General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Şehriyar

Şehriyar

Üye

Ayarlar menusunde 2 yada 3 yerde ingilizce kelime var sorun degil ama :)

Baska yerlerde nasil rehber mesajlar falan ? Secenek menulerinde..
Yani genel arayuzde var mi? Senin benim icin sorun olmaz da bizim burda bi kiza tavsiye edicem ona sorun olur boyle seyler :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye

s3 mini almayın bu varken ekranları arasında dağlar kadar fark var

- - - Eklendi - - -

her türlü s3 miniyi geçer discovery
Bende öyle düşündüm. S3 miniyi 800 tlye satmaya çalışan uyanıklar var burda.

Buğra

Buğra

Admin
Arkadadlar telefonu nasil tv baglayacagim bilen var mi acaba? Tv wifiye bagli telefonda bagli tv smart benim telefondan kablosuz ayarlari aciyorum ama telefon tvyi gormuyor cok denedim sizce sorun nerde?

Buğra

Buğra

Admin

Baska yerlerde nasil rehber mesajlar falan ? Secenek menulerinde..
Yani genel arayuzde var mi? Senin benim icin sorun olmaz da bizim burda bi kiza tavsiye edicem ona sorun olur boyle seyler :)

Yok telofonda toplasaniz 5 cumle yoktur ingilizce olan. Sadece menude var iste

Türe

Türe

Üye
Arkadadlar telefonu nasil tv baglayacagim bilen var mi acaba? Tv wifiye bagli telefonda bagli tv smart benim telefondan kablosuz ayarlari aciyorum ama telefon tvyi gormuyor cok denedim sizce sorun nerde?

Uzaktan kontrol icin mi istiyorsunuz goruntu aktarmak icin mi ?

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
bilgisi olan yok mu?

m_kan

m_kan

Üye
bilgisi olan yok mu?

önceki mesajını görmedim de bu telefondan ayarlardan kablosuz ekran mı neyi aktive ediyormuşsun televizyondan de kablosuz ekranı aktive ediyormuşsun yalnız telefonda wifiyi açık tutuyormuşsun öyleymiş galiba zaten youtubedeki telpanın bu telefonu inceleme videosunda var oradan bakabilirsin

Buğra

Buğra

Admin
Bu videoyu izledim her sey tamam ama telefon
gormuyor tv yi

enterneoll

enterneoll

Üye
izmirde arıyan varsa çiğlide 600 tl fiyat ile satılıyor birazdan fotoğraflarını atarım size elime alıp inceledim ama denildiği gibi değil kasası her an kırılcakmış hissi veriyor haberiniz olsun ve ekran çok parlak renkler hiç canlı değil

Buğra

Buğra

Admin
izmirde arıyan varsa çiğlide 600 tl fiyat ile satılıyor birazdan fotoğraflarını atarım size elime alıp inceledim ama denildiği gibi değil kasası her an kırılcakmış hissi veriyor haberiniz olsun ve ekran çok parlak renkler hiç canlı değil

Renklerin canli olmadigini ilk sizden duydum ben bugun aldim ve cok memnunum

enterneoll

enterneoll

Üye

Renklerin canli olmadigini ilk sizden duydum ben bugun aldim ve cok memnunum
sanırım s3'den sonra baktığım için öyle oldu bende telefona ekran filmi taktırırken gördüm telefonu aldım adamın elinden inceledim :D hızlıydı orada sorun yoktu ama oyun test edemedim içinde yoktu :(

Buğra

Buğra

Admin

sanırım s3'den sonra baktığım için öyle oldu bende telefona ekran filmi taktırırken gördüm telefonu aldım adamın elinden inceledim :D hızlıydı orada sorun yoktu ama oyun test edemedim içinde yoktu :(

Oyunlarda sorun yok denedim most wanted ve real racingde sorun yok

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi

Ekran cok parlak derken nasi yani?
Bu arada renkler hic canli degil demissin.emin misin?
https://www.youtube.com/watch?v=9jFsrHUvMIs&feature=youtube_gdata_player

BelaMonte

BelaMonte

Üye
fiyat performansa göre s3'ten iyi :oke:
iki telefonun arasında 600TL fark var ve biz bu iki teli karşılaştırıyoruz:)
Aynen kardesim katılıyorum. 600 TL lik bir telefonu 1300 TL lik telefonla karsilastiriyorsak o telefon iyidir abi.

enterneoll

enterneoll

Üye

Ekran cok parlak derken nasi yani?
Bu arada renkler hic canli degil demissin.emin misin?

kesinlikle kendim inceledim parlaktı ama renkler canlı değildi o kadarda ama menü arası geçişlerde sorun yokdu sesi ve oyun performans'ını deniyemedim

Türe

Türe

Üye
Ekran karşılaştırması için bir oyun değil de bir resim daha iyi olur sanırım.

Üst Alt