şuan telefon kargodan geldi kurcalamadan hemen şarza koydum sonra kurcalayacağım![]()

hiç ellemeden şarz koydum bakalım 2 gibi çıkarırım eğer dolarsa sonra ekran koruyucuyu takacağım ve ardından ayarlar vs derken saatler geçer zaten
once sarji bitirseydin
Ben dun gidip elden aldim teli Bugra o yuzden seni gectim![]()

kaymağı sonra yerim diyosunşuan telefon kargodan geldi kurcalamadan hemen şarza koydum sonra kurcalayacağım![]()
:kardeşim bütçen varsa s3 al ama yok bunu beğendim diyorsan bunu al (ama s3 kadar bi performans bekleme) gene parayı sen vereceksin sonuçtaya internette birsuru video izledim s3 almayi dusunuyorum bunu mu yoksa s3 mu aliyim

zaten hiç bir zaman 32 gb yazan 32 olamaz meslee 16 gb lık bi flashı pc ye takınca 14.7 gözükür yanı 16 olmazn97 de 32 gb hafıza vardı 29 gb kullanılabiliyodu sen düşün 3 gb nerde![]()
paran yetiyorsa s3 al ama paraya kıymak istemiyosan sende benım gıbı bu telefonu al benımkıde sanırım yarın gelcek halbuki ben hepinizden önce sipariş vermiştimya internette birsuru video izledim s3 almayi dusunuyorum bunu mu yoksa s3 mu aliyim

olmayınca olmuyor iştezaten hiç bir zaman 32 gb yazan 32 olamaz meslee 16 gb lık bi flashı pc ye takınca 14.7 gözükür yanı 16 olmaz- - - Eklendi - - -paran yetiyorsa s3 al ama paraya kıymak istemiyosan sende benım gıbı bu telefonu al benımkıde sanırım yarın gelcek halbuki ben hepinizden önce sipariş vermiştim![]()

Biri inceleme yapsın yahu merak ettim şu telefonu. Dayı oğlu yeni telefon alacaktı s3 mini seçmiştik iyi ise bundan alırız![]()
Telefonun kendi romu miuinin duzenli hali gibi.dosya yoneticisi,ayarlar,pusula falan miui
- - - Eklendi - - -
Rom konusunda pek bisey beklemeyin bence.cm falan sanmam
Hayırlı olsun beyler.Benden başka mavi alan varmı ?

Ben şuan telefondayim gercekten cok iyi tarayicisi oldukca hizli beni şaşırttı çok iyi cihaz gercekten![]()
Ben şuan telefondayim gercekten cok iyi tarayicisi oldukca hizli beni şaşırttı çok iyi cihaz gercekten![]()
Hiç telefonu görmeme ya da göndermeme gibi bir durum da değil.Dosya gidiyo gidiyo %10-20-30-40-50 derken duruyor.Bekle bekle hareket yok.İptal ettim yeniden göndermek istedim yine aynı.Gönderme yarım kalıyor.
Aynen.Verdiğin parayı hakediyor.
Sendekide mavi değilmi ?
Arayuzu falan nasil? Ing-tr karisik mi? Ayarlar falan?