ilk androidli telefonum bilmiyordumo anlamda demedim. adamda discovery var linuxum yok diyo o yüzden android linux değil zaten dedim
öğrenmiş oldumMüjdeli haberim var sizlere
başka bir forumda bu telefon için rom geliştirecek bir arkadaş buldum kendisi telefonu sipariş etmiş yarın eline geçecek herhalde.Hemen rom işine girişecek ve bu rom çok iyi olacak çünkü kendisi xda sitesinde oldukça tanınan birisi bir çok özellik olacak romda ve şarz süresi her şey kapalıyken 20 günü bulacağını söyledi oyun romu yapacak anlayacağınız telefon tam bir canavar olacak ben merakla bekliyorum
normal romdan daha fazla özellik vardır. fakat rom yüklerseniz telefonun garantisi devre dışı kalır çünkü rootlu olacktır telefon.telefofon rom canavari olunca ne oluyor aciklarmisin
1.resimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2.resimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3.resimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
4.resimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Müjdeli haberim var sizlere
başka bir forumda bu telefon için rom geliştirecek bir arkadaş buldum kendisi telefonu sipariş etmiş yarın eline geçecek herhalde.Hemen rom işine girişecek ve bu rom çok iyi olacak çünkü kendisi xda sitesinde oldukça tanınan birisi bir çok özellik olacak romda ve şarz süresi her şey kapalıyken 20 günü bulacağını söyledi oyun romu yapacak anlayacağınız telefon tam bir canavar olacak ben merakla bekliyorum
İlerde çıkıcak olan oyunlarda kasma başlarsa rom kurarım diye düşünüyorum ama destek her zaman iyidir 
20 gün mü süperİlerde çıkıcak olan oyunlarda kasma başlarsa rom kurarım diye düşünüyorum ama destek her zaman iyidir
![]()
şuan telefon eline gelince yavaştan başlayacak bakalım. Kamera performansı ahize sesi vs arttıracak pil performansı çok artacak oyun keyfi uzayacak. Zaten oyun romu olacak adıyaw bu telefonu almak istiyorum nerden alcaz

uyarı için teşekkür ederim dikat etmemişim
İmei bilgilerin görünüyor dikkat et
- - - Eklendi - - -
20 gün mü süperİlerde çıkıcak olan oyunlarda kasma başlarsa rom kurarım diye düşünüyorum ama destek her zaman iyidir
![]()
bizzat kullanıyorum işimi goruyor ama telefon canavar olunca yetmıyo bıraz 16 gb de takılıyım sonra 32 gb ye geçmeyi düşünüyorum nasipseBu cihaz için en uygun hafıza kartı hangisidir? Sandisk 16 gb class 10 işimi görür mü (şu kırmızı-gri olanlar) ??? Oyun için..
bundan ıyı habermı olurMüjdeli haberim var sizlere
ıns bıan once gelır 
nasıl yetmez? bu adamın bir çok romu var xda sitesinde ve romunu kullanan binlerce kişi varrom geliştirmek için bir kişi yetmez. cm aokp offical olarak destekliycekler sonra xda gelişticileri onları boxing yapıcak
. Bayiden Alsam Yine 600 tl mi olur. Bayiiye Kaç günde Gelir Burası Sivas Bi yardım edin banatamamda o cihaza temel olarak cm aokp tarzı bişey olması lazım. yoksa neyi uyarlıycak get.cm den bi bak çıkmış mı? bide adamın adını yazsana bi bakıyım hangi sürümleri taban olarak alıyo
nasıl yetmez? bu adamın bir çok romu var xda sitesinde ve romunu kullanan binlerce kişi var
cm tarafından desteklenmesi için uğraşacağız. daha rom çalışmaları başlamadı zaten beklemedeyiztamamda o cihaza temel olarak cm aokp tarzı bişey olması lazım. yoksa neyi uyarlıycak get.cm den bi bak çıkmış mı
eğer telpada stok varsa ki var gun ıcınde getırıyolar en gec 48 saatte gleıyor eger telpa bayısınden alırsan 599 tl odemelısın fazla değil internette alırsan kart bılgılerını gecıyorsun adına fatura duzenlenıyo 3d secure yanı guvenlı bı alısverıs yapıyosun 3 gün içinde gelmesi gerekıyor ınternetten ayrıca kapıda odemede pesın para verıyosun ve ucret bıraz artıyorArkadaşlar Nasipse Telefonumu Satıp almayı Düşünüyorum Hemde İki Tane Ama Yardımız Lazım. Şimdi internetten alsam nasıl ödeyecem daha önce hiç almadım internetten bişey. Kapı ödeme direk Peşin Paramı yoksa Sitede Kart İsmi Falan mI yazıyoruz. Bide Kaç Güne geliyo. Gelmesse Napcam. Bayiden Alsam Yine 600 tl mi olur. Bayiiye Kaç günde Gelir Burası Sivas Bi yardım edin bana
çok detaylı bakmadım arkadaşla görüştüm şuan için gm'nin cihaza 1 tane güncelleme vermesini bekliyoruz çünkü img dosyasının yedeği lazım eğer olurda sorun çıkarsa orjinal roma geri dönmek için işi riske atmamak için beklemedeyizKodu yayinlandi mi bu cihazin ? Yayinlanmadiysa cok kisitli gelistirme yaparsiniz.
çok detaylı bakmadım arkadaşla görüştüm şuan için gm'nin cihaza 1 tane güncelleme vermesini bekliyoruz çünkü img dosyasının yedeği lazım eğer olurda sorun çıkarsa orjinal roma geri dönmek için işi riske atmamak için beklemedeyiz
guncellemenın gelmesı aylar sürebilir bknz s3 hala 4.2 yı almadı
çok detaylı bakmadım arkadaşla görüştüm şuan için gm'nin cihaza 1 tane güncelleme vermesini bekliyoruz çünkü img dosyasının yedeği lazım eğer olurda sorun çıkarsa orjinal roma geri dönmek için işi riske atmamak için beklemedeyiz