel fix var o programı açıp yarım saat işlem yapmasına izin verin biraz fark olabilir ölü piksellerde

İşe yararmı ? Ama ölü pixel donanım ile ilgili bir sorun değilmiydi ?

Şuan telefonu rootluyorum.Ardından gamerzrom u yükleyeceğim.Kendi kendime telefonu aldığımda rom atmayacağıma söz vermiştim güya :D

• Beğen
enterneoll

enterneoll

Üye

İşe yararmı ? Ama ölü pixel donanım ile ilgili bir sorun değilmiydi ?

Şuan telefonu rootluyorum.Ardından gamerzrom u yükleyeceğim.Kendi kendime telefonu aldığımda rom atmayacağıma söz vermiştim güya :D

doğrusu biraz işe yarıyabilir bir deneyin 30 d.k filen çalışıyor ama bir kere başlatınca ne kadar uzun süre o kadar iyi yapar bu arada :)

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Beyler ben romun dosyasını sd carda attım ama cwm den girip kurmaya çalışınca installation aborted diyor :(

Üst Alt