bende bu telefondan almayı düşünüyorum bu telefon da 3G şebekesinden görüntülü konuşabiliyormuyuz yoksa skype tango vs gibi program mı kullanmak gerekiyor telefonu kullananlar cevaplayabilir mi acaba

Telefon ortada yok, yedek parçası hiç yoktur. Ayrıca olsa bile en az 1 hafta telefonsuz kalıp 1 haftalık telefonum tamir görmüş olacak..Garanti var sonuçta
Custom rom güncellenmiş arkadaşlar yeni bir güncelleme daha da geliyormuş ben takipteyim en hoşuma gideni yükleyeceğim

Custom rom güncellenmiş arkadaşlar yeni bir güncelleme daha da geliyormuş ben takipteyim en hoşuma gideni yükleyeceğim
custom romlarda şimdi performans artışı da vardır hiç benchmark yapmıyor musunuz yahu ? 
Benchmark gereksizdir onlara inanmamaliyiz.
gelsin gelsin sistem otursuncustom romlarda şimdi performans artışı da vardır hiç benchmark yapmıyor musunuz yahu ?
![]()
Sali günü geliyor discovery![]()
gelsin gelsin sistem otursuncustom romlarda şimdi performans artışı da vardır hiç benchmark yapmıyor musunuz yahu ?
![]()
ben daha rom yüklemedim ilk rom çıktığında baktım yeniliklere gerek duymadım şimdi biraz otursun sonlara doğru yüklerimSali günü geliyor discovery![]()

kaç kere 3G üzerinden görüntülü görüştüğünü sorabilir miyim acaba ?![]()
Darty,hizlial,gold vs. Darty müşteri hizmetleriyle konuştum dün sipariş verilde kesin bir gün yok ama gelicek dedi15-20 güne elimizde olur dediler