General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
Bende ölü piksel yok.

avcitalip

avcitalip

Üye
bende bu telefondan almayı düşünüyorum bu telefon da 3G şebekesinden görüntülü konuşabiliyormuyuz yoksa skype tango vs gibi program mı kullanmak gerekiyor telefonu kullananlar cevaplayabilir mi acaba

kaç kere 3G üzerinden görüntülü görüştüğünü sorabilir miyim acaba ? :hmmm

OPC

OPC

Üye

Ölü pixel için test programı bende 1 tane var

OPC

OPC

Üye
1 haftaya yakın oluyor alalı

m17

m17

Üye
Bende telefoncudan buldum yarın telefon gelecekmiş ama hala kararsızım. Ölü piksel çıkarsa değişim yada iade yapmazlar. Netten alsam 7 gün iade hakkım var ama stok yok. İade hakkımı riske atmaya değer mi bilmiyorum..

OPC

OPC

Üye
Garanti var sonuçta

m17

m17

Üye
Garanti var sonuçta
Telefon ortada yok, yedek parçası hiç yoktur. Ayrıca olsa bile en az 1 hafta telefonsuz kalıp 1 haftalık telefonum tamir görmüş olacak..

OPC

OPC

Üye
Karar sizin o zaman ne diyelim :bilmm

m17

m17

Üye
İnternetten almak için stok bekleyeceğim mecburen, yapacak bir şey yok...

avcitalip

avcitalip

Üye
ben asıl 2.ele düşmesini bekleyen çakallardan biriyim :ehe belki alırım bilemiyorum Ekim ayı içerisinde Allah'ın izniyle bir amiral gemisi alacağım zaten idarelik olarak belki dediğim gibi alabilirim,2.el fiyatı 300 TL falan olursa zaten havada kaparım :ehe :evet:

OPC

OPC

Üye
Custom rom güncellenmiş arkadaşlar yeni bir güncelleme daha da geliyormuş ben takipteyim en hoşuma gideni yükleyeceğim

Buğra

Buğra

Admin
Custom rom güncellenmiş arkadaşlar yeni bir güncelleme daha da geliyormuş ben takipteyim en hoşuma gideni yükleyeceğim

Custom romun sahibi yeni guncelleme cikardigi an ilk yukleyen ben oluyorum :ehe

avcitalip

avcitalip

Üye

gelsin gelsin sistem otursun :eller: custom romlarda şimdi performans artışı da vardır hiç benchmark yapmıyor musunuz yahu ? :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sali günü geliyor discovery :)

• Beğen
Tepkiler: OPC ve Dede
OPC

OPC

Üye

gelsin gelsin sistem otursun :eller: custom romlarda şimdi performans artışı da vardır hiç benchmark yapmıyor musunuz yahu ? :)

Talip anladığım kadarıyla şu benchmarkları çok takıyorsun :) ben daha rom yüklemedim ilk rom çıktığında baktım yeniliklere gerek duymadım şimdi biraz otursun sonlara doğru yüklerim

- - - Eklendi - - -

Sali günü geliyor discovery :)

Gruba bir mod daha mı katılıyor :)

alikcby

Üye
arkadaşım ben denizciyim ayda bir türkiye ye geliyorum oda türkiye nin herhangi bir yerine evime değil yani hiç olmazsa ayda bir ailemizin yüzünü görelim o yüzden sordum 3g olayını

- - - Eklendi - - -

kaç kere 3G üzerinden görüntülü görüştüğünü sorabilir miyim acaba ? :hmmm

arkadaşım ben denizciyim ayda bir türkiye ye geliyorum oda türkiye nin herhangi bir yerine evime değil yani hiç olmazsa ayda bir ailemizin yüzünü görelim o yüzden sordum 3g olayını

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye

Darty,hizlial,gold vs. Darty müşteri hizmetleriyle konuştum dün sipariş verilde kesin bir gün yok ama gelicek dedi :oke: 15-20 güne elimizde olur dediler

Ben Darty'den aldım, ürün gecikme olayı ise kargo firması yüzündenmiş, telefon güzel ama şarj sorunu var.

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Telefonun kamerası çok güzel (s4 kadar olmasada), aldığım gibi her şeyi kurdum.

Üst Alt