General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Cihad Özkan

Üye
arkadaslar soruma cevap verirmisiniz bende kingston 32 gb class 4 var yetei olurmu

06kubilay06

06kubilay06

Üye

Performans dusmesi var mi ilk aldigindaki performansa gore?
oyunlar gene aynı performasnta ama ram çok dolu oluyor o yuzden arama geçmişini 1.5 sn de felan acıyor normalde tıkladıgımda gelıyordu ama s3 e oranla cok hızlı acıyor
şu ramı nası boşaltabiliriz ? telefonun hızlandır seçeneği var ama ordabı ksımını kapatıyo uygulama fealn ındırdım kapatmak ıcı nama gene 400 mb kalıyo normalmı ?

- - - Eklendi - - -

Peki birde rica etsem telefon bilgilerine tıklayıp birde oradan görüntü vermeniz mümkün mü?
elbette 5 dk ıcınde sıteye koyarım

Buğra

Buğra

Admin
oyunlar gene aynı performasnta ama ram çok dolu oluyor o yuzden arama geçmişini 1.5 sn de felan acıyor normalde tıkladıgımda gelıyordu ama s3 e oranla cok hızlı acıyor
şu ramı nası boşaltabiliriz ? telefonun hızlandır seçeneği var ama ordabı ksımını kapatıyo uygulama fealn ındırdım kapatmak ıcı nama gene 400 mb kalıyo normalmı ?

Android de ram temizleme ye gerek yok çünkü gerekirse telefon otomatik olarak arka plandaki programları kapatıyor :)

06kubilay06

06kubilay06

Üye

3.resim
4.resim

tapatalk

tapatalk

Üye
linuxda sistem kendisi ayarlar rami lazım olduğıu kadarını kendi kendine boşaltır

06kubilay06

06kubilay06

Üye
3 ve 4. fotoğraflarda sanırım dediğin yeri açtım

06kubilay06

06kubilay06

Üye
arkadaşlar telefonda bazı yerlerde ıngılızce kelımelere rastlanıyor buna alıstım fakat adamalr daha turkceyıde dogru yazmamıs yanı bazı yerlerde yanlıs yazımlar var eksık harfler var bunlar sorun degılde telefonun uygulama yonetıcısıne gırermısınız bi :D yazılım yöneticisine girin
1-yazılım taşıma diyor tıklıyorum yazılım kaldır çıkıyor
2-yazılım kaldırma diyor tıklıyorum varsayılan yazılım ayarları çıkıyor
3-varsayılan yazılım ayarları dıyor tıklıyorum uygulama taşıma çıkıyor :D
enteresan

- - - Eklendi - - -

edit: yazılım taşıma özelliğine bayılıyorum çok seri bi şekilde yazılımları ıstedıgı yere taşıyor bence tum androıdlere şart bu özellik

- - - Eklendi - - -

arkadaslar soruma cevap verirmisiniz bende kingston 32 gb class 4 var yetei olurmu
32 gb alıpta neden class 4 seçtinki yanı ne yapcagına bağlı 32 gb yı nası kullancan ıcıne oyun program atıcaksan kasmalar olur ama muzık fılm atarsan sorun olmaz

codblackops2

codblackops2

Üye
arkadaş lar 4.2.2 ile butun telefonlarami hafiza kartina oyun uygulama zimbirtisi gelecek??

- - - Eklendi - - -

oyun uygulama kurma yetkisi

Cihad Özkan

Üye
arkadaşlar telefonda bazı yerlerde ıngılızce kelımelere rastlanıyor buna alıstım fakat adamalr daha turkceyıde dogru yazmamıs yanı bazı yerlerde yanlıs yazımlar var eksık harfler var bunlar sorun degılde telefonun uygulama yonetıcısıne gırermısınız bi :D yazılım yöneticisine girin
1-yazılım taşıma diyor tıklıyorum yazılım kaldır çıkıyor
2-yazılım kaldırma diyor tıklıyorum varsayılan yazılım ayarları çıkıyor
3-varsayılan yazılım ayarları dıyor tıklıyorum uygulama taşıma çıkıyor :D
enteresan

- - - Eklendi - - -

edit: yazılım taşıma özelliğine bayılıyorum çok seri bi şekilde yazılımları ıstedıgı yere taşıyor bence tum androıdlere şart bu özellik

- - - Eklendi - - -

32 gb alıpta neden class 4 seçtinki yanı ne yapcagına bağlı 32 gb yı nası kullancan ıcıne oyun program atıcaksan kasmalar olur ama muzık fılm atarsan sorun olmaz

bunu tabletime aldim casper 10.1" su ana kadar bi sorun yok ben class diye sey oldugu yeni ogreniyorum ama class 10 sartmi

mr.bell

Üye
1.resim
2.resim
3.resim
4.resim

Çok teşekkürler telefonda LTE varmış bu arada burdan göründüğü kadarıyla .

tapatalk

tapatalk

Üye

Android linuxtur. Sadece uygulama okumak ve calistirmak icin dalvik ve java gibi motorlari kullaniyor.
o anlamda demedim. adamda discovery var linuxum yok diyo o yüzden android linux değil zaten dedim

mr.bell

Üye
[video=youtube_share;GXOY9EVZ4vA]http://youtu.be/GXOY9EVZ4vA[/video]
Bu videoda arkadaş açıklamış her ne kadar ülkemizde olmasada şuan piyasada ki bir çok telefondada yok .

HAM ZA

HAM ZA

Üye
burası nexus 4 yeri değil beyler gm discovery den bahsetsek ?

• Beğen
Tepkiler: merto0180
Buğra

Buğra

Admin
Müjdeli haberim var sizlere

başka bir forumda bu telefon için rom geliştirecek bir arkadaş buldum kendisi telefonu sipariş etmiş yarın eline geçecek herhalde.Hemen rom işine girişecek ve bu rom çok iyi olacak çünkü kendisi xda sitesinde oldukça tanınan birisi bir çok özellik olacak romda ve şarz süresi her şey kapalıyken 20 günü bulacağını söyledi oyun romu yapacak anlayacağınız telefon tam bir canavar olacak ben merakla bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: merto0180

Üst Alt