General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye

çok detaylı bakmadım arkadaşla görüştüm şuan için gm'nin cihaza 1 tane güncelleme vermesini bekliyoruz çünkü img dosyasının yedeği lazım eğer olurda sorun çıkarsa orjinal roma geri dönmek için işi riske atmamak için beklemedeyiz

Dedigim gibi abim kodlar yayinlanmazsa isiniz zor.

Türe

Türe

Üye

Cihad Özkan

Üye

normal romdan daha fazla özellik vardır. fakat rom yüklerseniz telefonun garantisi devre dışı kalır çünkü rootlu olacktır telefon.
Benim bildiğimkadarıyla cihaz bize rootlu geliyor tanıtım videosunda görmüştüm

mr.bell

Üye
burası nexus 4 yeri değil beyler gm discovery den bahsetsek ?

Eğer başka bir videoda bu menüye girip bağlantı ayarlarını değiştirmeyi gösteriyorsa ona bakalım , ileride bir çok kişinin kullanacağı bir şey sonuçta LTE .

kaanslmz

kaanslmz

Üye
Beyler sim2'nin pin kodunu girerken yanlislikla ignore'a bastim ve aktif edemiyorum lutfen yardim edin

- - - Eklendi - - -

ARKADAŞLAR LÜTFEN ACİL

- - - Eklendi - - -

hadi lütfen yok mu bilen

- - - Eklendi - - -

YA BİR ALLAH'IN KULU YOK MU HADİ AMA LÜTFEN YA FORMAT ATTIM YİNE OLMADI NASIL AÇICAM

mustafa955xx

Üye
Arkadaşlar ben sistem güncellemede güncellemelere baktığımda ağ problemi hatası alıyorum.Cihazda Android 4.2.1 yüklü 4.2.2 güncellemesi var mıdır? Ve bu sorunu nasıl çözebilirim? Wi-Fi bağlantısı çalışıyor.
RESİM:
n1307. hizliresim.com /1c/8/q1g44. png (Boşlukları silin.)

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
konu guncellendi:)

• Beğen
Tepkiler: mustafa955xx
-Hokage-

-Hokage-

Üye
5m migrosta bktm samsunda kamerası İYİ sesi İYİ ekran İYİ gerisi nefes alsa yeter hesabı

avcitalip

avcitalip

Üye
[video=youtube;Ac1Uao0sOPA]http://www.youtube.com/watch?v=Ac1Uao0sOPA[/video] Bu sorun bende oldu şimdilik sizdede var mı ? Telefon çıktıktan 15 gün sonra aldım. İlk deneyenlerden biriyim herkes telefonda hep eksik taraflarını bulmaya çalışmış yok beyaz Discoveyde sol üste ışık çıkıyormuş yok sesi kötümüş 1.sim kartta 3g varmış 2.sim kartta 3g yokmuş bırakın bu işleri adamlar bu performansta telefon yapmış ve ucuz fiyata siz hala eksiklerini bulmaya çalışıyorsunuz.Bu özelliğiye zor telefon bulunur. Telefon gerçekten süper çok hızlı Ekran kalitesi Hd olduğundan görüntü kalitesi düşük olan bir videoyu bile çok net gösteriyor.Kamera gündüz çekimi çok kaliteli gece çekimide öyle herkes gece çekimini kötü buluyor neden anlamadım gitti. Yani Flashı çok etkili gece çekimide kötü olmuor Kamerada odaklayıp çekmek daha güzel oluyor eğer seri çekerseniz görüntü kalitesi biraz düşüyor. Telefonun yeni modelleri çıkacakmış Blu life one ve BLu life wiewer diye keşke 3 bir çıksaymış onların fiyatıda ucuz olacakmış. Blu producst te abi ilk en iyi modelini piyasaya sürersin sonra düşük modelleri ama diğer modellerin Türkiyeye gelmesi bellli değil neyse bir kaç ayda daha bekleseydim diye düşünüyorum.

yazılımsal sorunlara takılmayalım bunlar düzeltilebilir :)

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Benide ekleee :D

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar ben sistem güncellemede güncellemelere baktığımda ağ problemi hatası alıyorum.Cihazda Android 4.2.1 yüklü 4.2.2 güncellemesi var mıdır? Ve bu sorunu nasıl çözebilirim? Wi-Fi bağlantısı çalışıyor.
RESİM:
n1307. hizliresim.com /1c/8/q1g44. png (Boşlukları silin.)
Ben hata almiyorum 4.2.2 guncellemesi yok

• Beğen
Tepkiler: Buğra
HAM ZA

HAM ZA

Üye
Eğer başka bir videoda bu menüye girip bağlantı ayarlarını değiştirmeyi gösteriyorsa ona bakalım , ileride bir çok kişinin kullanacağı bir şey sonuçta LTE .

tamam turkcell'e vodafone'ye söyleyelim getirsınler alt yapıyı kazık atmayı biliyorlar.

- - - Eklendi - - -

tamam turkcell'e vodafone'ye söyleyelim getirsınler alt yapıyı kazık atmayı biliyorlar.

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Bende ağ hatası alıyorum.acaba 3g ile bağlanmak mı lazım

• Beğen

Selsdulul

Üye
bugun 2 telefoncuya gttm daha telefonun adını duymamışlar gbi bakıyorlar halbuki telpa iletism merkezi

• Beğen
06kubilay06

06kubilay06

Üye
Bende ağ hatası alıyorum.acaba 3g ile bağlanmak mı lazım
evet bende sımdı hata alıyorum ilk denedığımde sisteminiz güncel gibi bişi diyordu acaba o zaman 3g çekiyorduda ondanmı oyle oldu bılmıyorum suan 3g çekmiyor çekince bidaha denıyım en ıyısı

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar telefonda bazı yerlerde ıngılızce kelımelere rastlanıyor buna alıstım fakat adamalr daha turkceyıde dogru yazmamıs yanı bazı yerlerde yanlıs yazımlar var eksık harfler var bunlar sorun degılde telefonun uygulama yonetıcısıne gırermısınız bi :D yazılım yöneticisine girin
1-yazılım taşıma diyor tıklıyorum yazılım kaldır çıkıyor
2-yazılım kaldırma diyor tıklıyorum varsayılan yazılım ayarları çıkıyor
3-varsayılan yazılım ayarları dıyor tıklıyorum uygulama taşıma çıkıyor :D
enteresan

- - - Eklendi - - -

beyler bi yardım edın telefonu ılk gunler hıc bısı yokken rehber felan anında açılıyordu sımdı yavas yavas s3 gibi oldu ram %80 de oluyo çogunlukla bu arka plandakı uygulamaları nası kapatıcam bılgısı olan

• Beğen
StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Benide ekle

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Beyler sim2'nin pin kodunu girerken yanlislikla ignore'a bastim ve aktif edemiyorum lutfen yardim edin

- - - Eklendi - - -

ARKADAŞLAR LÜTFEN ACİL

- - - Eklendi - - -

hadi lütfen yok mu bilen

- - - Eklendi - - -

YA BİR ALLAH'IN KULU YOK MU HADİ AMA LÜTFEN YA FORMAT ATTIM YİNE OLMADI NASIL AÇICAM

Telpayı ara

Üst Alt