achambo
Üye
acaba eylüle ekime devam eder mi üretimi ?
bence eder
acaba eylüle ekime devam eder mi üretimi ?
Ayarlar menusunde 2 yada 3 yerde ingilizce kelime var sorun degil ama![]()

Bende öyle düşündüm. S3 miniyi 800 tlye satmaya çalışan uyanıklar var burda.
s3 mini almayın bu varken ekranları arasında dağlar kadar fark var
- - - Eklendi - - -
her türlü s3 miniyi geçer discovery
Baska yerlerde nasil rehber mesajlar falan ? Secenek menulerinde..
Yani genel arayuzde var mi? Senin benim icin sorun olmaz da bizim burda bi kiza tavsiye edicem ona sorun olur boyle seyler![]()
Arkadadlar telefonu nasil tv baglayacagim bilen var mi acaba? Tv wifiye bagli telefonda bagli tv smart benim telefondan kablosuz ayarlari aciyorum ama telefon tvyi gormuyor cok denedim sizce sorun nerde?
Goruntu aktarmak icin
Uzaktan kontrol icin mi istiyorsunuz goruntu aktarmak icin mi ?
Goruntu aktarmak icin
televizyon smart tv mi
bilgisi olan yok mu?
izmirde arıyan varsa çiğlide 600 tl fiyat ile satılıyor birazdan fotoğraflarını atarım size elime alıp inceledim ama denildiği gibi değil kasası her an kırılcakmış hissi veriyor haberiniz olsun ve ekran çok parlak renkler hiç canlı değil
sanırım s3'den sonra baktığım için öyle oldu bende telefona ekran filmi taktırırken gördüm telefonu aldım adamın elinden inceledim
Renklerin canli olmadigini ilk sizden duydum ben bugun aldim ve cok memnunum
hızlıydı orada sorun yoktu ama oyun test edemedim içinde yoktu 
sanırım s3'den sonra baktığım için öyle oldu bende telefona ekran filmi taktırırken gördüm telefonu aldım adamın elinden inceledimhızlıydı orada sorun yoktu ama oyun test edemedim içinde yoktu
![]()
izmirde arıyan varsa çiğlide 600 tl fiyat ile satılıyor birazdan fotoğraflarını atarım size elime alıp inceledim ama denildiği gibi değil kasası her an kırılcakmış hissi veriyor haberiniz olsun ve ekran çok parlak renkler hiç canlı değil
Aynen kardesim katılıyorum. 600 TL lik bir telefonu 1300 TL lik telefonla karsilastiriyorsak o telefon iyidir abi.fiyat performansa göre s3'ten iyi
iki telefonun arasında 600TL fark var ve biz bu iki teli karşılaştırıyoruz![]()
Ekran cok parlak derken nasi yani?
Bu arada renkler hic canli degil demissin.emin misin?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız