General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
Fiyatına göre gayet iyi cihaz

maskedboy

maskedboy

Üye
arkadaşlar kullananlar bir kaç kişi artmış 4-5 gündür forumda yokum konuyu takip edemedim bugün bi baktım 60 küsür olmuş 50 sayfa okudum :D şaka değil cidden 50 sayfa okudum en son baktığımda konu 22 sayfa idi arkadaşlar size sorularım olacak rr3 ve asphalt 7 sadece bu ikisinde oyun performansı nasıl çünkü galaxy s3 asphlat 7 düzgün oynatırken gm discovery biraz kasıyordu ve sizin karşılaştığınız bir sorun var mı bu yaz içinde bir telefon almayı düşüyorum ve bunlardan en önemlisi android 4.2.2 güncellemesi sizce alır mı ?? 4.3 almasa bile kararlılık ya da 4.2.2 alması lazım çünkü cihaz 4.2.1 olarak geliyor eğer güncelleme alacaksa bu cihaz kapış kapış gider

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben telefonu eşim için aldım o yüzden oyun yüklemek yok :-)

cilginn

Üye
arkadaşlar kullananlar bir kaç kişi artmış 4-5 gündür forumda yokum konuyu takip edemedim bugün bi baktım 60 küsür olmuş 50 sayfa okudum :D şaka değil cidden 50 sayfa okudum en son baktığımda konu 22 sayfa idi arkadaşlar size sorularım olacak rr3 ve asphalt 7 sadece bu ikisinde oyun performansı nasıl çünkü galaxy s3 asphlat 7 düzgün oynatırken gm discovery biraz kasıyordu ve sizin karşılaştığınız bir sorun var mı bu yaz içinde bir telefon almayı düşüyorum ve bunlardan en önemlisi android 4.2.2 güncellemesi sizce alır mı ?? 4.3 almasa bile kararlılık ya da 4.2.2 alması lazım çünkü cihaz 4.2.1 olarak geliyor eğer güncelleme alacaksa bu cihaz kapış kapış gider

4.2.2 nin 4.2.1 e göre artıları nelerdir. Merak ettim.

KayraBey

KayraBey

Üye
Kendime de alacağım inşallah belki o zaman oyun yükler denerim

Türe

Türe

Üye
Birkaç fotoğraf ;

Fotoğraflar tarafımca çekilmemiştir.

KayraBey

KayraBey

Üye
Bu telefon için kaliteli resimler bence

Türe

Türe

Üye
Ben de 1-2'si hariç başarılı buldum 700 lira bazındaki bir cihaz için.

Makrolar güzel. Sadece arkaplan ışığını fazla alıyor o da " " isimli güzide programla halledilir. :good:

(İndirmek için program isminin üzerine tıklayabilirsiniz.)

06kubilay06

06kubilay06

Üye
arkadaşlar telefonu persmebe alcaktım bugun gıttım gorustum telefoncuyla persmebe demsıtı ama persmebe telpaya gelıyormus cuamda bana gelır dedı

KayraBey

KayraBey

Üye
fk555897

fk555897

Üye
Birkaç fotoğraf ;

Fotoğraflar tarafımca çekilmemiştir.

Fotoğraflar için teşekkürler. Gerçekten çok güzel fotoğraflar çekmiş (fiyatına göre). Ekran canlılığı nasıl acaba?

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Türe

Türe

Üye
Fotoğraflar için teşekkürler. Gerçekten çok güzel fotoğraflar çekmiş (fiyatına göre). Ekran canlılığı nasıl acaba?

Yazdığım gibi ben çekmedim bir siteden aldım. Afyon'a gelir ise inceleme yaparım.

calypso16

calypso16

Üye
bende s2 var garantisi bitmek üzere bu telefondan alsam mı acaba? çok beğenilmiş s3'e kafa tutmuş

OPC

OPC

Üye
Bana yakın 4 telefoncu buldum telpanın sitesinde hepsi ana cadde üzerinde yarın çıkıp gezicem hepsini deneme imkanım olur belki :eller:

• Beğen
Tepkiler: Dede

Üst Alt