General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
yaw bu telefonu almak istiyorum nerden alcaz

06kubilay06

06kubilay06

Üye
o anlamda demedim. adamda discovery var linuxum yok diyo o yüzden android linux değil zaten dedim
ilk androidli telefonum bilmiyordum :D öğrenmiş oldum
hız testısını sabah yapmıstım bende 13000 küsür alıyo dowload hızında ayrıca bu lte tam olarak neydı ?

Cihad Özkan

Üye
Müjdeli haberim var sizlere

başka bir forumda bu telefon için rom geliştirecek bir arkadaş buldum kendisi telefonu sipariş etmiş yarın eline geçecek herhalde.Hemen rom işine girişecek ve bu rom çok iyi olacak çünkü kendisi xda sitesinde oldukça tanınan birisi bir çok özellik olacak romda ve şarz süresi her şey kapalıyken 20 günü bulacağını söyledi oyun romu yapacak anlayacağınız telefon tam bir canavar olacak ben merakla bekliyorum

telefofon rom canavari olunca ne oluyor aciklarmisin

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
OPC

OPC

Üye
1.resim
2.resim
3.resim
4.resim

İmei bilgilerin görünüyor dikkat et

- - - Eklendi - - -

başka bir forumda bu telefon için rom geliştirecek bir arkadaş buldum kendisi telefonu sipariş etmiş yarın eline geçecek herhalde.Hemen rom işine girişecek ve bu rom çok iyi olacak çünkü kendisi xda sitesinde oldukça tanınan birisi bir çok özellik olacak romda ve şarz süresi her şey kapalıyken 20 günü bulacağını söyledi oyun romu yapacak anlayacağınız telefon tam bir canavar olacak ben merakla bekliyorum

20 gün mü süper :) İlerde çıkıcak olan oyunlarda kasma başlarsa rom kurarım diye düşünüyorum ama destek her zaman iyidir :)

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
20 gün mü süper :) İlerde çıkıcak olan oyunlarda kasma başlarsa rom kurarım diye düşünüyorum ama destek her zaman iyidir :)

zaten bu geliştirici devam edecek rom işine eğer android 5 çıkarsa orjinal güncelleme gelmezse eminim bu kişi portlayacaktır bizim cihaza :) şuan telefon eline gelince yavaştan başlayacak bakalım. Kamera performansı ahize sesi vs arttıracak pil performansı çok artacak oyun keyfi uzayacak. Zaten oyun romu olacak adı

06kubilay06

06kubilay06

Üye
yaw bu telefonu almak istiyorum nerden alcaz
ister burdan al sorun cıkmaz ama ıntten almam dıyosan burda sol altta telpa bayılerının lıstesını bulabilirsin sana en yakın telpa bayısıne gıt ve sipariş et :D

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Bu cihaz için en uygun hafıza kartı hangisidir? Sandisk 16 gb class 10 işimi görür mü (şu kırmızı-gri olanlar) ??? Oyun için..

06kubilay06

06kubilay06

Üye

İmei bilgilerin görünüyor dikkat et

- - - Eklendi - - -

uyarı için teşekkür ederim dikat etmemişim

- - - Eklendi - - -

Bu cihaz için en uygun hafıza kartı hangisidir? Sandisk 16 gb class 10 işimi görür mü (şu kırmızı-gri olanlar) ??? Oyun için..
bizzat kullanıyorum işimi goruyor ama telefon canavar olunca yetmıyo bıraz 16 gb de takılıyım sonra 32 gb ye geçmeyi düşünüyorum nasipse

- - - Eklendi - - -

bundan ıyı habermı olur :D ıns bıan once gelır :D

• Beğen
tapatalk

tapatalk

Üye
rom geliştirmek için bir kişi yetmez. cm aokp offical olarak destekliycekler sonra xda gelişticileri onları boxing yapıcak

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
rom geliştirmek için bir kişi yetmez. cm aokp offical olarak destekliycekler sonra xda gelişticileri onları boxing yapıcak
nasıl yetmez? bu adamın bir çok romu var xda sitesinde ve romunu kullanan binlerce kişi var

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Arkadaşlar Nasipse Telefonumu Satıp almayı Düşünüyorum Hemde İki Tane Ama Yardımız Lazım. Şimdi internetten alsam nasıl ödeyecem daha önce hiç almadım internetten bişey. Kapı ödeme direk Peşin Paramı yoksa Sitede Kart İsmi Falan mI yazıyoruz. Bide Kaç Güne geliyo. Gelmesse Napcam :D . Bayiden Alsam Yine 600 tl mi olur. Bayiiye Kaç günde Gelir Burası Sivas Bi yardım edin bana

• Beğen
tapatalk

tapatalk

Üye

nasıl yetmez? bu adamın bir çok romu var xda sitesinde ve romunu kullanan binlerce kişi var
tamamda o cihaza temel olarak cm aokp tarzı bişey olması lazım. yoksa neyi uyarlıycak get.cm den bi bak çıkmış mı? bide adamın adını yazsana bi bakıyım hangi sürümleri taban olarak alıyo

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
tamamda o cihaza temel olarak cm aokp tarzı bişey olması lazım. yoksa neyi uyarlıycak get.cm den bi bak çıkmış mı
cm tarafından desteklenmesi için uğraşacağız. daha rom çalışmaları başlamadı zaten beklemedeyiz

Türe

Türe

Üye
Kodu yayinlandi mi bu cihazin ? Yayinlanmadiysa cok kisitli gelistirme yaparsiniz.

• Beğen
06kubilay06

06kubilay06

Üye
Arkadaşlar Nasipse Telefonumu Satıp almayı Düşünüyorum Hemde İki Tane Ama Yardımız Lazım. Şimdi internetten alsam nasıl ödeyecem daha önce hiç almadım internetten bişey. Kapı ödeme direk Peşin Paramı yoksa Sitede Kart İsmi Falan mI yazıyoruz. Bide Kaç Güne geliyo. Gelmesse Napcam :D . Bayiden Alsam Yine 600 tl mi olur. Bayiiye Kaç günde Gelir Burası Sivas Bi yardım edin bana
eğer telpada stok varsa ki var gun ıcınde getırıyolar en gec 48 saatte gleıyor eger telpa bayısınden alırsan 599 tl odemelısın fazla değil internette alırsan kart bılgılerını gecıyorsun adına fatura duzenlenıyo 3d secure yanı guvenlı bı alısverıs yapıyosun 3 gün içinde gelmesi gerekıyor ınternetten ayrıca kapıda odemede pesın para verıyosun ve ucret bıraz artıyor

Buğra

Buğra

Admin
Kodu yayinlandi mi bu cihazin ? Yayinlanmadiysa cok kisitli gelistirme yaparsiniz.
çok detaylı bakmadım arkadaşla görüştüm şuan için gm'nin cihaza 1 tane güncelleme vermesini bekliyoruz çünkü img dosyasının yedeği lazım eğer olurda sorun çıkarsa orjinal roma geri dönmek için işi riske atmamak için beklemedeyiz

OPC

OPC

Üye

çok detaylı bakmadım arkadaşla görüştüm şuan için gm'nin cihaza 1 tane güncelleme vermesini bekliyoruz çünkü img dosyasının yedeği lazım eğer olurda sorun çıkarsa orjinal roma geri dönmek için işi riske atmamak için beklemedeyiz

Şimdi onu sorucaktım orjinal firmware el altında olması gerek

tapatalk

tapatalk

Üye
kod derken driverlardan bahsetti heralde chipset falan

06kubilay06

06kubilay06

Üye

guncellemenın gelmesı aylar sürebilir bknz s3 hala 4.2 yı almadı

Üst Alt