General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
internet guzel.wifi cekimi cok iyi.telefonun bence hic eksigi yok.tabi bu kullaniciya gore degisebilir

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Hayırlı olsun abi. Sence malzeme kalitesi nasıl ?

Buğra

Buğra

Admin
internet guzel.wifi cekimi cok iyi.telefonun bence hic eksigi yok.tabi bu kullaniciya gore degisebilir
Ahmet abi sen benden sonra aldın ama seninki önce geldi elden mi aldın ben internetten aldım telpanın kendi sitesinden bugün gelmesi lazım ya gelmezse :hmmm

qwert1560

qwert1560

Üye
Arkadaşlar rom desteği nasıl olacak. MİUİ romlar portlanabilir mi?

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Xda da telefonun ismi bile yok ama bakalım.

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun kendi romu miuinin duzenli hali gibi.dosya yoneticisi,ayarlar,pusula falan miui

- - - Eklendi - - -

Rom konusunda pek bisey beklemeyin bence.cm falan sanmam

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Hic siyah begenen yok mu?onu tam nexus gibi cok guzel.beyazda one x gibi o da cok guzel.mavide degisik farkli bi renk.bugune kadar hep siyah kullandim.sadece e250im maviydi:D beyaz mi alsam:hmmm
kardeş siyah güzeldir :D telefon siyah rengiyle çok şık duruyor :tebessüm:

Buğra

Buğra

Admin
ben mavi siparis vermistim bugun elimde olacak suan kargoda.

Türe

Türe

Üye
Rom konusunda biraz kısır kalabilirsiniz arkadaşlar. Xda destek vermiyor cihaza şu an. Ama port işinden anlayan biri bunun için uğraşabilir.

codblackops2

codblackops2

Üye
s3 alsaydım vicdan azabı duyabilirdim belki :hmmm bu cihazla ilgili kuşkularım var :hmmm ileriye dönük olarak.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Beyler dahili bellek toplamda 1 gb gözüküyor.4 değilmiydi ?

Yunkaai

Yunkaai

Üye
3 gb tımı sistem kullanıyor :( sd carda öyle 4 gb ama 2.5 gb kullanabiliyorum -_-

cliolar

Üye
Bu urunu bende kullaniyorum pisman birakacak bi urun degil kesinlikle.imei kaydi gozukmuyordu yogunlukdanmis 2 gun sonra kayidi gozuktu cihaz sikintisiz bende goren 5 arkadasimda on siparis verdi.ozellikle ekrani cok guzel s3 kullaniyorum normalde ama bu cihaz s3 u kiskandiriyor.dun telpada bi adamda gorsum s3 kilifini discovery e uydurmus guzelde yapmis kamera kismini kesmis sadece.kiliflari gelene kadar boyle idare edile bilinir.hrc aksesuar satisi yapan bi firmada calisiyorum yakinda gm kilif ve aksesuarlarida gelicek ;)

• Beğen
Tepkiler: Dede
merto0180

merto0180

Üye
Şu burs bi yatsın direk alıcam 1 haftası falan kaldı hayırlısıyla bi yatsaydı :D

Üst Alt