Hayır performans düşmesi olmuyor bende 16 oyun ve 12 Program var hiç sorun yok
Performans dusmesi var mi ilk aldigindaki performansa gore?
[/URL][/IMG
oyunlar gene aynı performasnta ama ram çok dolu oluyor o yuzden arama geçmişini 1.5 sn de felan acıyor normalde tıkladıgımda gelıyordu ama s3 e oranla cok hızlı acıyor
Performans dusmesi var mi ilk aldigindaki performansa gore?
elbette 5 dk ıcınde sıteye koyarımPeki birde rica etsem telefon bilgilerine tıklayıp birde oradan görüntü vermeniz mümkün mü?
oyunlar gene aynı performasnta ama ram çok dolu oluyor o yuzden arama geçmişini 1.5 sn de felan acıyor normalde tıkladıgımda gelıyordu ama s3 e oranla cok hızlı acıyor
şu ramı nası boşaltabiliriz ? telefonun hızlandır seçeneği var ama ordabı ksımını kapatıyo uygulama fealn ındırdım kapatmak ıcı nama gene 400 mb kalıyo normalmı ?

peki 500 mb 600 mb ram kullanması normal mıdr ?
Android de ram temizleme ye gerek yok çünkü gerekirse telefon otomatik olarak arka plandaki programları kapatıyor![]()
linux um yoklinuxda sistem kendisi ayarlar rami lazım olduğıu kadarını kendi kendine boşaltır

android linux değil zatenpeki 500 mb 600 mb ram kullanması normal mıdr ?
- - - Eklendi - - -
linux um yok![]()
yazılım yöneticisine girin
32 gb alıpta neden class 4 seçtinki yanı ne yapcagına bağlı 32 gb yı nası kullancan ıcıne oyun program atıcaksan kasmalar olur ama muzık fılm atarsan sorun olmazarkadaslar soruma cevap verirmisiniz bende kingston 32 gb class 4 var yetei olurmu
android linux değil zaten
arkadaşlar telefonda bazı yerlerde ıngılızce kelımelere rastlanıyor buna alıstım fakat adamalr daha turkceyıde dogru yazmamıs yanı bazı yerlerde yanlıs yazımlar var eksık harfler var bunlar sorun degılde telefonun uygulama yonetıcısıne gırermısınız biyazılım yöneticisine girin
1-yazılım taşıma diyor tıklıyorum yazılım kaldır çıkıyor
2-yazılım kaldırma diyor tıklıyorum varsayılan yazılım ayarları çıkıyor
3-varsayılan yazılım ayarları dıyor tıklıyorum uygulama taşıma çıkıyor![]()
enteresan
- - - Eklendi - - -
edit: yazılım taşıma özelliğine bayılıyorum çok seri bi şekilde yazılımları ıstedıgı yere taşıyor bence tum androıdlere şart bu özellik
- - - Eklendi - - -
32 gb alıpta neden class 4 seçtinki yanı ne yapcagına bağlı 32 gb yı nası kullancan ıcıne oyun program atıcaksan kasmalar olur ama muzık fılm atarsan sorun olmaz
bunu tabletime aldim casper 10.1" su ana kadar bi sorun yok ben class diye sey oldugu yeni ogreniyorum ama class 10 sartmi
1.resimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2.resimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3.resimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
4.resimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
o anlamda demedim. adamda discovery var linuxum yok diyo o yüzden android linux değil zaten dedim
Android linuxtur. Sadece uygulama okumak ve calistirmak icin dalvik ve java gibi motorlari kullaniyor.